A H I D.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Kis történet kedves embereknek!.
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Milyennek akarta Jézus Krisztus a közösséget?
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
A M E R C É D E S.
Az állandó határozó és a vonzat
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Egy kis gesztus.
Amikor a gólya a kisbabát hozta Mikor öregebb lett, és nem volt már ereje a bébiket a csőrébe hordani.
Alapige Jón 3,1-5.10; 4,1. 'Az Úr igéje másodszor is szólt Jónáshoz: Indulj, menj Ninivébe, a nagy városba, és hirdesd ott azt az üzenetet, amelyet én.
ALAPIGE: 1Kir 3,
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Jézus nevén szólította: „Mária!” Az megfordult, és így szólt hozzá héberül: „Rabbuni!” - ami azt jelenti: Mester. Jézus ezt mondta neki: „Ne érints engem,
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
Nem feledjük,nem feledjük azt az esztend ő t, Amikor szép Magyarország darabokra tört,
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Nagyon rég volt már az amikor, a kutya és a macska barátságban éltek.
JÉZUS ÉS A HÁZASSÁGTÖRŐ ASSZONY
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Jó reggelt!.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
A HAJÓTÖRÖTT
Amikor a gólya a kisbabát hozta Amikor öregebb lett a gólya, és nem volt már ereje a bébiket a csőrében hordani,
A szabadítás öröme (a kisebbik tékozló fiú). „Amit ma megehetsz ne halaszd holnapra.” népi „bölcsesség”
Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Péter ma…. Péter ma nem lép ki a hajóból, megfontolt lett, gy ő zött az értelem:
Utas és holdvilág Szerb Antal h ő seinek nyomában I.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Folyamodjatok az Úrhoz,
Kis történet kedves embereknek!.
Bízd Újra Életed Krisztusra!
Bibliaolvasás: "Íme az ember olyanná lett, mint miközülünk egy: tudja, mi a jó, és mi a rossz. Most azért, hogy ne nyújthassa ki kezét, és ne szakíthasson.
Szent Bernadette.
Jöjj, ha éhes vagy.
Négy gyertya égett szép csendben.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
S ZENT CSALÁD A ÉV M áté M áté 2, Miután ők elvonultak, íme, az Úr angyala megjelent Józsefnek álmában és így szólt:
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából.
Nagy-csütörtök C - év Jn 13,1-15.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Református istentisztelet
A húsvét.
Velünk élő középkor Forrás:
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

A H I D

Egy vidéki farmon élt két testvér egymás szomszédságában .Egy vidéki farmon élt két testvér egymás szomszédságában. Egy napon egy jelentéktelen félreértés kapcsán összevesztek.

Eddig kölcsön adták egymásnak szerszámaikat, ameddig az egyik távol volt, a másik vigyázott a farmra, megbeszélték a problémáikat, de most egy csapásra minden megváltozott.

Hiába a negyven éves szomszédság, most végül odáig fajult a dolog, hogy nem is álltak szóba egymással.

.Egy szép napos reggelen az idősebbik testvérhez bekopogott egy idegen férfi, aki munkát keresett egy-két napra. Először el akarta küldeni,- de végül amikor meghallotta, hogy ácsmester,- és jól bánik a fával, megmozgatta a fantáziáját.

Azt a feladatot adta neki, hogy a testvére és az ő telke határába építsen egy kerítést. Olyat kért, amin még átlátni sem lehet, mert annyira haragudott a testvérére.

Az ács neki is látott a munkának. Miután kiadta a feladatot és minden faanyagot, szerszámot, szeget a rendelkezésére bocsátott a mesternek, elment a városba. Az ács neki is látott a munkának.

Hanem ellenkezőleg egy híd áll, mely összeköti Estefelé, amikor visszajött az idősebb testvér megdöbbenve látta, hogy a telek határában, a kis völgyben nem egy kerítés, Hanem ellenkezőleg egy híd áll, mely összeköti az ő és testvére telkét.

Pont akkor jött ki a fiatalabbik testvér, aki szintén megdöbbenve nézte a hidat, ezt mondta: „Drága testvérem! Te képes voltál egy hidat építtetni, azok után ami köztünk történt? Azok után, amiket tettem és mondtam?”

Erre mindketten nagyon elszégyelték magukat,-, és a híd közepén egymásba borulva kibékültek. Ennek örömére kérték az ácsmestert, hogy maradjon még pár napig, találnak még neki valami munkát.

ahol hidat kell építenem!” .Erre a Mester így felelt: „Nagyon szívesen maradnék, de még sok olyan hely van, ahol hidat kell építenem!”