ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA SZÉKESFEHÉRVÁR.
Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon A Magyar Tudomány Hónapja Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon.
A futárszolgálat és a webáruház hatékony együttműködési lehetőségei.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
INKUBÁTOR KOMÁRNO – Centrum pre podporu činností podnikateľov, n.o. Adrián Horváth.
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
Belső, külső PR, a PR eszközei, céljai
Bemutatkozás Magyar Credit Management Szövetség Bemutatkozás Budapest, április 21.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
KÖZKÉZEN Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! Farkas Tamás tanácsadó.
DPR kommunikáció alapelvei
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
ENERGIAIRÁNYÍTÁSI SZABVÁNYOK
Civil programok kommunikációja, a CSR-hez való kapcsolódás lehetséges módjai Dr. Győri Zsuzsanna KÖVET Egyesület október 24.
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
Közönségkapcsolatok (PR)
Önkéntesség, mint a vállalati felelősségvállalás eszköze az E.ON-nál
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
ARCOK ÉS KUDARCOK A téma a lényeg vagy az arc, akivel az eladható? DR. SIMON ANDRÁS senior partner, Ispiro Consulting.
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
Közönségkapcsolat (public relations)
Közönségkapcsolatok (PR)
Tananyagbeosztás 8.Hírnév, imázs 9.Sajtókapcsolatok (Media Relations)
1 Gazdaság és környezet Előadó: Nagy Tamás. 2 Általános környezetvédelmi kérdések a vállalatoknál A gazdasági, piaci és környezeti körülmények miatt egyre.
Public Relations eszközök az egészségügyi intézmények szolgálatában
1,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XII. Országos Konferencia Budapest - Hotel Platánus, február
„ Átszűrődő üzenetek'‘ Liliom programok Paplanos Péter PR Manager Lilly Hungária Kft.
Összefoglaló feladatsorok Fehér Zsolt. A public Relations Olyan kommunikációs tevékenység, melynek célja a vállalkozás és környezete közötti bizalom kiépítése.
Kisújszállás: itt mindenkire szerep vár TÁMOP A közművelődés a nem formális és informális tanulás szolgálatában.
A Magyar Távmunka Szövetség céljai, törekvései Dr. Horváth Elek elnök III. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
COACH BioEnergy A biomassza energetikai hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – egy nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
Az élelmiszeripari versenyképesség és innováció egyes kérdései
Máth András, Ringier tanácsadó – OAG Szakmai Nap Marketing és kutatás hogyan segíthet a kutatás.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
A Magyar Turizmus Zrt. marketing aktivitásai Horváth Gergely Magyar Turizmus Zrt február 28.
A vállalati önkéntesség népszerűsítése Eger, június.
COACH BioEnergy A biomassza energetikai célú hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ ÜGYFÉLSZEMMEL
MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
Bányászati kommunikáció Koritár Henriett Koordinációs munkatárs - NFM Országos Bányászati Konferencia Március Egerszalók.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
BKIK – VI. Országos Tanácsadói Konferencia LEAN COACHING Bárány Péter, CMC üzletág-vezető Projektverzum Kft Budapest, március 21.
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
BT bemutatkozás Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Kooperatív délután
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
A BKK szerepe a TIDE nemzetközi projektben Új megoldások a közösségi közlekedésben - fenntarthatóság - integráció - finanszírozás - Pécs, november.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Termék PR és PR ügynökség helye a vállalati struktúrában PR Konferencia,
EDI alapú számlázás - magyarországi bevezetési lehetőségek
Országos nagykereskedelmi menedzser
Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Bankreklám vagy szappanopera?
Partnerség és együttműködés
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
Marketing koordinátor Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Előadás másolata:

ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA

KIK VAGYUNK?

