Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Erdélyország.
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
és akkó is szójjál ha hirdetésbe látsz valami jót
LEONARDO DA VINCI - ARÁNYOK
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT KEDD Az emberek és a természeti erőforrások kizsákmányolása A misszió lehetőségek ideje.
Ebből keletkezett minden, ami látható és tapintható.
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
Wass Albert Karácsonyi vers ll. F: Laci.
ADVENT.
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
A szabadítás öröm-e? (az idősebb tékozló fiú) Lukács 15,25-32
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Az állatok futóversenye
Tavasszi fáraccság Vigyászatok! Natyon veszéjjes dolok tavasszi fáraccságot kapni!! Egynehány haverom mán mekkapta, oszt jólnéztek ki!
Lakokocsival nyarallunk, a francba! Szijasztok Béla vagyok. Üdvöszletemet küdöm innen a mesze távolbol mindegyik kedves ismerösömnek asz italbótba. Elpanaszolom.
Képek a korabeli Magyarország állapotáról
Jó olvasást kívánunk!!!.
Láss... ne csak nézz.
A lovas befolyása a lóra
A DENEVÉR.
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
- Szép jó reggelt, Boribon!
Ujjra gyün a Mán mondok szollok, hoty nemongyák hoty nemszótam, mera nyakunkonn a tavassz oszt megin gyün a tavasszi fáraccság! Hát inkáb szollok, mer.
Mek van a tavasszi fáraccság ellenszerje! It van mán a gyogyitási mód. napfürdözni köll oszt mind kigyogyul belölle. Kibróbáltuk oszt az összes haveron.
TALÁLÓS KÉRDÉSEK Zene: Mélodi D’Amour - Kaoma HOGY HÍVJÁK...
Aratás idején, szép holdvilágos éjszakákon kint a szérűn egyéb se járta, csak a Kuckó király története.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
Atavasszi öszel is támad!!
2006. március 3. Három négyzet oldalai különböző prím- számok. A két kisebb négyzet kerületének ösz- szege egyenlő a legnagyobb négyzet kerületé- vel;
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
- Vázolja fel a hűtőkompresszor jelleggörbéit!
Felnőtt, mint vesszőszál a kopár földön,
A HAJÓTÖRÖTT
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
T ALÁLKOZÁS A FIZIKÁVAL A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba kérdezést. (Albert Einstein) Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel,
Kemencei táborozás szeptember
Készítette: Bacsó Beáta
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Eddig különböző művelődési intézményekben, iskolákban, óvodákban több mint 3300 előadást tartottunk. Az új tanévre, színházi évadra szeretettel ajánljuk.
A kis gömböc.
Ha nem jön álom a szemedre
Hogy jön létre egy Paradigma.
Jó reggelt! Megtaláltam a szöveget a nótához, aztán inkább összecsináltam neked egy kis vidámságot.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Összi tavasszi iten van mán az öszi okotober oszt gyün megin a nyavaja. a tavasszi fáraccság. nemgyözöm mondani dehiába mer nem halgatnak reám. penig mindenütten.
Vida Péter - Fenyőfi Nándor
1.János 2:17 „ A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Mt 19,16-30.
Az új vírus mindennél veszélyesebb!!!!!! Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől ben, semmilyen körülmények között ne nyúlj.
AZ INTEGRÁLSZÁMÍTÁS ALKALMAZÁSA
ÚTRAVALÓÚTRAVALÓÚTRAVALÓÚTRAVALÓ A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.
1 PLAY Lapkombinációk az ellenvonalon. ELLENJÁTÉK.
Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával.
Vándor tábor Szokolya, Az Újszegedi Református Egyházközség
„JÓT TENNI JÓ” Fejes Lívia Horváth Anna Mária Süveg Leon Kocsis Erik
A sztyeppei vándorlás szakaszai
TALÁLÓS KÉRDÉSEK
Megőrzött állatfajaink és fajtáink, mint a vidékfejlesztés lehetőségei
Láss... ne csak nézz.
375.
A pillangó és a virág.
Papi a világ legjobb családtagja.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Előadás másolata:

Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával oszt meghibridült. Aszóta mék roszab a hejzet, tejjesen ronda dógokat müvel a hibbrid tavasszi!

Rudi pédául szerelte a binyiglit oszt eccercsak roszul let a hibbridtül. Nemis birta felpumbálni szegén oszt csak másnap menthaza kapot is az aszontul!

Göte mekszerveszet 1 jokis bulit meg grupen szekszet is asztán elhítta a Féldecis Julit meg Sallert de leteritete üköt a hibbrid, - nemlet buli!

Farkas bácsinak kiujjult a hátzsábája mer ráment nekije a hibbrid virus amikó gyütt haza szegén a borkostolobol. Még mostis keszeli pájinkával a hátát.

Takesz kifogyot a péncbül a kocsmába oszt elment abankba péncér oszt az uton elkabta a hibbrides imfulencát oszt nembirt viszajöni a kocsmába fizetni oszt regel négyig mosogattunk kivéve Horvát Paját mer asz mekszököt feneapofáját.

Karesz akart enni adni a joszágnak de kinnt a hidegbe mekkapta a virushibbridet oszt nem birta kitöteni a moslékot, asz öszes malac megpusztult nekije!

Sasa mekmutata a csalának hoty szokták asz ingyánok kihalgatni a sápattarcuakat hoty jöneke vaty nemjönek lovon de nem birt felálni a virustol.

Csabi agyvirust kapot oszt eccercsak elfelette a hibrittöl hoty hollakik oszt otmaratt a kapujok elöt világcsufjára. A falu ki nevette regel amikor megláták!

Szegény Lovas Józsi aszonta a kocsmába hoty mekmutattya Ihász Gézán mijaza 69 figura de kimentek oszt virustkaptak oszt nemutatak semit.

Pálos Frici mék asz orvossnál is vót de asz aszonta vetyen napfürdöt oszt vet is de nemsegitet mékis mekkabta a hibbridet. Ijen orvosunk van minekünk!

Bencit asz anyosa tanálta mek amikó eltünt a pájinkafözés után. Aszongyák a hibbrid virus tejjesen kiforgatta a testi tagjait nekije. Szörnyü dolok esz.

Mindenkinek aszt üzenem védekezen mer it van mán a hibbridvirus oszt nemlesz jovége ha valaki mekkapja. Utyhoty vigyászatok!