Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ahol találkozik a valóság és a fantázia!. A múlt és a jövő  Antológiaként indul 1972-ben 1985-ben havi magazinná alakul 175 alkalommal jelenik meg 1995.
Advertisements

Mit mondanak a klubtagok az Eszünk és Fogyunk Klub
Nyiri Lajos, ZINNIA Group
A MENTORÁLÁS AZ ESÉLYTEREMTÉS LEHETŐSÉGE
A HERBALIFE, a wellness üzletág és a hálózatépítés
Üdvözlünk ! Tiens do Brasil© TIENS Bemutató
1 Európai Nukleáris Kutatási Szervezet Európai Részecskefizikai Laboratórium CERN: Tudomány és technológia gyorsítója.
Magyar Oktatók és Kutatók Nyugaton A nyugati magyar szellemi potenciál feltérképezése és reintegrációjának lehetősége a magyar tudományos életbe Magyar.
A tudományos kutatóintézetek értékelése, teljesítményének mérése Makara B Gábor.
To protect the confidential and proprietary information included in this material, it may not be disclosed or provided to any third parties without the.
E.ON – Versenyben Önökért!
Kármán Tódortól Theodore von Kármánig
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
Comporgan OE-NIK, Mátrai János
Magyar Universitas Program A magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének programja június 15.
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál igénybe vehető szolgáltatások Lászlóné Tanács Edina szolgáltatási igazgató november 15.
Lengyel Balázs, IBS Budapest Vállalkozók, spin-off cégek
Minőségi oktatás, versenyképesség, oktatási innováció A Microsoft magyarországi innovációs napja Magyar Tudományos Akadémia 2009 november 30 Halász Gábor.
Tehetségek segítése a természettudományok területén
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola X. alprogram: É-Mo.-i élettudományi.
Bodó Zalán – MFKI Félvezető Kutatás MTA MFA, 2005 december.
1 Kormányszóvivői tájékoztató Magyar Universitas Program június 16. A magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének programja.
A posztfordista termelési rendszer
Kémia Alapszak „Vegyülj Velünk !”.
Visszaemlékezés Szabó Gábor professzor oktatói, kutatói, intézetigazgatói és közéleti tevékenységére Biró Sándor.
Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!
2010-es Nyári Kampány Vitality.
Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
A Georgikon Kar kutatási lehetőségei Keszthely, március 30.
Államtitkári Kabinetfőnök Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
A magyar tudomány az Országgyűlés előtt Vizi E. Szilveszter a Magyar Tudományos Akadémia elnöke.
Sajtótájékoztató, november 14. AmCham - Egészséges Munkahely Program 1 Az Amerikai Kereskedelmi Kamara AmCham Egészséges munkahely programja Dr.
Major Ildikó Osztályvezető-helyettes SAP/CO modulvezető
Dr. Kozári József egyetemi docens, igazgató Szent István Egyetem Közép-Magyarországi Regionális Szaktanácsadási Központ V. Országos Tanácsadási Konferencia.
TANÁR-TOVÁBBKÉPZÉSI ALPROGRAM
EURÓPAI TANÁCSADÓK SZÖVETSÉGE (ETSZ), European Consultants Unit (ECU)
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
Sapientia-EMTE informatikai rendszerének kialakítása és fejlesztése Dr. Dávid László Dr. Györfi Jenő Budapest, November 11.
SELYE JÁNOS KOLLÉGIUM A TUDOMÁNYOS UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS INTÉZMÉNYE A TUDOMÁNYOS UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS INTÉZMÉNYE A FELVIDÉKEN A FELVIDÉKEN Prof. MSc. PhD.
Az egyház társadalmi tanítása és a XXI. századi felnőttoktatás c. konferencia Esztergom dec. 1. Az andragógia szak elindulása és munkája a PPKE VJK-n.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Kamarai előadás március 2.
Transznacionális és multinacionális vállalatok
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Biztonság Stabilitás.
A Magyar Hidrológiai Társaság hozzászólása Dr. Váradi József A Mezőgazdasági Vízgazdálkodási Szakosztály elnöke 2012 április. 24 Vidékfejlesztési Minisztérium.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
A Mozgássérültek Állami Intézetének bemutatása Február 22. Kogon Mihály igazgató.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
AZ ELSÕ MATEMATIKA NOBEL-DÍJAS NÕ Rene. MARJAM MIRZAKHANI.
Comporgan
Epres joghurtok élvezeti értékének objektív (műszeres) vizsgálata
A Pécsi Tudományegyetemen innovációs tevékenysége
Innováció a Pécsi Tudományegyetemen
Magyar Agrárközgazdasági Egyesület Budapesti Corvinus Egyetem
B a r á t s á g g a l a k ö z ö s s é g é r t! Rotary Akadémia A Rotary szervezetei döntést hozó fórumok Összeállította: Kevei Béla.
MINISZTERI FÓRUM EGÉSZSÉGÜGY 5 DIMENZIÓBAN. 1. Kérdés Milyen trendek uralják a fejlett világ egészségügyi rendszereit 2016-ban? Milyen sürgős intézkedések,
CÉGBEMUTATÁS AUGUSZTUS Gaál László Ifj. Gaál László Sziklás Johanna Hálózatfejlesztési igazgató Alapító, tulajdonos.
GéSz Gaál és Sziklás Kft. étrend-kiegészítő forgalmazásra alakult 15 éve ugyanazzal a székhellyel 15 éve azonos cégvezetéssel adósságmentes, stabil,
Megyei statisztikai profil a Smart Specialisation Strategy (S3) megalapozásához - Csongrád megye Szeged, Dr. Makra Zsolt.
EBSCO Information Services
„HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ”
Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári Campusán című projekt rövid bemutatása EFOP
Információvédelem Menedzselése XX. Szakmai Fórum
Kooperatív Képzés - Avaya
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
Én miért választottam a BME Villamosmérnöki szakát?!
Turcsányi Károly: (Minőségszemléletű) barangolások a hadtudományban
Előadás másolata:

Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney

Mi az a Herbalife? Termékeink a gyógynövények, évezredes tudás és a XXI. századi fejlett tudomány ötvözetéből születtek Vezető az étrend-kiegészítők, a testsúly-kontrollt célzó termékek piacán és a hálózati marketing terén 1980-ban, Los Angelesben alapította Mark Hughes

A Herbalife-ról Los Angelesi székhelyű nemzetközi vállalat Piacvezető étrend-kiegészítők Piacvezető kozmetikai termékek A Cégről

A Herbalife-ról A világ vezető hálózati marketingre építő cégeinek egyike Képviselt, kipróbált és elfogadott több mint 62 országban Kutatólaboratórium a Kaliforniai Egyetemen: Mark Hughes Sejt és Molekuláris Táplálkozáskutató Laboratórium A Cégről

millió USD milliárd USD milliárd USD 80 2 millió USD Forgalom USD-ban A Cégről 2,6 milliárd USD 05 07

Mércén a Herbalife Nemzetközi Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület Laboratórium az UCLA-n: Mark Hughes Sejt és Molekuláris Tápanyagok Laboratóriuma Csúcsmodern kutatás és fejlesztés

Hálózatunk megalapozott A Herbalife a legtöbb országban tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének (DSA) A Herbalife minden országban a DSA irányvonalának megfelelően működik A Cégről

A Herbalife jövőképe A legjobb étrend-kiegészítő, testsúly-kontroll és szépségápolási termékek folyamatos biztosítása. A legkedvezőbb üzleti lehetőség biztosítása A Cégről

Nemzetközi Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület David Heber, PhD, FACD, FACN A Kaliforniai Egyetem Táplálkozástudományi központjának igazgatója A Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) Botanikai Étrend-kiegészítők Kutatási központjának irányítója A Nemzeti Rákkutató Intézet (NCI) által létrehozott Klinikai Táplálkozásügyi Kutatóegységének irányítója Az NIH Táplálkozástudományi és a Túlsúllyal foglalkozó Képzés irányítója a Kaliforniai Egyetemen A Cégről

Nemzetközi Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület A Cégről Louis Ignarro, PhD Nobel-díjas tudós Neves gyógyszertan professzor a Kaliforniai Egyetemen Az Amerikai Szív Egyesület kutatói díjának nyertese A Nitrogén-monoxid Társaság alapító-tagja és elnöke

Nemzetközi Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület Prof. Halmy László PhD, DMSci 1994 óta foglalkozik a Herbalife termékek vizsgálatával, 2005-től tagja a Testületnek. Szakterülete:emberi anyagcsere folyamatok től a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke, a Magyar Tudományos Akadémia Táplálkozástudományi Munkabizottságának, a Herbalife Táplálkozási Fórumnak tagja és a Magyar Táplálkozástudományi Társaság vezetőségi tagja. A Cégről

VANNAK,AKIK FIATALON FELÁLDOZZÁK AZ EGÉSZSÉGÜKET, HOGY VAGYONT SZEREZZENEK! VANNAK, AKIK ÖREGSÉGÜKRE FELÁLDOZZÁK A VAGYONUKAT, HOGY VISSZASZEREZZÉK EGÉSZSÉGÜKET! CÉL: EGÉSZSÉGESEBBÉ TENNI AZ EMBEREKET AZ EGÉSZ VILÁGON!

KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÉT! SZÉP NAPOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!