Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Advertisements

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
Reklámhatékonyság növelése retargetinggel. A hatékony display kampány: minimális költséggel maximális konverzió. 2/10 Hogyan lesz hatékony egy kampány?
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 30-tól.
Médiainformációk Az F1-live.hu bemutatása A 2008-ban indított F1-live.hu az elmúlt években Magyarország legkedveltebb és legaktívabb Forma-1-gyel.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
Általános médiaajáNlat
DISPLAY HIRDETÉSEK. DISPLAY HIRDETÉSEK Fontos a technológiai háttér AZ ONLINE HIRDETÉSEK ELŐNYEI Real-time menedzselhető Mérhető Targetálható Interaktív.
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
Hirdetési termékek – Display
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
BIZTOSÍTÁS-KERESŐ SZPONZORÁCIÓ TÁMOGATÓI AJÁNLAT május
Kampányok könyvszerinti értéken Starcz Ákos Bookline.hu Nyrt április 29.
A Privátbankár portál tartalma •Online gazdasági hírszolgáltatás témakörökre bontva – főbb rovatok: –Befektetési hírek –Bank rovat –Biztosítási tudnivalók.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
Online hirdetési piac Erőss Csaba. Tartalom • Miért? • Hogyan? • Kik?
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
IDŐJÁRÁS SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: április 28-tól az egyetlen Index ROS termékkel.
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
PR BLOGOK BLOGPROMÓCIÓS CSOMAGOK Érvényes: március 14-től.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
IWiW alkalmazások - hirdetési, szponzorálási lehetőségek.
Általános médiaajánlat
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
KÉPGALÉRIA SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: február 19-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
RICH MEDIA MEGOLDÁSOK június 11.. RICH MEDIA MEGOLDÁSOK Látványos, megkerülhetetlen hirdetési formátumok Kreatív, interaktív megoldásokra alkalmas.
TABLET ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT május 23.. Az üzleti döntéshozók háromnegyede rendelkezik okostelefonnal, felének van tabletje. 3 Az üzleti döntéshozók.
TERMÉKAJÁNLÓ DOBOZOK Érvényes: február 8.. TERMÉKAJÁNLÓ DOBOZOK  Képes-szöveges termékajánló dobozok az Index, Velvet és Dívány cikkoldalain 
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
MINDEKÖZBEN ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: május 12-től 1.
NAGYKÉP ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT április Forrás: Online Publisher’s Audit január belföld átlag (RU=15+ belföldi valós felhasználó), Adverticum.
KORHATÁROS TARTALOM (16, 18+) AJÁNLAT május 15.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: március 1-től.
Valutaváltó szponzoráció ajánlat november 9.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Comenius Logo (teknőc).
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: július 3-tól.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat
KERÉKAGY ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: június 23-tól.
Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
2014. október 3.. A PR CIKKRŐL A szerkesztőségi anyagoktól jelzéssel, (x)-szel vagy hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
Média Ajánlat.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
CHART ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23.. A Chart célja: itthon elsőnek lenni ott, ahol egy infografika vagy egy grafikon nem egy cikk illusztrációja,
KERÉKAGY ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 22..
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
KÉPGALÉRIA HIRDETÉS CSOMAGAJÁNLAT Érvényes: március 13-tól.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
URBANISTA ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23..
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
MINDEKÖZBEN ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 23-tól.
NAPIRAJZ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23..
TENK ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 14-től 1.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat Érvényes: 2015
Megjelenési ajánlat Index.hu.
2010. február 10. Együttműködési ajánlat Labdarúgó Világbajnokság 2010.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
Előadás másolata:

Médiaajánlat (2013) 1

Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő Fesztiválok programjai Színházi recenziók Kiállítások 2 A Kultography.hu

