Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2009. október 5-11. Szolnok, 2009. július 20.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Országos Tini Könyvtári Napok Szolnok, június 23. Illés Julianna,
Advertisements

„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Kulturális vidékfejlesztés
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
A TEHETSÉGGONDOZÁS LEHETŐSÉGEI A TISZA-TÓ TÉRSÉGÉBEN Dr. Mező Ferenc • Korosztályok • Tehetségterületek • Léptékek • Együttműködés.
2007. Jász-Nagykun-Szolnok megyében Illés Julianna Szolnok, november 12.
2010. Augusztus 16. és Augusztus 17. hajnala.
–– Hétköznapi munka több nyelv és kultúra metszéspontján Papp Annamária Nyelvi és kulturális sokszínűség Bemutatkozik.
1 KÖZÖSSÉGFEJELSZTŐK BÉKÉS MEGYEI EGYESÜLETE. 2 KÖZÖSSÉGI SZÍNTÉR - IBSEN HÁZ.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció és a Területfejlesztési Stratégiai Program megújítása Szolnok, február 2. Jász-Nagykun-Szolnok.
Országos Tini Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében október Illés Julianna, november 17.
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
Hova vezet ez az út? A megyei feladatellátásról….
Tehetségpont létrehozása
Szolnoki Evangélikus Gyülekezetért Alapítvány 5000 Szolnok, Verseghy park ,
Mitől sikeres egy intézményi szakkönyvtár? Dr. Palotai Mária - ESKI Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár június 18. „Vállalati könyvtárak tegnap.
Kecskemét, április 2O.Készítette: Ramháb Mária A kistelepülési könyvtári ellátás korszerűsítésének lehetőségei Informatikai és Könyvtári Szövetség.
Tud Ön hullámlovagolni? 2012 után a kibocsátás-kereskedelemben Baráth Barna Vertis Zrt szeptember 15.
Szép őszi napot kívánok!. MÉRFÖLDKŐ NAP NOVEMBER 4. Helyszín: Villa Pelikán télikertje (9700 Szombathely, Deák F. u. 3.)
375/2007. (XII. 23.) Korm. rendelet a kisebbségi önkormányzatoknak a központi költségvetésből nyújtott feladatarányos támogatások feltételrendszeréről.
MUNKAERŐ-PIACI PARTNERSÉG
TNS Hoffmann 1 Rádiós hallgatottsági eredmények május – július – a RAME tagjaira vonatkozó eredmények.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
A Magyar Köztársaság kormánya. A középfokú felvételi változásai Arató Gergely államtitkár prezentációja december 9.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók.
Tájékoztatás az Európai Gazdaságélnkítő Csomagról ÚMVP MB Budapest, június 29. ÚMVP MB
Az EK Rendelet felülvizsgálatának magyar javaslatai és ETT jó gyakorlatok Előadó: Dr. Szabó Erika Területi Közigazgatásért és Választásokért Felelős Államtitkár.
A törvényességi főosztály bemutatkozása
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar A vidék fejlesztésének titka, a sikeres vidéki térségek és települések Nyugat-Magyarországon.
2009. év rendezvényeinek összefoglalója február 8-16.
Felsőoktatási jelentkezés 2007 A szeptemberben induló felsőoktatási képzések jelentkezői Forrás: OFIK felvi.hu Július 31.
„A pedagógusképzés tartalmi és szerkezeti fejlesztése” című projekt eredményeinek disszeminációja a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának oktatói.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Sajtótájékoztató augusztus 7.
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium stratégiája a látássérült személyek rehabilitációs központjainak további támogatására és fejlesztésére Kemény Péter.
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Sajtótájékoztató december 4.
Bemutatkozik az Arcanum Digitális Tudománytár
A sajátos nevelési igényű tanulókkal kapcsolatos változások Dömötör Monika, gyógypedagógiai tanár szeptember 8.
Napraforgó Napközi Baranyajenő
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány felnőttképzési és konferencia programjai Országos Múzeumandragógia Konferencia május Széphalom.
2007 november 28.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 október ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
Fejlesztési Programiroda – Közutak V. Projektiroda
„K+F+I befektetési portfólió kialakítása Jász-Nagykun-Szolnok megyében weboldal segítségével” című projekt bemutatása Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési.
Karancsi Tamás - ügyvezető
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
Idegenforgalmi és Kulturális Vidéki-falusi Ernyőhálózat (IKUVÉH) kialakítása (TÁMOP /07/1) Pályázat FATOSZ-Tourinform.
Környezetismeret 2. osztály
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
TÁMOP 5.5.1/A-10/ “Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért” Foglalkoztatási.
A sajátos nevelési igényű gyermekek, és a pedagógiai szakszolgálatok finanszírozása 2008-ban Előadó: Dr. Gergőné Babina Jusztina- igazgatónő Egységes Pedagógiai.
Az inforadio.hu hírportál látogatottsági adatai Medián – Webaudit
Duna menti Városok Együttműködési Fóruma Duna térségi programalkotó tanácskozás A Duna Menti Városok együttműködésének aktuális feladatai, javasolt cselekvési.
A projekt ütemterve november 10-től. A terv, hogy 3-4 hét alatt lebonyolítani a kerekasztal beszélgetéseket az alábbi dátumokkal: 1. kerekasztal:
2014. november november november 18.1.
Nagy István Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki Levelező FÉLÉVES GYAKORLAT.
A nemzetiségi önkormányzatok törvényességi felügyeletének tapasztalatai Dr. Katona Károly törvényességi felügyeleti osztályvezető.
MAJJUNJULAUGSZEPTOKTNOVDECJANFEBRMARCAPRMAJJUNJULAUGSZEPTOKTNOVDECJANFEBRMARCAPRMAJJUNJUL Toborzás Kiválasztás PROJEKTHELYSZÍNEK FELÚJÍTÁSA.
Norvég Civil Alap A Norvégia, Izland és Liechtenstein által az Európai Unió gyengébben fejlett tagállamainak felzárkóztatásához nyújtott támogatás keretében.
Tradíció és világháló Kérdések és lehetséges válaszok a könyvtári, levéltári digitalizációról.
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Integrált Területi Program tervezési folyamatának aktualitásai Agrár- és Vidékfejlesztési Partnerségi Fórum Szolnok – Megyeháza,
132-es megyei út feljavítása A Regionális Operatív Program 2-es prioritástengely 2.1-es kiemelt beavatkozási területe szerint - A megyei és városi utak/utcák.
Palkó Judit Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár november 11. A könyvtári programok koordinálása Somogy megyében.
Változások és eredmények a GINOP 5. 2
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Előadás másolata:

Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében október Szolnok, július 20.

Programjavaslat augusztus 31-ig jelezni az anyagi igényeket: kit, mennyiért (számlás, vagy megbízási díjas, stb.) szeretnénk meghívni. Készül adatlap az igényléshez szeptember 7-ig megbeszéljük: kik a nyertesek, mennyi az összeg. Reklámtárgyak átvétele, gazdasági nyomtatványok kiosztása, valószínű: szeptember

Programjavaslat Programregisztráció: szeptember a között!!!! Minden időszerű és fontos információ a levelezőlistán megy, feliratkozni a címen lehet.

Programjavaslat Sajtótájékoztató (Megyei Könyvtár: október 2-án, péntek) A megye aktív nyugdíjas könyvtárosainak találkozója: október 5-én. MKE JNSZM nyugdíjas tagozatának megalakulása. Kapcsolódás az országos programhoz. Folyamatos létszám és képfeltöltés!!

Programjavaslat Pap Józsefné: Európai Nyelvi Díjas logopédus. Miért fontos az első három év és az a kilenc hónap? A könyvbemutatót „Baba bábszínház” előzi meg, mely ebben a műben lévő mondókákat mutatja be. Több előadás is lehetséges.

„Ne üljön otthon, ha könyvtárában otthon lehet!” Fontos, hogy egyre több könyvtár csatlakozása valósuljon meg. A kistérségi társulásban működő tagkönyvtárak bekapcsolódását segítse a szolgáltatást nyújtó könyvtár. Az ellátórendszer könyvtárai is vegyenek részt az országos programban.

2008-ban: Jász-Nagykun-Szolnok megyében 281 program volt, 27 település bekapcsolódásával, közel látogatóval ben : ?

Köszönöm a megtisztelő figyelmet! Illés Julianna 56/