KIK VAGYUNK? Egy csapat PR és kommunikációs szakember, akik stratégiai kommunikációs tanácsadást és kreatív kivitelezést nyújtanak több eszközre épülő, integrált kommunikációs kampányokra, hogy elmondják az Ön történetét az Ön célcsoportjának, melynek eredménye az Ön és cége ismertségének, üzleti teljesítményének növekedése.

ÜGYNÖKSÉGÜNK Full service PR és integrált kommunikációs ügynökség Az első 10-ben Magyarország 80+ kommunikációs irodája között Az egyik leginkább eredményorientált tanácsadó cég 15 év tapasztalat Budapesti székhely

GLOBÁLIS JELENLÉTÜNK A Premier a PROI Worldwide magyarországi partnere A PROI a legnagyobb független kommunikációs és PR tanácsadó hálózat a világon Regionális és globális szolgáltatások 60 kommunikációs ügynökség 4.400 ügyféllel 50 országban 128 iroda 4.500 tanácsadóval Árbevétel alapján a PROI a világ 10 legnagyobb PR hálózatának egyike

MIT CSINÁLUNK?

[ ] A MI SZOLGÁLTATÁSAINK, AZ ÖN TÖRTÉNETE SZOLGÁLTATÁSAINK SAJTÓ- ÉS MÉDIAKAPCSOLATOK VÁLLALATI KOMMUNIKÁCIÓ MARKETING-KOMMUNIKÁCIÓ & BRAND PR DIGITÁLIS & KÖZÖSSÉGI MÉDIA RENDEZVÉNYEK PUBLIC AFFAIRS FULL SERVICE INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK

SZOLGÁLTATÁSAINK SAJTÓ- ÉS MÉDIAKAPCSOLATOK Sajtó- és médiastratégiák Sajtóutak szervezése Sajtóesemények Kreatív sajtókapcsolati kampányok Hírgyár: sajtóközlemények készítése és terjesztése Média- és közszereplési tréningek TV és rádió interjúk szervezése Médiafigyelés és elemzés Press Office szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁSAINK VÁLLALATI KOMMUNIKÁCIÓ Társadalmi felelősségvállalás (CSR) és fenntarthatóság kampányok Környezetvédelmi aktivitások B2B események Szakmai előadások és workshopok Belső kommunikáció Stratégiai szponzoráció Kríziskommunikáció Média- és közszereplési tréningek Közszereplési lehetőségek

SZOLGÁLTATÁSAINK DIGITÁLIS ÉS KÖZÖSSÉGI MÉDIA Közösségi médiastratégiák Közösségi médiakampányok Blogger kapcsolatok SEO Közösségi médiafigyelés és elemzés Audiovizuális szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSAINK Integrált kampányok Fogyasztói események, kiállítások MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ & BRAND PR Integrált kampányok Fogyasztói események, kiállítások Termékbevezetések Hírlevelek Audiovizuális szolgáltatások Digitális kommunikáció

SZOLGÁLTATÁSAINK RENDEZVÉNYSZERVEZÉS Rendezvény stratégiai tervezés és kivitelezés Full service eseménymenedzsment Termékbevezetések Vállalati gálák és a fogadások Kiállítások és workshopok

A KAPCSOLAT ÖN ÉS A KÖZÖNSÉGE KÖZÖTT Munkavállalók Kormányzat és hatóságok FOGYASZTÓK Vásárlók Sajtó és média PARTNEREK ÉS BESZÁLLÍTÓK Befektetők és részvényesek Civil szervezetek és NGO-k Véleményvezérek AZ ÖN TÖRTÉNETE

