Feladatok 4. Dia (5 pont) Cím kiemelése „Megnövesztés” effektussal. Sorozat hossza jobbről beúszva jelenjen meg. A kép „pörgéssel jelenjen” meg. A sorozat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása május, országos és budapesti hallgatottság -
Advertisements

„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
A közszolgálati műsorok 2. Előadás
Weblap szerkesztés HTML oldal felépítése Nyitó tag Záró tag Nyitó tag Záró tag oldalfej tözs.
A társadalmi tényezők hatása a tanulásra
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Vigh György: Webes alkalmazások akadálymentesítése Kaposvár, oldal.
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
?. Forrás: gemius/Ipsos Audience – szeptember.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Pápa Városi Televízió.
Microsoft Excel Függvények II.
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
MATEMATIKA Év eleji felmérés 3. évfolyam
Humánkineziológia szak
6) 7) 8) 9) 10) Mennyi az x, y és z értéke? 11) 12) 13) 14) 15)
PowerPoint 6. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „ppt_6_1_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Az új történelem érettségiről és eredményeiről augusztus Kaposi József.
Vámos Máté– BME Geotechnikai Tanszék
A tételek eljuttatása az iskolákba
Elpusztult és Pusztuló Falvakért Egyesület A helyi önkormányzatok a következő elpusztult települések emlékére állítottak tanújeleket az Egyesület részvételével.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
Kutyafajták Retrieverek Készítette: Bak Barna József
Egyéni animációk készítése
Sárgarépa piaca hasonlóságelemzéssel Gazdaság- és Társadalomtudományi kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök I. évfolyam Fekete AlexanderKozma Richárd.
POLYCYSTÁS OVÁRIUM SZINDROMÁS CSALÁD
VILÁGJÁRÓ NAP TANULMÁNYUTAK A SEMMELWEIS EGYETEMEN EOK Budapest, 2012.március 21. Dr. Lőrincz M. Ákos Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ TÁMOP-4.1.1/A-10/2/KMR
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
Fekete László Született: Csillagjegye: Vízöntő
Híres magyar nők.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan.
szakmérnök hallgatók számára
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Szerviztevékenység jövedelmezősége Ausztriában Varsányi Gyula GÉMOSZ konferencia, május 20.
Olvasásismeret 2006/2007 II. félév Beniczky Péterné.
4. Feladat (1) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
Együtt a családdal, együtt a nemzettel! augusztus 16. Kormányszóvivői tájékoztató.
Korai képességgondozás és egészségügy Programok 2011.január1-től 2011 augusztus 31-ig.
2007. május 22. Debrecen Digitalizálás és elektronikus hozzáférés 1 DEA: a Debreceni Egyetem elektronikus Archívuma Karácsony Gyöngyi DE Egyetemi és Nemzeti.
Matematika - 5. évfolyam © Kačmárová Fordította: Balogh Szilveszter.
Készítette: Gocsál Ákos, Gocsál Klára, Fehér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Internet az oktatásban – taneszközök.
FRAMA01dBH Kft. BUDAPEST  0 Zajmérési helyszínek az M0 4-es szakaszán MZ 10 (Bp. XVI. Magtár u. 56, 66.) MZ 11 (Bp. XVI. Vecseház u. 45.) MZ 12 (Csömör.
Gyorsjelentés a Kulturális Központok Országos Szövetsége tagintézményeinek felméréséről Kecskemét,
Bontsd fel a zárójeleket, vonj össze, majd helyettesíts be!
IV. Terjeszkedés.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
MENETREND HASZNÁLATÁNAK GYAKORLÁSA Feladat: autóbusz, villamos, trolibusz, fogaskerekű, HÉV menetrend gyakorlása El szeretnénk jutni a Selyemrét megállóból.
Tanulói utánkövetés 2009/2010. A 2009/2010-es tanévben iskolánkban 210 tanuló végzett. 77 fő a szakközépiskola valamelyik tagozatán 133 fő szakmát szerzett.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
1 Gyarapodó Köztársaság Növekvő gazdaság – csökkenő adók február 2.
Moncsi Magazin Szeptemberi szám.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása február, országos és budapesti hallgatottság -
PowerPoint 7. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „7_2_ppt_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Érettségi eredmények Vizsgázók száma: 114 fő Rendes vizsga: 82 fő Előrehozott vizsga: 32 fő (30+2) Összes értékelt tantárgyi vizsga: 495 Összes.
Rádióadók hallgatottsága március Az Ipsos-GFK rádiós közönségmérésének adatai.
GAZDASÁGI ADOTTSÁGOK ÉS FEJLŐDÉSI IRÁNYOK A délkelet-európai országok Novák Tamás MTA – VKI május 16.
Fischer András© 1 A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban - Hogy érzi magát bátyám? - Köszönöm kérdését, jól. - Kifejtené egy kicsit bővebben?
Kvantitatív módszerek
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
Feladatok Írd ide a neved: Egy új diára szúrd be a jedi.jpg képet!
Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola
Geodézia BSC 1 Gyors ismertető
A KÖVETKEZŐKBEN SZÁMOZOTT KÉRDÉSEKET VAGY KÉPEKET LÁT SZÁMOZOTT KÉPLETEKKEL. ÍRJA A SZÁMOZOTT KÉRDÉSRE ADOTT VÁLASZT, VAGY A SZÁMOZOTT KÉPLET NEVÉT A VÁLASZÍV.
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
Ovisok nyílt napon a suliban
Előadás másolata:

