Ha a passzív jövedelem számít

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Advertisements

Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A Life Wave értékesítési terve
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Online értékesítési modellek
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Ha valóban szeretnél változtatni
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Előadás másolata:

Ha a passzív jövedelem számít

Új eszköz, keretrendszer a hálózatépítésben GLOBAL PARTNER SYSTEM Új eszköz, keretrendszer a hálózatépítésben Globális közösségi marketing eszköz

MI A HASZNA AZ EMBERNEK A GPS-BŐL? Egyszerű csatlakozás – egyszerű üzenet A csoport ereje építi Mindenki részesül a többiek növekedéséből Kisebb befektetett energia, nagyobb eredmény Közös cél – közös érdek

KIKNEK AJÁNLJUK? Akiknek nincs elég idejük Akik értik a sokszorozódás erejét Akik szeretik az innovációt, szeretnek elsők lenni Akik képesek rendszerben gondolkozni Hálózatépítőknek, a könnyű másolódásért Akik nemzetközi hálózatot építenének Akik az internet segítségével szeretnék építeni üzletüket Akik „eszközt keresnek, nem forrásokat”! (Kiyosaki)

Mások felemelkedése által növekszünk! GLOBÁLIS KÖZÖSSÉGI MARKETING ESZKÖZ Mások felemelkedése által növekszünk!

A RENDSZER MŰKÖDÉSI ELVE A rendszer automatikusan 6 szintes GPS struktúrát hoz létre. Az első körbe 2, a másodikba 4, majd 8, 16, 32 és végül a hatodik körbe 64 embert helyez el a GPS. Így 126 ember helyezkedik el a hálózatodban 6 szinten. Akkor indíthatod el a következő körödet, ha 6 embert személyesen hoztál, és betelt a GPS kör.

MÉLYSÉG ÉPÍTÉS „CSAK” SZÉLESSÉG HELYETT Kereskedői szindróma Erős fluktuáció Sok elveszett ember Ha nem dolgozik, nincs pénze Csak a toborzási időszakból él

MÉLYSÉG ÉPÍTÉS „CSAK” SZÉLESSÉG HELYETT STABILITÁS KÖZÖSSÉG - KÖLCSÖNÖSSÉG SEJTÉPÍTÉS

A GPS egy automatizált eszköz a duplikációhoz SOKSZOROZÓDÁS A GPS egy automatizált eszköz a duplikációhoz

AZ ELHELYEZÉS SZABÁLYAI 1. A Klubtag alatti legközelebbi üres helyre 2. Az alá, akinek az adott hónapban van aktivitása 3. Az alá, aki eddig összesen több kartont vásárolt 4. Az alá, aki hamarabb csatlakozott HA VALAKI HAMARABB MEGVESZI AZ AKTIVITÁS KARTONJÁT ADOTT HÓNAPBAN, A RENDSZER HOZZÁ FOGJA CSATLAKOZTATNI A FELÜLRŐL JÖVŐ EMBERT!

SOKSZOROZÓDÁS POZITÍV VÁKUUM MÁSOLÓDÁS SOKSZOROZÓDÁS JUTALÉK AKTIVITÁS

JUTALÉKOK NAGYSÁGA < 2 aktív ember: 3 kör 2-5 aktív ember: 6 kör

6 x 10 % + BÓNUSZ VEZETŐI GYORSINDULÁS 6 126 415 800 Ft 1 2 6 600 Ft 2 Szintek Tagok száma összesen Jutalék összesen + 1 2 6 600 Ft 2 6 19 800 Ft BÓNUSZ VEZETŐI 3 14 46 200 Ft 4 30 99 000 Ft 5 62 204 600 Ft 6 126 415 800 Ft

+ 4+1% VEZETŐI BÓNUSZ VEZETŐI BÓNUSZ + SZINTENKÉNTI JUTALÉK 12 8190 Szintek Tagok száma összesen Jutalék összesen + 1 2 3 300 Ft 2 6 9 900 Ft 3 14 23 100 Ft 4 30 49 500 Ft 5 62 102 300 Ft VEZETŐI BÓNUSZ 6 126 207 900 Ft 7 254 419 100 Ft 8 510 841 500 Ft + 4+1% VEZETŐI BÓNUSZ 9 1 022 1 686 300 Ft 10 2 046 3 375 900 Ft 11 4 094 6 755 100 Ft 12 8190 13 513 500 Ft

