Közgazdaság szakmacsoport

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tájékoztató a 2012/2013. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: 
Advertisements

Az érettségi rendszere
Krúdy.
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények 2006.
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Az érettségi rendszer változtatási lehetőségei
1 Pályaválasztás 2010/2011-es tanév Fné T.K.. 2 BEISKOLÁZÁSI TERV A 2010/2011-ES TANÉVRE SZAKKÖZÉPISKOLA2 osztály Nyelvi előkészítő angol Nyelvi előkészítő.
Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Informatika szakmacsoport
2013. november 15. A központi írásbeli felvételi vizsgát szervező középiskolák jegyzékének közzététele.
Kétszintű érettségi vizsga Magyar nyelv és irodalom Miről? Hogyan? §?! Tájékoztassuk diákjainkat!
A 2004/2005-ös tanév rendje Oktatási Minisztérium március 17.
Szent László ÁMK Szakközépiskolai Intézményegysége
. Vizsgatárgyak (az idegen nyelvűekkel együtt) Középszint Emelt szint
A Magyar Köztársaság kormánya. A középfokú felvételi változásai Arató Gergely államtitkár prezentációja december 9.
BOLYAI JÁNOS GIMNÁZIUM
NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS.
Nyílt napok 2008/2009. szakközépiskolai képzés felvételi eljárás általában felvételi eljárás iskolánkban.
A SZAKMAI VIZSGA A diaképek az NSZFI munkatársai által készítet tájékoztató anyagok felhasználásával készültek. Budapest, december 8.
SZAKKÉPZŐ ISKOLÁK IGAZGATÓINAK XIV. ORSZÁGOS FÓRUMA OKJ-vizsgák az iskolai rendszerű szakképzésben Halász János április 21.
A közép- és emelt szintű vizsga tanári értékelése
Orosz nyelv TÁMOP / Kép helye április 10.
Aktualitások, változások, újdonságok az agrár-szakképzésben Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium VIDÉKFEJLESZTÉSI, KÉPZÉSI ÉS SZAKTANÁCSADÁSI.
A képzett szakemberekért Fejlesztés és szolgáltatás a szakképzésben. Budapest augusztus 27.
Központi Érettségi Nyílt Nap Szeptember 24.
Együttműködés a HUMÁN TISZK és a Mérei Intézet között SÁRIK ZOLTÁN.
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
1 Érettségi tájékoztató 2008 Érettségi tájékoztató február 8.
Ágazati szakképzés változásai
Tájékoztató a 2013/2014. tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2010/2011. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Dr. Sediviné Balassa Ildikó: TÉNYEK ÉS TERVEK A legfontosabb teendőink 2010-ben Munkakultúra - Szakképzési Modellek Konferencia Hajdúszoboszló, Február.
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2008 Tanévnyitó értekezlet Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények augusztus 29.
Szakképzési dokumentumok
Pedagógiai szakmai szolgáltatás
Középfokú iskolai felvételi eljárás lebonyolításának ütemezése a 2009/2010-es tanévben Papp Brigitta.
A szakképzés helyzete Magyarországon
. Hallgatói kiválóság – Tehetséggondozás – TDK dr. Princzinger Péter október 27.
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények.
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények 2005.
EREDMÉNYEK TANULMÁNYI. Tanulmányi eredmények 2012 kompetenciamérés érettségi tanulmányi átlagok egyetemi továbbtanulás országos versenyeredmények.
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
1 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2012/2013. tanévre az általános tanterv alapján folyó felkészítést nyújtó középfokú iskola 9. évfolyamára Veszprémi Közgazdasági.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Tájékoztató a tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:  Vagy kizárólag.
2015. február KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGA
Összeállította: Kovács Tibor igh. A NDRÁSSY GYULA G IMNÁZIUM ÉS K OLLÉGIUM Nyílt nap
Nyílt napok november óráig nyílt órák november óra január óra.
TÁMOP /1-2F Felkészítés szakmai vizsgára informatika területre modulhoz II/14. évfolyam modulvizsga menete, a vizsga.
Pályaválasztási szülői értekezlet
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
Köszöntöm Önöket! Szabó Gábor általános igazgatóhelyettes Budapest, június 3.
Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola Tokaj2007. január 31.
Az NSZI minőségirányítási rendszerét a BVQI tanúsította A tanév aktuális rendje és feladatai Modláné Görgényi Ildikó főigazgató-helyettes augusztus.
A képzett szakemberekért E-tanácsadás Szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet augusztus 28. Nádráné Tóth Borbála osztályvezető.
1 Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév A tanév rendje és aktuális feladatai Mihálka Nóra vizsgadokumentációs irodavezető.
A verseny helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és AMI, Százhalombatta.
TOVÁBBTANULÁS Határidők Feladatok 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet A 2015/2016. tanév rendjéről 2. sz.melléklet ! A tanulók jelentkezése.
Középiskolai továbbtanulás 2016/17
Köszöntjük a pályaválasztási szülői értekezlet résztvevőit! Nyíregyháza, szeptember 29.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Érettségi eredmények 2016.
Mérés-értékelési gyakorlatok tanulmányozása az európai szakképzésben
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ Soproni Szakképzési Centrum
Beiskolázás a „Gundel”-ben
423/2012 (XII. 29.) Korm. rendelet alapján
Tájékoztató a 2020-as felsőoktatási felvételi eljárásról
Előadás másolata:

