Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 groupement national interprofessionnel des semences et plants Vetőmagpiac forgalom az Európai Unióban Az EU vetőmag súlya a világ vetőmag termesztésében.
Advertisements

 Első elméleti vizsgázók száma évente a fővárosban  fő  Oktatók száma a fővárosban  Kb. 400 fő.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
B.L.C. Tanácsadó Kft 1.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
… with NFC A mobil contactless (NFC) technológia lehetőségei a pénzügyi szektorban.
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
MI MENNYI 2011-BEN ? BÉREK, ILLETMÉNYEK, SZOCIÁLIS ÉS MUNKANÉLKÜLI ELLÁTÁSOK Készítette: Korózs Lajos szociológus.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Gazdasági események A)B) Menny db Érték Ft/db Érték eFt Menny kg Érték Ft/kg Érték eFt Nyitás felhasználás beszerzés beszerzés 5. 2.
Trendek a szoftveriparban: e-business és e-development Csontos Péter IQSOFT Rational e-development szakmai nap 2000 február 16.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Áfa, bevételi bizonylatok, a vállalkozás tevékenységével szorosan összefüggő kiadási bizonylatok.
Giovanni Ferrini Fashion
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
ADÓ Farkas Gábor Szenior Menedzser február 28. Adózás 2006.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Folie 1 Ausztria mint gazdasági telephely Európai üzleti tevékenységének kiindulópontja Birgit Reiter-Braunwieser ABA-Invest in Austria Sopron, Februar.
Eredménykimutatás 8. feladat (479. o.)
29. Feladat 6-7-es Termelő Kft..
Cégalapítás/3. feladat ©Lukács Könyvelés az előtársaságban
A diákat készítette: Matthew Will
41. feladat Könyvviteltan szemináriumi és gyakorló feladatok Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék 2007/2008. tanév.
Kalkuláció 13. feladat TK 69. oldal.
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülés az idős embereknek! Kormánydöntés a kiegészítő nyugdíjemelésről szeptember.
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forrás allokáció LHH Ft/ 1 Euro HPME katalógus III. tengely Összforrás: Euro Ft LHH forrás: Euro Ft nem LHH.
A napelemes (PV) hálózatra termelő villamos erőművek helyzete a világban, és Magyarországon.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
Exkluzív számla termékbemutató az OVB részére
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
Klikkelj ideaz MLP tagberegisztrálásához. Regisztráld a Kereskedői Hűség csomagodat.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
KUPONLINE Avagy ahol az online és az offline eladás összeér Besenyei Kálmán.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A kamatszámítás módszereinek elméleti összefüggései
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.

Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Előadás másolata:

Befektetői csomag

NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG!

LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT

LIMITÁLT IDŐ Lehetőség a FE vezetőknek hogy MAGAS JÖVEDELMET érjenek el GYORSAN! Ezzel a programmal, a FE tagok lehetőséget kapnak, hogy vezetői jövedelemhez jussanak, miért várjunk, ha itt a lehetőség a magas bevételhez?

Megkapni ingyen a vezetői bónuszt! FE tagok most ingyen juthatnak a havi vezetői bevételhez! FE vezetők ismertessék meg a rendszert azokkal a fogyasztókkal akik ingyenes vezetői bevételhez szeretnének jutni

FE BEFEKTETŐI CSOMAG ÜZLETI LEHETŐSÉGE HATALMAS

BEFEKTETŐI CSOMAG Befektetői csomagár: 1,950 USD PV 900 -Közvetlen Eladási Bónusz 110 USD 22 Fusion Excel Quantum Science Medált 1 (ID) Fusion Excel Üzleti Központot. (Global Business Platform) Feljogosít 1 ingyenes havi Fusion Excel Vezetői Bónuszra A minimum garantált –ingyen-havi részvény értéke 40 USD az első 6 hónapig A Maximum értékhatár a grátisz Vezetői Bónusznak 5,000 USD Nincs időlimit! Megjegyzés : A Befektetői Csomag nem igényli a közös költség (maintainence) befizetését, ahhoz hogy megkapjuk a vezetői bónuszt!

Bevételi Lehetőség ezzel a termékkel 1. példa Ingyen Vezetői Bónusz (minimum) 480 USD Eladva a 22 Quantum Science Termék 3,500 USD Összes bevétel az 1. évben 3,980 USD

Bevételi Lehetőség ezzel a termékkel 2. példa Ingyen Vezetői Bónusz (minimum) 480 USD Direct Sponsor csak 2 Befektetési csomag 400 USD (jobb- és baloldal) 1. évben Eladva a 22 Quantum Science Termék 3,500 USD Összes bevétel az 1. évben 4,380 USD Megjegyzés: Nincs benne a hálózatból befolyó bónusz összeg

Bevételi Lehetőség ezzel a termékkel 3. példa Ingyen Vezetői Bónusz (minimum) 480 USD Direct Sponsor 2 Befektetési csomag 4,800 USD (jobb- és baloldal) havonként az 1. évben Eladva a 22 Quantum Science Termék 3,500 USD Összes bevétel az 1. évben 8,780 USD Megjegyzés: Nincs benne a hálózatból befolyó bónusz összeg

Bevételi Lehetőség ezzel a termékkel 4. példa Ingyen Vezetői Bónusz (minimum) 480 USD Direct Sponsor 2 Befektetési csomag 20,800 USD (jobb- és baloldal) hetenként az 1. évben Eladva a 22 Quantum Science Termék 3,500 USD Összes bevétel az 1. évben 24,780 USD Megjegyzés: Nincs benne a hálózatból befolyó bónusz összeg

Stratégia az új belépőknek Ha (U) Vásárol 1 x Befektetői csomagot +1 x QP100A Quantum Medált (Össz ár: 1,950 USD USD = USD) U S U S 100 PVs 900 PVs Hozzon 1 személyt (S): = USD 180 (3 lépcső) + USD 127 ( ) Közvetlen eladás Bónusz = USD 307

2,170USD (+220 USD) összegért a befektetői csomag tulajdonosa kap 1 MLP csomagot: 1 év hirdetési lehetőséget a Kereskedői címjegyzékben (Merchant Directory) a Fusion Excel honlapján. 2,5 millió Quantum medálviselő és 1,1 millió taggal 150 országban világszerte! Malájzia , Thaiföld , Európa több tízezer tag Magas jövedelemmel és a magas vagyonnal rendelkező tagok, Adat áprilisi- a taglétszám exponenciálisan nő! * Kap 1 Fusion Excel Üzleti központot. (Global Business Platform) * + 1 hónap hirdetést a "Hot Promo" oldalon a Fusion Excel honlapján és Fusion Excel tagok web irodája területén. * + 5 db. Fusion Excel ajtó címke. * PRÉMIUM CSOMAG

A Fusion Excellel Változtassuk meg a világot!

TALÁLKOZUNK A CSÚCSON!