Tevékenységeink Teljes körű takarítás Parketta felújítás Tisztítás Festés Mázolás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Miért éri meg családbarátnak lenni?
Advertisements

Elvándorlás a gazdasági műszaki területen
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Szemléletváltás: tőzsdei nyereségek adótervezése
Az állam szerepe az öko- marketingben Tátrai Miklós helyettes államtitkár március 17.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Üdvözlés Megoldások az ügyfelek elvárásai szerint Üdvözöljük Önöket az Adamnet Kft partnernapja alkalmából! A mai napon a Mitel Networks Ltd IP PBX megoldásait.
Állami (minisztériumi) feladatok beszállítói területen
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Majó Zoltán, egyetemi adjunktus SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Minőségbiztosítás és PR „Vajon befér-e egy elefánt a hűtőbe?”
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Agrárszövetkezetek Dr. Szabó Zoltán HANGYA „Fenntartható gazdaság, etikus vállalkozások, alternatív pénzügyi rendszerek” konferencia Budapest június.
1 Versenyképesség alakulása a határ mentén MTA RKK Nyugat-magyarországi Tudományos Intézet Grosz András tudományos munkatárs MTA RKK Nyugat-magyarországi.
A családbarát intézkedések előnyei, hasznai és lehetőségei
Tanuló (projekt)szervezet a Magyar Nemzeti Bankban
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
tételsor 2. tétel A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a soron következő ülését. Az ülés célja a logisztikai.
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
Zalayné Kovács Éva: Minőség és könyvtár
Családi vállalkozás.
KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc
Előadó: Kopacz Tamás, ügyvezető helyettes - Mapei Kft.
A postai képzés lehetséges irányai a felnőttképzésben és a szakképzésben április 5. Előadó: Szűts Ildikó Humánerőforrás vezérigazgató helyettes.
1 MER ellenőrzés ek egységes értelmezése Budapest, szeptember 5. Munkácsi Márta A Minőségellenőrzési Bizottság tagja.
A spanyol gazdaság jelenlegi problémái Éltető Andrea - MTA VKI április 15.
Mentorképzés egy lehetséges „háttere”: FÜPI minőségmodell Mentorképzés helyzete és jövője Magyarországon Mentorképzés gyakorlata április 23.
A MINŐSÉG FOGALMA A minőség az egység (az egyedileg leírható és vizsgálható folyamat, termék, szervezet, illetve ezek kombinációja) azon jellemzőinek összessége,
A távmunkával szembeni munkáltatói beállítódások fontosabb jellemzői A közép-dunántúli régióban végzett kutatás előzetes tapasztalatai KESZI ROLAND MTA.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
(ágazati) Lehetőségek és kihívások a távmunka elterjesztésében VI. Országos Távmunka Konferencia december 6.Eszes Gábor.
Az ELMŰ-ÉMÁSZ Csoport munkavédelmi aktivitásai Együttműködés a munkavédelmi érdekképviselettel Gyula, November 4. Környezetvédelem / biztonságtechnika.
Munkahelyi egészség és biztonság
Minőség menedzsment 6.előadás
2011. évi CCIX. Tv. Konferencia neve, helye: Budapest, 2012 október 30. GWP-konferencia Vojtilla László elnöki tanácsadó Magyar Energia Hivatal.
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
A szakképzés változása napjainkban Feigl Ágnes 2006 ETI.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
1 Gazdasági változások a rendszerváltás után 1990-es évek: Első multinacionális cégek megjelenése Új management kultúra Keleti piac helyett nyugati piac.
Szociális és foglalkoztatás politika. Általános célok Fizetett munka költségei, járulékok, Egyenlőtlenségek megakadályozása az integráció, erőforrás megtakarítás.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Berecz Mihály kistérségi koordinátor Püspökladányi kistérség Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT)
MegaService Europe Kft
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
CSR ISMERETTÉRKÉP. Munkahely Közösség Környezetvédelem Piaci környezet Üzleti Etika Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása.
A háztartások nagyobb szennyezők az iparnál A háztartások szennyezőanyag-kibocsátása már nagyobb, mint az iparé - állapították meg kutatók. A prágai Károly.
Mikroszintű versenyk é pess é g. Az üzleti szervezetek versenyképességének elemzése, a versenyképesség növelése Egy, a magyar közgazdászok által 1995-ben.
A TÁVMUNKA Balázs Viktória Emberi erőforrások III. évfolyam.
EGER TÉRSÉGE FEJLESZTÉSI EGYESÜLET „Területfejlesztés civil szemmel” Előadó: Pozsikné Hidvégi Éva, elnök.
WORKFLOW MENEDZSMENT MUNKAFOLYAMAT KEZELÉS
EURÓPAI AUTÓSZERVIZEK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETE
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
1 Versenyképesség – Befektetési klíma – Adórendszer dr. László Csaba, partner augusztus 27.
Az Állami Számvevőszék önkormányzati ellenőrzési tapasztalatai Előadó: Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Munkára képes állapot ellenőrzésének anomáliája a munkahelyen Poór László ügyvezető.
Corvinus Nemzetközi Befektetési Rt. Határon átnyúló tőkeprogramok kis- és középvállalkozások számára Márk Péter Igazgató.
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?
Álláskeresés, foglakoztatásra irányuló jogviszony létesítése.
1 Szervezet és minőség 2. előadás 1. 2 Az előadás tartalmi elemei Alapfogalmak A minőségfejlesztés jogszabályi háttere Minőségfejlesztési megközelítések.
Gazellák Magyarországon A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A FOGLALKOZTATÁSBAN Műhelykonferencia.
1 XIV. Országos Minőségellenőrzési Továbbképzés MER ellenőrzések módszertana Siófok, Munkácsi Márta A Minőségellenőrzési Bizottság tagja.
FÜGGETLENSÉG Készítette: Szabó Gabriella. Nemzetközi szabályozás A Könyvvizsgálók Nemzetközi Szövetsége (IFAC) által kiadott Könyvvizsgálói Etikai Kódex.
A határtérség.
Értékesítési képviselő – HoReCa
Partnerség és együttműködés
Kire milyen szerep vár egy mobil projekt során
Mérnöki Szolgáltató Kft. Cégbemutató
Előadás másolata:

