Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

Ciprusi kaland.
„Vár állott, most kőhalom…”
Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ 1074 Budapest Dohány utca 65.
Krúdy.
Változások az iskola pedagógiai programjában (2013/14-től): 1.Nem lesz es rendszer (azaz NYEK-be nem jelentkezhetnek a mostani 5-8. osztályos tanulók)
Vác turisztikai attrakciók összefogása a TDM szervezet keretében
Utcai és lakótelepi szociális munka
Kis csoport szeptember
Travel Incentive Április 12. Dubai utazási promóció
„Lépj feljebb! Tanulj tovább! Segítünk! A sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban”
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
eTwinning – Az európai iskolák közössége
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
PALOTAI LOVARDA.
TISZTELETTEL ÉS SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM AZ EGYHÁZKERÜLETI PEDAGÓGUS TALÁLKOZÓ VALAMENNYI RÉSZVEVŐJÉT! VALAMENNYI RÉSZVEVŐJÉT!
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
 Az egyetemi évek alatt a legcélszerűbb külföldön élni egy darabig > támogatott, legkevesebb függőség itthon  Kalandvágy, önállóság, nyelvi akadályok.
Pädagogische Hochschule Schwäbisch Gmünd
COMENIUS PROGRAM.  „Egész életen át tartó tanulás programja“  Iskolák nemzetközi együttműködése Mi is az a Comenius?
Projekt adatai Azonosító: TÁMOP A/1-11/ Cím: Társadalominformatika: moduláris tananyagok, tartalom és tudásmenedzsment rendszerek fejlesztése.
Tanulmányút Angliában Comenius project keretében, PHARE támogatással megvalósult program.
Kémiai anyagok felhasználása az iparban Comenius-project.
Baja-Marosvásárhely A város, ahogy én látom.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
World Issues Hagyj nyomot a világban
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
HÁLÓZATI TANULÁS Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon TÁMOP nyitókonferencia EGER, szeptember 3.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Témahét 2014 FÓKUSZBAN A DEMOKRÁCIA. Miért szervezünk témahetet minden évben? Azért,… hogy a jelen valós problémáit boncolgatva együtt tanulhassunk hogy.
A projekt szervezeti formái
Rózsa!.
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium , Szakközépiskola és Kollégium
1 Üzleti Képzések Angol Nyelven Vezetés és Szervezés mesterszak Master of Sciences in Applied Management.
Meghívó Természetbarát
Még kicsi ovis voltam amikor az óvónénikkel részt vettünk a szüreti felvonuláson. A nővérem már akkor a néptánc csoport tagja volt és természetesen.
Határtalanul II. MédiaMánia határon innen és túl BGA-12-HA /13 Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium Karcag.
Pécsvárad, május 31.. A következő néhány képsoron elmesélem, hogyan telt az első kirándulásunk ! Kalandra fel!
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Jó gyakorlatok listája Dobó István Gimnázium 2012.
Kompetencia mérés eredményei 2006 Készítette: Mészáros-Vásárhely Katalin.
TÁMOP „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt Utak és esélyek az Egyéni Tehetséggondozás területén.
Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA /14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
Általános iskola első osztály
„P EDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA ” TÁMOP-3.1.5/ A szaktanácsadó összetett szerepe a TÁMOP kiemelt projektben.
Angliai tanulmányi út február március 16.
2014. november Rendek Tímea
Tájékoztató az Angoltanári MA-ról
Assisi Szent Ferenc.
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
F AKULTÁCIÓ A P ÉCSI L EŐWEY K LÁRA G IMNÁZIUMBAN Tájékoztató a 10.a, 10.b, 10.d és 10.f osztályokban tanulók és szüleik számára.
A hátrányos helyzetű fiatalok felsőfokú tanulmányait elősegítő esélyegyenlőségi programom, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogat és megvalósítója.
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Határtalanul!.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás Ferenc-hegy és Szemlőhegyi barlang felszíne Szombat Foto:Telek.
SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Miért viselkedjünk jól a Földön? Mert így jegyet válthatunk a Paradicsomba. Különben a Pokol vár!!! De a mindennapi életben a Paradicsom és a Pokol ugyan.
2013/14.. A megvalósítás éve számokban  11 partnerintézmény  összesen 330 óra  iskolánként 3x10 óra  kísérletek 4 természettudományos tárgyból  40.
Teleki Pál
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Informatika. A pályázatról Az informatika rejtelmei határon innen és túl címmel az alsóbodoki Magyar Tannyelvű Magán- szakközépiskola, mint partneriskolával.
Az idegen nyelv oktatása a Darusban 1990-ig kötelező az orosz nyelv társadalmi igény:német angol mindennapos német a két tannyelvű oktatás – 2000-ben.
„Helló barátom!" - közösségi szolgálatra felkészítő tréning sorozat „Tanévzáró Suli – Buli” „Helló nyár, helló barátom!” - komplex nyári vakáció „Viszlát.
TINIK A T I N I K A GYÜLEKEZETGYÜLEKEZET A TINIK- ÉRT?! A T I N I K - É R T ? ! ÉRT?! É R T ? ! A A.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
Erasmus Tájékoztató 2018 általános tudnivalók információk afreiburgi Egyetemen való tanulásról Készítette: Kopácsi Máté III. éves teológus hallgató veszprém.
Előadás másolata:

Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő !!!

2014-ben ismét sor kerül az olpei (Németország,) St. Franziskus Schule- val ( évente megszervezett diákcsere- programra. Idén az olpei diákok tavasszal látogatnak Egerbe. Ekkor a német diákok a magyar vendéglátó családoknál töltenek néhány napot, majd a magyar és a német diákok számára Egerben illetve a környéken szervezünk programot. Idén az olpei diákok tavasszal látogatnak Egerbe. Ekkor a német diákok a magyar vendéglátó családoknál töltenek néhány napot, majd a magyar és a német diákok számára Egerben illetve a környéken szervezünk programot.

A magyar diákok viszontlátogatására augusztus végén vagy szeptember második felében kerül sor. Olpéban diákjaink a kinntartózkodás teljes ideje alatt német családoknál fognak lakni és így megismerhetik a német hétköznapokat, hétvégét, iskolai életet, s f ő ként gyakorolhatják a német nyelvet. Ezen kívül számos látnivalóval is színesítjük a programot. Akár életre szóló barátságok alakulhatnak. Az eddigi csoportok tagjai sok-sok élménnyel gazdagodva tértek vissza.

El ő reláthatóan ez kb ,- Ft-ba kerül diákonként. Ez tartalmazza a német diákok magyarországi tartózkodásának költségeit ( egri programok, étkezés, budapesti kirándulás, stb.), a magyar csoport útiköltségét Olpéba és vissza. Az ottani költségeket a német fél viseli. Jelentkezni lehet a szaktanároknál október 31-ig ,- Ft el ő leg befizetésével. Ezt követ ő en havonta ,- Ft-ot kell befizetni.

Eger 2012

Olpe 2012

Mindenkit szeretettel várunk a több mint 10 éve jól m ű köd ő csereprogram résztvev ő jeként! Bõvebb információ: A német szakos kollégáknál