A TARTALOM KIALAKÍTÁSA 360°-OS MEGKÖZELÍTÉS KUTATÁS ÉRTÉKELÉS TERVEZÉS 360° KAMPÁNY A TARTALOM KIALAKÍTÁSA

TAPASZTALATUNK, ÜGYFELEINK ÉS REFERENCIÁINK

A MI EMBEREINK, AZ ÖN CSAPATA ATTILA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ BEÁTA ACCOUNT MANAGER ZOLTÁN ACCOUNT MANAGER KRISZTA SAJTÓKAPCSOLATI VEZETŐ EDIT ACCOUNT EXECUTIVE DÁVID ACCOUNT EXECUTIVE Ügyfélorientált, kreatív , eredmény centrikus szakemberek 6 fő- és 3 részmunkaidős kommunikációs tanácsadó Iparági és kommunikációs tapasztat ötvözete Nemzetközi ügynökségi háttér Folyamatos szakmai továbbképzés Szolgáltatások magyar, angol és német nyelven

TAPASZTALATUNK Széleskörű iparági tapasztalat Az üzleti környezet mélyreható ismerete Szolgáltatások vezető globális és helyi ügyfeleknek Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás management, energiahatékonyság FMCG, élelmiszerek és italok, csomagolás Bank- pénzügyek IT és telekommunikáció Egészségügy Utazás, turizmus, közlekedés

ÜGYFELEINK, REFERENCIÁINK

ÜGYFELEINK SZEKTORONKÉNT

HOSSZAN TARTÓ ÜGYFÉLKAPCSOLATOK 10+ ÉV 5-10 ÉV 3-5 ÉV

ÜGYFELEINK, RÓLUNK WALDEMAR OLDENBURGER | Kommunikációs igazgató, ALSTOM Németország és Közép- Európa „Egy közép-európai, több országra kiterjedő, hatékony kommunikációs program megvalósítása olyan sokoldalúan képzett, professzionális és rugalmas ügynökséget igényel, amely átvezeti az ügyfelet a nyilvánosság és a közösségi média útvesztőjén. A Premier Kommunikációs Iroda bizonyítottan az ügynökség, amelyre egy olyan vállalatnak, mint az Alstom, szüksége van.” BAKA ÉVA| Ügyvezető igazgató, Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés(IKSZ) „IKSZ és Premier, két szervezet, de egy csapat, sok nyerő környezetvédelmi program és gondolat.” ASZÓDY TAMÁS | Ügyvezető igazgató, Knauf Insulation Hungary „A Premier Kommunikációs Irodára jellemző, hogy pillanatok alatt empatikusan alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez, egyéniségéhez és ezzel az együtt végzett munkát nem csak hasznossá, de rendkívül kellemessé is teszi. A speciális problémákra és piaci viszonyokra gyors, kreatív és újszerű válaszokat ad.”

ÜGYFELEINK, RÓLUNK KISS BEÁTA | Vállalati Külső Kapcsolatok Igazgató, Danone Kft. „A Premier lelkes és professzionális csapatával folytatott évtizedes együttműködésünk érdemben járult hozzá ahhoz, hogy a Tegyünk Együtt a Gyermekekért CSR program mérhetően tudja segíteni a daganatos gyermekek rehabilitációját. Eközben programunk ismertsége és elismertsége az összes érintett körében nőtt és erősítette vállalatunk, a Danone Kft. reputációját.” KANYUK LÁSZLÓ | Marketing menedzser, Knauf Insulation Hungary „A Premier Kommunikációs Iroda segítségével a szálas hőszigetelés egészségügyi, gazdasági, biztonsági előnyeit széles körben megismerhette a hazai lakosság, ezzel is előremozdítva országunk környezettudatos és energiahatékony építőiparának fejlődését.” KISS KÁROLYNÉ | Ügyvivő igazgató, Magyar Termék Nagydíj® Pályázati Iroda „Nem ismernek lehetetlent és teszik ezt elegánsan, udvariasan, pontosan.”

KI MONDJA EL AZ ÖN TÖRTÉNETÉT? KÖSZÖNJÜK A FIGYELMÉT! PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA 1053 BUDAPEST FEJÉR GYÖRGY U. 8. INFO@PREMIERCOM.HU +36-1-483-1860 WWW.PREMIERCOM.HU