Tevékenységeink Teljes körű takarítás Parketta felújítás Tisztítás Festés Mázolás

Emberi erőforrások Társaságunk ügyvezetője Nemzetközi Épülettisztító Oklevéllel rendelkezik Munkamorálunkat a hatékonyság, ösztönzés, személyes megelégedettség jellemzi Munkaerő választásunk szigorú követelményeken alapszik Munkavégzésünk minőségi munkakörülményeken nyugszik, amit tapasztalatok átadásával fokozunk

Munkavégzésünket ügyfeleink megelégedettsége jellemzi Kizárólag minőségi termékeket használunk A környezetvédelmet maximálisan szem előtt tartva végezzük munkánkat Egyedülálló tisztító berendezésekkel dolgozunk Minőség és környezet

Etika Ügyfeleinkkel való megállapodásainkat teljes mértékben betartjuk Az általunk végzett üzleti tevékenység megfelel az érvényes törvényeknek és rendeleteknek A társaság és az alkalmazottai minden tisztességtelen előny keresését és elfogadását elutasítják

Információ Pontosság és minőség vezérel minket az információcserében is Leinformálható referenciamunkákkal rendelkezünk

Környezeti politika Cégünk határozott szándéka a minőségbiztosítási rendszeren alapuló munkavégzés Hatékonyságnövelés és versenyképesség erősítés jellemzi a munkához való hozzáállásunkat Társaságunk Munkavédelmi Szabályzattal rendelkezik, melynek hatálya minden alkalmazottunkra kiterjed

Gazdasági előny Szolgáltatásaink ellenértéke költségként elszámolható, az ÁFA visszaigényelhető Hozzáállásunk versenyképességünk erősödését eredményezi

Megrendelőink, alkalmazottaink, partnereink bizalmának elnyerése és annak megőrzése A társaság rugalmas szervezete mindannyiunk számára biztosítja a közös felelősségre épült önállóságot A Csabaclean Bt. folyamatos előremutató fejlődése, az értékeink megőrzésének szem előtt tartásával

Iroda: 5600 Békéscsaba, Berényi út 103. Fax: Mobil: , Levelezési cím: 5601 Békéscsaba, Pf.: 356