Moncsi Magazin Szeptemberi szám.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Advertisements

Sportorvosi igazolás érvényessége
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása május, országos és budapesti hallgatottság -
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
Báthory Túra Klub Torockó okt FIGYELEM! •A következő képeket a rajta levők tudta nélkül használtam fel. •A bemutató szórakoztató céllal készült,
7 nap 7 hónap 7 év.
Pápa Városi Televízió.
Kis csoport szeptember
FILMKLUB SZERVEZÉSE A TÁRSADALOMBA NEHEZEN BEILLESZKEDŐ FIATAL FELNŐTTEKNEK
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Készítette: a Dalai Láma
Somogy megye vadgazdálkodásáról röviden
Projekt adatai INFOTÁRS TÁMOP /A/2./0011 Az ELTE TáTK és IK közös projektje Támogatás: Projektidőszak: –
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata. Megoldás: „A” vállalat: Beszerzés : 100 millió Árrés: ( 12 %) = 100 x 0,12=12 millió Nettó eladási ár =
Isten hozott!. Húsvétra hangoló hét április Minden este 19:00 órától bűnbánati alkalom Helyszín: IKE-klub Bocskai(Avram Iancu) tér 15. szám.
Közösségi portálok használata
Márok A falu bemutatása.
Névnapodra Szeretettel!
Népszavazási kérdések „Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg- gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől.
Fekete László Született: Csillagjegye: Vízöntő
IgenNem Kattints egyenként sorban a számokra 1-től 24-ig.
A férfiak életkor változásai. Tudósok kiderítették hogyan változnak a férfiak elvárásai ahogy öregednek. Íme az eredmény:
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
1 A NAPFOGYATKOZÁS Készítette: Kala Pál
A kiskorúak védelme a hatósági gyakorlatban dr. Futó Gábor Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiafelügyeleti főosztály szeptember 28.
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Barcelona Hamar Márk.
Középfokú iskolai felvételi eljárás lebonyolításának ütemezése a 2009/2010-es tanévben Papp Brigitta.
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
40).6-os szint X. feltörésnél az omlás ideiglenes biztosítása
Feladatok 4. Dia (5 pont) Cím kiemelése „Megnövesztés” effektussal. Sorozat hossza jobbről beúszva jelenjen meg. A kép „pörgéssel jelenjen” meg. A sorozat.
Prezentációkészítés összefoglaló
LOT 2 – LOT 3 Csepeli hálózatfejlesztés I. és II.
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Az információ és kommunikáció szerepe a vidéki területek fejlesztésében Katonáné dr. Kovács Judit A Magyar Agrárközgazdaságtudományi.
Mindennapos testnevelés a somogyjádi integrációban
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
Projekt eredményeinek disszeminációja – Általános projektbemutató ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
Fischer András© 1 A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban - Hogy érzi magát bátyám? - Köszönöm kérdését, jól. - Kifejtené egy kicsit bővebben?
A Digitális Képarchívum munkafolyamatainak bemutatása Készítette: Drótos László és Simon Jennifer Utolsó módosítás: T A R T A L O M A DKA.
1. A FILM ELŐTÖRTÉNETE.
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
1 TANULÁSI TÍPUS TESZT.
1 „ Beszéljünk végre világosan az energetikáról” Dr. Hegedűs Miklós Ügyvezető GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. Energetika Október 2.
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
ÖSZINTE Horoszkop KLIKKELJ A KEPEKRE
Mindenki hétköznapjai
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Tanévnyitó szeptember 5. Felnőttoktatási tagozat Budapest IX
Az NFFF megvalósításának szervezési és szervezeti kérdései
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerda óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából.
Kassák Lajos Nézzük együtt….
COOLCSOMÓ honlap fiatalokról fiataloknak
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Az oldalak tartalma Tartalomjegyzék TV-műsor Hirdetés Helyi hírek
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Előadás másolata:

Moncsi Magazin Szeptemberi szám

Tartalomjegyzék: -Bocsi! -Itt a suli!-Tippek a tanuláshoz -TV műsor -Ezzel töltsd a hétvégét! -Tuti filmek, amiket látnod kell!

Bocsi! Sziasztok! Ezer bocs, hogy az augusztusi magazin nem jelent meg, csak már annyira a sulin járt az eszem, hogy ezt teljesen elfelejtettem.

Tanulási tippek Már biztosan gondolkoztál azon, hogy néha, a gondolataid nem a tanuláson járnak, hanem… hát…minden máson…  Mikor hazaérsz a suliból, biztosan nekilátsz tanulni, hogy minél hamarabb szabadulhass. Ez nem jó ötlet! Inkább sportolj, esetleg sétálgass a városban a haverokkal. De vigyázz! Délután 4 órára, legkésőbb fél 5-re érj haza, és akkor még tanulni is van időd!

Lazíts, pihend ki a suli fáradalmait! TV2 vasárnap (2010. 09. 19.) esti műsora: 20:05 Indiana Jones és a Végzet Temploma 22:20 Frizbi Hajdú Péterrel 23:20 A királyság Közben: Kenósorsolás 00:15 Rómeó és Júlia 02:35 EZO.TV 06-90-602-022 03:30 Napló Mérlegen a valóság És ne felejtsd el: másnap suli!

Sportolj, találkozz a barátokkal és persze pihenj! Biztosan örülsz, hogy végre valahára hétvége van. Egy (szerintem) ideális napirend: -09:00 Ébredés -09:15 Tévénézés egy kis reggeli finomsággal -09:40 Házimunkák elvégzése -10:00 Egy kis tévézés, akár gépezés -10:35 Házi feladatok elkészítése -11:00 Egy jó film megnézése -12:00 Ebéd -12:30 Mosogatás, illetve ejtőzés, pihenés -13:00 Sport a barátokkal -14:00 Társalgás -14:30 Vásárlás, esetleg egy kiadós séta -15:00 Uzsonna -A többi rád van bízva!

Tuti filmek: Régebbiek: Avatar Toy Story 3 Az utolsó léghajlító Shrek 4 Újak: Camp Rock 2

Mikor született? Küld el az e-mail címemre (szemenyimoncsi@citromail.hu) a helyes megfejtést és a kedvenc sztárod nevét! Mikor született a képen lévő sztár? A kép:

Készítette, és a témákat összerakta: Moncsi, a www.moncsimosoly.5mp.eu Szerkesztője!