Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jelek, csodák és gyógyulások ma
Advertisements

Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Jó reggelt- Isten hozott !.
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Hozzád jövünk, Urunk, ó, segíts, Ne szóljon Igéd hiába
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Bibliatábor nyár Püspökladány.
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Ébresztő!.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Folyamodjatok az Úrhoz,
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Isten hozott köztünk!.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Itt van Isten köztünk; Jertek őt imádni, Hódolattal elé állni
Folyamodjatok az Úrhoz,
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
1. Halld meg a hívást, Jézusodét! Még ma kövesd Őt fogva kezét!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
JÓ REGGELT !.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Lelki felkészülés karácsonyra, Jézus születésének ünnepére.
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Jézus hű Megváltó.
Lajoskomárom, november 27.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Évközi 2. vasárnap Január 15. – „A” év.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
Te adtad nékem lelkemet,
71 b.
Nem mond le rólad, vissza fogad téged
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Jézus hű Megváltó Isten áldott Szentje Égi Főpap, Úr és Király
Előadás másolata:

Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! Őt áldjad örökké! Ámen.

Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, Égi lángod járja át szívem és a szám! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt, Ó, segíts, hogy hagyjam el bűnök útjait! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt!

Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj, Isten élő Lelke, jöjj, hadd lehessek szent, Jézusommal légyek egy már e földön lent! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, hadd lehessek szent! Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj, S majd a végső harcon át mennybe fölragadj! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj!

Csak nyisd ki a szíved, és sose félj, mert Ő az Úr, Csak nyisd ki a szíved, kérd te is Őt,  hogy Ő legyen Úr! Az Úr áldása van teveled és békesség! 2x Shalom haverim, shalom haverim, Shalom, shalom, Le hitráót, le hitráót Shalom, shalom !

HARAG KIKÖZÖSÍTÉS HAZUGSÁG CSALÁS VEREKEDÉS CSÚNYA BESZÉD IRIGYSÉG TÜRELMETLENSÉG HARAG HAZUGSÁG CSALÁS VEREKEDÉS KIKÖZÖSÍTÉS CSÚNYA BESZÉD IRIGYSÉG

ÉN VAGYOK A TE GYÓGYÍTÓD!

Úgy gyötört a szomj és nem volt erőm, Már elhagyni bús fekhelyem Úgy gyötört a szomj és nem volt erőm, Már elhagyni bús fekhelyem! Bár hiába volt sok vízmozdulás: Ott feküdtem reménytelen. Ó, miért is élek, ha nincs reményem? Felelj hát, nagy Istenem! Hát hiába van sok vízmozdulás, Ha más gyógyul, mit ér nekem.

Egy ünnepnap reggel hajolt felém, Egy fehérruhás idegen Egy ünnepnap reggel hajolt felém, Egy fehérruhás idegen. Ó, nem ajkam szólt, csak könnyes szemem. Ő megfogta hideg kezem. Szent erő vonult át a testemen, És otthagytam búsfekhelyem. A Bethesda fényes tükrében állt Az én gyógyító Mesterem.

Most szökdelj és ujjongj. Van már erő, Te nemrég még oly béna láb Most szökdelj és ujjongj! Van már erő, Te nemrég még oly béna láb! És hagyd el most 38 év után A Bethesda hideg tavát. Ó, dicső reményem, ezért kell élnem. Felelt az én Istenem. És elküldte Jézust, szívem Urát, Ki dicső Megváltóm nekem.

NINCS REMÉNYTELEN HELYZET !