Egy könyv, mely sokkal több, mint 350 oldal összefűzve Egy könyv, mely sokkal több, mint 350 oldal összefűzve ! Száz esztendő történelmetörténelme legendáilegendái.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szeretem a könyvtáram!.
Advertisements

K REFORMÁCIÓ C SZÉKELYUDVARHELY KOLLÉGIUM E M 100 ÉV T.
K özösségi szolgálat „Aranyszabály: mindaz, amit szeretnétek, hogy megtegyenek nektek az emberek, tegyétek meg ti is nekik.” Mt. 7, 12.
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
 Európai Parlament és Tanács (2006) – szociális és állampolgári kulcskompetencia fejlesztése  Nemzeti Önkéntes Stratégia (2011), Magyarországi önkéntesség.
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Könyvtártípusok II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Könyvtárismereti órák
Tájékoztató TÁMOP-projektünk nyitórendezvényére Kalocsa, november 7. (Katona István ház) A Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár gyűjteményére épülő,
Közép-Magyarországi Operatív Program Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése KMOP és Szociális.
„VIVANT PROFESSORES” 2010/2011 NEMZETI ERŐFORRÁS MINISZTÉRIUM Közoktatásért Felelős Helyettes Államtitkár.
2013/2014-es tanév változásai az új NAT és kerettanterv tükrében
Gimnázium Szigeti épület A kollégium Iskolánk rövid története.
PÉNZ és TÖRTÉNELEM I. II. ANDRÁS KORA,FRIESACHI DÉNÁR
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Tanulmányi eredmények Bornemisza Péter Gimnázium
Tájékoztató a 2014/15-ös tanévi tankönyvrendelésről Budapest, április 7. Emberi Erőforrások Minisztériuma.
TOVÁBBTANULÁS 2012 Felvételi eljárás a középfokú intézményekbe a es tanévre.
Szegedi Tudományegyetem TÁMOP „XXI. Századi kompetenciaalapú gyakorló iskolák Szegeden – az óvodától az egyetemig.” „XXI. Századi kompetenciaalapú.
Vincze Tibor életrajza
„Legyél te is természettudós!” TÁMOP
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
E RASMUS PROGRAM A K ÖZIGAZGATÁS - TUDOMÁNYI K ARON A 2013/2014. TANÉVBEN BÍRÓ GÁBOR ISTVÁN DÉKÁNI HIVATAL, NEMZETKÖZI ÜGYEK.
A hazai iskolai könyvtárak fejlődéstörténete
Pedagógus oklevelek elismerése
Sajtótigitalizálás a könyvtárban – Szakmai nap az Országos Széchényi Könyvtárban Intézményünk [Intézmény neve] –[Intézmény webcíme] [Az intézményt.
Az Országos Széchényi Könyvtár elektronikus szolgáltatásai.
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban Moldován István MultiMédia az oktatásban konferencia Zsigmond Király Főiskola,
NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Szombathely
A LAKOSSÁG UTAZÁSI SZOKÁSAI (LUSZ)
Érvényes jogszabályok az érettségi vizsgák megszervezéséhez a 2013/2014 tanévben - A 245/2008 számú oktatásról és nevelésről szóló törvény (oktatási törvény)
FELVÉTELI 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  2008-ban ünnepeljük iskolánk alapításának 150. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
Albert István Téri Napovi Kisvaszar
5. Integratív oktatási modul. PhD Tudományos Napok 2011 április absztakt/poszterbemutató  7 előadás szekció  4 poszter szekció 14 előadás/poszter.
ÚJ TUDÁS – MŰVELTSÉG MINDENKINEK A digitális írástudás elterjesztése Az idegennyelv-tanulás ösztönzése Az integrált természetismeret-oktatás bevezetése.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
1 Pályaválasztás 2011/2012 Implom József Általános Iskola.
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények 2005.
Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium , Szakközépiskola és Kollégium
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
V ECSÉSI Z ENEISKOLA A LAPFOKÚ M ŰVÉSZETOKTATÁSI I NTÉZMÉNY K IVÁLÓRA MINŐSÍTETT Cím: Vecsés, Erzsébet tér 1.
A művészetoktatási intézményeket érintő jogszabályi változások „Művészetoktatás a jogszabályok útvesztőiben” konferencia Budapest, március 31. Imre.
A TDK-rendszerének minőségbiztosítása
Nevpont.hu | 2014 Szeretettel és nagy tisztelettel köszöntök mindenkit honlapom, a Névpont© – bemutatkozó összeállításán. A Névpont nem.
BEVEZETŐ.
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
„Az ormokra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni!”
Egyszerű történet vessző száz oldal – a kardozós változat
Egészségvédelem hónapról-hónapra
A TECHNIKA TANTÁRGY TÖRTÉNETI ELŐZMÉNYEI
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
Óbudai Egyetem Könyvtár Olvasószolgálat. Helyben olvasás Kölcsönözhető és nem kölcsönözhető dokumentumok, folyóiratok, hetilapok, jegyzetek, CD-ROM-ok.
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
1 A Világ – Nyelv Program és a nyelvi előkészítő évfolyam július 07.
A közjogi kérdések az els ő világháború idején Kép forrása: Országos Széchényi Könyvtár /kepek/tortenelem/to391ehh08bor.jpg.
Bemutatkozik A Debreceni Szakképzési Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolája NYITOTT KAPUK NAPJA
Iskolatörténet vázlatokban… B.K.M. (35 év rövid története)
A felsőoktatási felvételi eljárás
Gróf Klebelsberg Kuno (Magyarpécska, Arad vármegye, november 13. – Budapest, október 12.) magyar jogász, országgyűlési képviselő, művelődéspolitikus,
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
„Fiatalok EGYÜTT, EGYMÁSÉRT 2015”
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat
A kivételes hatalom joga Magyarországon
Az Országos Széchenyi Könyvtár
Vigyázunk környezetünkre és saját egészségünkre
FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
A SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM RÖVID TÖRTÉNELME
Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
Előadás másolata:

