A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.
Advertisements

Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
Napfényen a „rejtőzködő szavazók” Mérők klubja április 24.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Tömeges elbocsátások, segélyezési plafon KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
Nyugdíjasok levele Orbán Viktortól Korózs Lajos Elnökségi tag.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A nyugdíjazással kapcsolatos változások Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Dr. Papp Ildikó humán erőforrás szolgáltató központvezető.
Fenntartható és megfelelő nyugdíjrendszer
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Nyugdíj.
AZ IDŐSEK VILÁGNAPJA MARGÓJÁRA Korózs Lajos
IX. Adójogi Konferencia, Tapolca, ápr Mihályi Péter A magyar járulékrendszer problémái.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
„Nyugdíjrendszerváltás 2010” avagy jogfosztás a nép nevében Szikra Dorottya, ELTE TÁTK Lakner Zoltán, ELTE TÁTK.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Globális lekapcsolás? Zelei Dániel. Elvileg… Az Anonymus nevű hekker-csoport megtámadja a 13 root DNS szervert, ezáltal az egész internet „sötétségbe.
Orbán Viktor és az Európai Unió vezetése
FELÉRE CSÖKKENNEK AZ ÖZVEGYI NYUGDÍJAK KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG.
Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok, roppant hasznos -t küldtek! Egész életemben adósuk maradok. Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care.
LOPKODÁS UTÁN KAPKODÁS KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
HETESY ZSOLT A TERROR ELLENI HARC ÉS AZ ALAPJOGOK MAGYARORSZÁGON
Nemzeti számlák, Szektorszámlák Klein Marcell.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Kormányszóvivői tájékoztató ELSZÁMOLÁS Biztonságosabb időskor – felzárkózó nyugdíjak.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Nyugdíjreform folyt. köv.? Pension Reform To Be Continued? Bodor András Pénzügyi Csúcstalálkozó II. / Financial Summit II. - Budapest, szeptember.
QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltatás Több mint béren kívüli juttatás - egy hatékony eszköz az egyéni és a szervezeti célok összehangolásához 2011.
Az élet igéje november „Aki szeret engem, megtartja tanításomat. Atyám is szeretni fogja őt, hozzá megyünk és benne fogunk lakni.” (Jn 14,23).
Mennyibe kerül az adófizetőknek a Gyurcsány-kormány egy állami vezetője? január 4. Luxusbaloldal - luxuskormányzás.
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
HOGYAN KÉSZÜLNEK A MAGYAROK NYUGDÍJAS ÉVEIKRE?. A magyarok fele nem, vagy alig törődik a nyugdíjjal.
KORÓZS LAJOS ÁLLAMTITKÁR SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM A Nyugdíjasokat érintő kérdésekről (2009)
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Gondolatok a munkahelyen Mottó: „Ez nem egy iroda
Nyugdíjrendszer átalakítása?
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
2013. október Az Élet Igéje „Ne tartozzatok senkinek semmivel, csak kölcsönös szeretettel, mert aki felebarátját szereti, teljesíti a törvényt.” (Róm.
Az élet igéje Az élet igéje január január.
SCBK Üdvözlünk a klubban!. SCBK Ti miért vagytok olyan fontosak?
mint ami mások szerint szükséges!
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
A 10 apró különbség férfi és nő között.
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Készítette: Tóth Zsuzsa Borsodi Szabolcs
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1. FELKÉSZÜLÉS Ami elromolhat, el is romlik Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra!
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Ó csak levél! Mi fájdalom! Lásd sír te hű Urad! Ilyen kevés tehát hited? Csak így szeret kemény szíved? Nincs rajtad semmi más: Csupán levél, csupán levél!
Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a társasház vagy lakásszövetkezet a lakásszövetkezet tulajdonában, vagy a társasházi lakástulajdonosok.
Magán-nyugdíjpénztárak: álom és valóság Kun János PhD SZEF április 23.
Dr.Farkas András NyugdíjGuru
A szakképzési hozzájárulás hatékony felhasználása Cséfalvay Ágnes.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Baloldali, liberális pártok 2016 elején Reiner Roland
Nyugdíjreformok Magyarországon: kihívások és válaszok
Előadás másolata:

A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag

Értsék meg! Amit elköltöttek, nem lehet jóváírni! Veszélyben a nyugdíja minden magyar állampolgárnak míg a Fidesz kormányoz! Értsék meg: az egyéni számlát szüntetik meg, és nem egyéni számlát hoznak létre! Manyup pénzeket O. V. vette el, most az esélyét veszi el, hogy a nyugdíj előtt állók nyugdíjat kapjanak öregkorukban! Több tiszteletet, több szakértelmet, több alázatot várna mindenki egy ilyen fontos témában, mint a nyugdíj, ami 4 millió aktív dolgozó magyar ember jelenét és jövőjét befolyásolja! Ők négy millióan nem rögtönzést, nem hazudozást, nem kapkodást érdemelnek!

EZ A NAGY ÁTVERÉS!

ÁTLÉPÉS ÖNKÉNT ÉS DALOLVA! A Nemzeti Együttműködés Kormánya átverte azokat, akik „önként” visszaléptek az állami nyugdíjrendszerbe. Mára az is kiderült: a nyugdíjvagyont „eltőzsdéző” magán-nyugdíjpénztárak, a kormányzati propagandával ellentétben komoly hozamokat produkáltak azoknak, akik nem dőltek be a zsarolásnak, és tagok maradtak. A lenyúlás indoka az államadósság elleni harc, na ez teljes bukás! Az államadósság magasabb, mint bármikor a történelemben!

Orbán szó szerint! „ Ma kaptunk egy világos menetrendet (...) és ebben az évben a magyar állami nyugdíjrendszer is átáll az egyéni számlán vezetett nyugdíjrendszerre” ( február 2-án tartott sajtótájékoztató)

A hazugság két szóból áll: „megvédtük a nyugdíjakat” Nem véletlen, hogy hogy idén január 1-jétől nulláról indulnak az egyéni számlák, a magán- nyugdíjpénztári megtakarítást nem kell rá átvezetni. Ezt a pénzt ugyanis eltapsolta, eltőzsdézte, titkárnőkre költötte a kormány. Summázatként mondom: a hazudozás, a dilettantizmus és az unortodoxia mindaddig folytatódni fog, amíg szavazóik meggyőzéséhez elég két szó „megvédtük a nyugdíjakat”.

Össze – vissza beszélnek! Ha nyilván is tartják külön is a bevallott - tehát nem a befizetettet - nyugdíjjárulékot, akkor kérdezem, mire használják? Semmire, mert önmagában semmit nem mond, ott a nyugdíj alapjául szolgáló kereset, mert ebből számítják ki a nyugdíj alapjául szolgáló havi átlagkeresetet. Ennek a nettósított havi átlagkeresetnek annyi százaléka lesz a nyugdíj, amennyit a nyugdíjskála mutat, függően attól, ahány évi szolgálati időt szerzett az érintett.