Közgazdaság szakmacsoport A SZAKMACSOPORTOS SZAKMAI ELŐKÉSZÍTŐ ÉRETTSÉGI TANTÁRGYAK VERSENYEINEK VERSENYSZABÁLYZATA SZÉTV Közgazdaság szakmacsoport

Általános szabályok Szervező: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet+ az NSZFI által megbízott szakértők (versenyfelelősök, koordinátorok stb.) Értékelés: A versenyzők teljesítményét az NSZFI által felkért versenybizottság értékeli versenycsoportonként. A tanulmányi versenyek célja: a tanulók felkészítése, érettségi vizsgájuk elősegítése, lehetőség biztosítása az érettségiző tehetséges tanulóknak a megmérettetésre,a kiemelkedő eredmények elérésére, a szaktanárok tehetséggondozó munkájának bemutatása, a szakképző iskolák oktató-nevelő munkájának versenyszintű értékelése, a kiemelkedő oktató-nevelő tevékenység ösztönzése és elismerése.

Általános szabályok A verseny kétfordulós Az első forduló versenyeinek megrendezése és szervezése (1) Az első forduló írásbeli versenyrészének lebonyolítására a versenyzők iskolájában kerül sor. (2) Az első forduló központi írásbeli feladatlapok megoldásából áll. (3) A központi feladatlapokat, továbbá a feladatok megoldásához szükséges segédanyagokat (a továbbiakban a feladatlap és a segédanyag együtt: feladatlap) és a javítási, értékelési útmutatókat a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Vizsgadokumentációs irodája készítteti el.

Általános szabályok A második (döntő) forduló (1) A verseny második (döntő) fordulójára a meghirdetésben meghatározott helyszínen kerül sor. (2) A második (döntő) forduló versenyrészeit, azoknak szakmai tartalmát, szerkezetét, időtartamát, pontszámait a versenyszabályzat szakmacsoportokra vonatkozó részei tartalmazzák. (3) Írásbeli és szóbeli fordulót tartalmaz, lebonyolítása hasonló az emelt szintű érettségihez

Üzleti gazdaságtan

Üzleti gazdaságtan

Üzleti gazdaságtan

Üzleti gazdaságtan

Üzleti gazdaságtan

Elméleti gazdaságtan

Elméleti gazdaságtan

Elméleti gazdaságtan

Versenyeredmények: 2004-2005: elméleti gazdaságtan 13. és 18. helyezés 2006-2007: üzleti gazdaságtan 2. 6. helyezés 2008-2009: elméleti gazdaságtan 7. helyezés üzleti gazdaságtan 4. 12. 13. 19. helyezés 2009-2010: üzleti gazdaságtan 7. 13. 15. helyezés