Egy könyv, mely sokkal több, mint 350 oldal összefűzve Egy könyv, mely sokkal több, mint 350 oldal összefűzve ! Száz esztendő történelmetörténelme legendáilegendái képeiképei emlékei egy kötetben.emlékei egy kötetben.

1212 FEJEZETEK ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL, A GIMNÁZIUM TÖRTÉNETE Az Ősgimnázium Megszületik az új gimnázium Az első érettségi éve A Jászapáti Királyi Katholikus Gróf Széchenyi István Reálgimnázium Újabb iskolareform A 25. tanév A második világégés idején Az újjáépítés Az államosítástól 1956-ig 1956-tól az évi III. tv. bevezetéséig Az évi III. törvény jegyében

A 1979/80. tanévtől a 75. évfordulóig A 75. évforduló – tiszteletadás és emlékezés A jubileumi ünnepségtől az önálló intézmény utolsó évéig Ami között történt, 1994-től a 95. évfordulóig Hagyományaink a nevelés-oktatás szolgálatában A 95. tanév és még egy… 2008-tól a századik tanévig, az átmenet Lezárult egy korszak Az új iskola kialakítása, három év az új iskolában BŐVÜLŐ ARCKÉPCSARNOKUNK „ÖREGDIÁKOK VISSZAEMLÉKEZÉSEI” ADATOK, KIMUTATÁSOK

Száz esztendő diákjainak „második otthona” Az iskolapalota bemutatása

Az iskola életének 100 évét felelevenítő évkönyv ára - az iskolában történő személyes átvétel esetén: 3500 Ft - postai eljuttatással, 585 Ft-os postaköltséggel: 4085 Ft. A kiadvány 350 oldalon 350, többnyire színes képpel mutatja be a gimnázium történetét. A megjelenés várható ideje 2012 április A korlátozott számú megjelenés miatt kérjük az előfizetőket, hogy mielőbb jelezzék igényüket az iskola könyvtárában az 57/ telefonszámon, vagy nov.12-én az évfolyamok találkozóján. Az előfizetéshez az alábbi adatokat kell regisztrálni: - név, lakcím, cím vagy telefonszám, átvétel módja (személyesen vagy postai úton) és az esetleges számlaigény. A befizetéskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni az előfizető NEVÉT, valamint, …db ÉVKÖNYV vagy...db ÉVKÖNYV POSTAKÖLTSÉGGEL. Előfizetni csekken (amely hozzáférhető a gimnázium titkárságán, könyvtárában, és az évfolyamok találkozóján) vagy a számlaszámra átutalással lehet. Köszönettel fogadjuk az előfizetési díjnál magasabb összegű befizetéseket is, amelyekkel a megjelentetést segítik.