Feladatok 4. Dia (5 pont) Cím kiemelése „Megnövesztés” effektussal. Sorozat hossza jobbről beúszva jelenjen meg. A kép „pörgéssel jelenjen” meg. A sorozat tartalmának leírása pedig automatikusan 2 másodperc késleltetéssel, karakterenként animálva „Bumeráng” effektussal jelenjen meg. A „vissza a műsorhoz” nyílra kattintva ugorjunk vissza a műsorra 5. dia(4pont) A logó spirál alakban jöjjön be. A műsor bekezdésenként animálva pörögve jelenjen meg, automatikusan 0,5 várakozási idővel egymás után fordított sorrendben. A (2) logóra kattintva nyissuk meg a televízió társaság honlapját! ( 3. Dia (9pont) A cím legyen Arial és domború! Adjon a diának egyéni hátteret, amely egy fehér-zöld színátmenet! A színátmenet iránya nem fontos. Ezek után színezze át a dia összes szövegét sötétkékre!

Esti műsor 17:45Navigátor 25' Ismeretterjesztő magazinműsor 18:05Dallas (amerikai filmsorozat, ) 60' A siker zamata Bobby kiváló munkát végez a cégnél, és Jock tartozik neki annyival, hogy egy ideig még a helyén hagyja. Ráadásul attól fél, hogy ha a fiai összevesznek, Bobby feladja, elmegy a farmról, s Ellie őt... 19:00Hoztam egy milliót! Játék 19:30Híradó este - Időjárás-jelentés - Sporthírek 20:05Kékfény 35' Bűnügyi magazin 20:55Az út vége (magyar dokumentumfilm, 2002) 58' A 34. Magyar Filmszemle fődíjas dokumentumfilmje "Hinni kell valamiben, hogy tovább tudjunk lépni. Hisszük azt, hogy valóban segíteni fognak az albérleti hozzájárulásban, hisszük azt, hogy két év munka után lakásvásárláshoz segít a cég. Hisszük... 22:00Hétfő este

Dallas (Dallas) A siker zamata színes amerikai filmsorozat, 59. rész, 60 perc, 1978 Az epizód ismertetése: Bobby kiváló munkát végez a cégnél, és Jock tartozik neki annyival, hogy egy ideig még a helyén hagyja. Ráadásul attól fél, hogy ha a fiai összevesznek, Bobby feladja, elmegy a farmról, s Ellie őt fogja hibáztatni. Jockey nem tud belenyugodni, hogy öccse olyasmit intéz el a vállalatnál, ami neki sosem sikerült: vesz egy olajfinomítót. Esküdözik, hogy valaki ezért még megfizet? A nagy bajból szabadult Kristin úton van Kalifornia felé, miután elbűvölő mosollyal bejelenti, hogy Jockey gyermekét várja. Vissza a műsorhoz

Délelőtti műsor 05:50Faluvilág 06:00Propaganda (ism.) Kulturális magazin 06:30Jó reggelt, Magyarország! Hírmagazin 07:00Lazac Szórakoztató, vidám reggeli csevej 08:55Stahl konyhája 09:00Latin szerelem (argentin filmsorozat, ) 60' 09:55Villa Acapulco (mexikói filmsorozat, ) 10:45Teleshop 11:35A dadus (amerikai vígjátéksorozat, 1993) 30' 11:55Vad angyal (argentin filmsorozat, 1999) 30‘