+1% +2% +3% +4% VEZETŐI SZINTEK A GPS SEGÍTSÉGÉVEL 126 belépő - 381 pont Team Leader Plusz vezetői szint 415.800 Ft aktív jövedelem +1% 252 belépő - 759 pont Elit Plusz vezetői szint 831.600 Ft aktív jövedelem +2% 378 belépő - 1137 pont Gyémánt Elit vezetői szint 1.247.400 Ft aktív jövedelem +3% 882 belépő - 2649 pont Elnökségi vezetői szint 2.910.600 Ft aktív jövedelem +4%

KÖRÖK SZÁMÁNAK NÖVELÉSE Szintek Tagok száma összesen Jutalék összesen Szintek Tagok száma összesen Jutalék összesen 1 4 6 600 Ft 1 6 9 900 Ft 2 12 19 800 Ft 2 18 29 700 Ft 3 28 46 200 Ft 3 42 69 300 Ft 4 60 99 000 Ft 4 90 148 500 Ft 5 124 204 600 Ft 5 186 306 900 Ft 6 252 415 800 Ft 6 378 623 700 Ft 7 508 838 200 Ft 7 762 1 257 300 Ft 8 1 020 1 683 000 Ft 8 1 530 2 524 500 Ft 9 2 044 3 372 600 Ft 9 3 066 5 058 900 Ft 10 4 092 6 751 800 Ft 10 6 138 10 127 700 Ft 11 8 188 13 510 200 Ft 11 12 282 20 265 300 Ft 12 16 380 27 027 000 Ft 12 24 570 40 540 500 Ft

ORGANIKUSAN KVALIFIKÁCIÓS PONTOK Ajándékkartonhoz a kvalifikációs pontok számítása ORGANIKUSAN történik. Azaz a közvetlen regisztráltak után járó kvalifikációs pontok ugyanúgy számítódnak, mint a gyorsinduló pontok. A vezetői kvalifikációhoz szükséges 40 pont számítása is ez alapján történik.

Tértől és időtől független NEMZETKÖZI Határokon átívelő Tértől és időtől független

Felülről jövő forgalom A RENDSZER ELŐNYEI Felülről jövő forgalom Pozitív vákuum Nemzetközi Stabilitás Automatizmus Széles rétegek

KI CSINÁLHATJA? RÉGIEK ÉS ÚJAK EGYARÁNT!

HOGYAN HOZZAK BE ÚJ TAGOT? + +

+ + 15 PERC GPS WWW. HOGYAN HOZZAK BE ÚJ TAGOT? 3 PERC: CÉG 3 PERC: TERMÉK 3 PERC: ÜZLET 3 PERC: REGISZTRÁCIÓ 3 PERC: MÁSOLÓDÁS

Főoldalon a jobb felső sarokban FLAVON GPS REGISZTRÁCIÓ I. Főoldalon a jobb felső sarokban

Online Iroda főoldalán! FLAVON GPS AJÁNLÓI OLDAL LINKJE Online Iroda főoldalán!

Flavon GPS ajánlói oldalon keresztül FLAVON GPS REGISZTRÁCIÓ II. Flavon GPS ajánlói oldalon keresztül

FLAVON GPS REGISZTRÁCIÓ III. CP-n keresztül

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK) Mi van, ha valaki csak arra vár, hogy felülről dolgozzanak helyette? /KOMPRESSZIÓ/ Én csak akkor leszek aktív, ha majd megéri! /NEM LÁTJA A FORGALMÁT, CSAK HA AKTÍV/ Számít, hogy mikor csatlakoztatok valakit és hová? /IGEN!/ Hány GPS-lábat indítsak? /ANNYIT AMENNYIT TUDSZ MŰKÖDTETNI/

Felülről jövő forgalom ÖSSZEFOGLALÁS Felülről jövő forgalom Pozitív vákuum Nemzetközi Stabilitás Automatizmus Széles rétegek

ÉPÍTÉS CIKLUSA! STABILIZÁLÁS CIKLUSA! ÉPÍTÉSI CIKLUS: OKTÓBER-NOVEMBER 2013 negyedik negyedév: ÉPÍTÉS CIKLUSA! 2014 első negyedév: STABILIZÁLÁS CIKLUSA!

FLAVON GPS WINS WORLDWIDE