Facebook oldal: 3700 like Facebook oldal: 3700 like 3 A Kultography.hu egyedi látogató havonta 1000 egyedi látogató naponta oldalletöltés havonta egyedi látogató havonta 1000 egyedi látogató naponta oldalletöltés havonta A 2011 márciusában indult Kultography.hu portál célja, hogy megismertesse a hétköznapi kultúrát, közelebb hozza a változatos programkínálatot azokhoz, akiknek kevés idejük van alapos keresgélés után kiválasztani a megfelelő eseményt. A látogatók mértéktartó, de véleményformáló írásokat olvashatnak, amelyekkel a portál igyekszik bemutatni, hogy lehet és érdemes személyes élményeket szerezni, hogy a színház, a mozi, a könyvek nap mint nap az élet apró örömei lehetnek a fiataloknak csakúgy, mint az idősebb korosztályok számára. Az egyszerű és átlátható felépítéssel a készítők szándéka egy olyan „útikalauz” megalkotása, amelyet a gyakorlott internetezők mellett a kevésbé járatosak és az idősebbek is könnyedén áttekinthetnek, és így átfogó képet kaphatnak a legfrissebb kulturális eseményekről, művekről.

A.Fejléc banner (980x100px) B.Teljes site szponzoráció egyedi háttérrel C.Boksz banner - jobb hasábban (300x250px) D.Skyscraper párban (120x600px) - nagyméretű álló bannerek E.Cikk postolása a site Facebook-oldalán (csak PR-cikk megrendelése esetén) 4 Megjelenési lehetőségek 1 (A) (B) (C) (D)

E.Cikkbe ágyazott banner + felhívás, hogy a banner „kattintásával támogassa portálunkat” (max. 640x300px) 5 Megjelenési lehetőségek 2 (C) (E) C.Boksz banner – a jobb hasábban (300x250px)

6 Listaáraink* (A) Fejléc banner - 980x100px - gif vagy flash - max. 60Kb 4 Ft + áfa / AV (B) Teljes site szponzoráció egyedi háttérrel - 1db háttérkép - külön egyeztetés alapján Ft + áfa / hét (C) PR-cikk - 1db min. 680x350px kép - lead szövege: max. 350 karakter - cikk szövege max karakter Ft + áfa / hét (D) Boksz banner - 250x250px - gif vagy flash - max. 60Kb 3 Ft + áfa / AV (E) Skyscraper párban - 120x600px a site kétoldalán - gif vagy flash - max. 60Kb/db 5 Ft + áfa / AV (F) PR-cikk postolása Facebook-ra (csak PR-cikk megrendelése esetén lehetséges) Ft + áfa / post (G) Cikkbe ágyazott banner - max. 640x300px - gif vagy flash - max. 60Kb 4 Ft + áfa / AV * Az itt megjelölt árak listaárak, értékesítőink azonban számos kedvezményt kínálnak. Kérjen egyedi ajánlatot!

7 Kedvezményes csomagajánlataink Normál kampány AV bannermegjelenés - 1db PR-cikk Ft + áfa Kiemelt kampány AV bannermegjelenés - 2db PR-cikk - 2db Facebook-postolás Ft + áfa Kérésre egyedi ajánlatot készítünk, nyitottak vagyunk egyéb megoldásokra is. Fogalommagyarázat: AV (AdView): A hirdetés (banner) összes megjelenítését jelenti. UV: Egyedi látogatók száma CT (ClickThrough): Megmutatja, hogy összesen hány alkalommal kattintottak a weboldalon megjelenő hirdetésekre. Banner: szalaghirdetés, reklámcsík, melyekről klikkeléssel közvetlenül a reklámozott oldalra juthat el az érdeklődő. A szabványos banner animált gif és flash (mozgó kép) formában jelenhet meg, mérete nem haladhatja meg a 100Kbyte-ot. Egy hirdetési kampány lehet megjelenés (AV), vagy átkattintás (CT) alapú. AV-alapú kampány esetében az egységárat (AV-ár) a banner megjelenésének számával kell felszorozni, CT-kampányoknál csak az olyan tényleges érdeklődők után kell fizetni, akik rákattintottak a hirdetésre. Ennek megfelelően, a 4 Ft + áfa / AV azt jelenti, hogy pl megjelenésért 4000Ft + áfa-t kell fizetni, míg a 80 Ft / CT jelentése 80 Ft átkattintásonként..

8 Kapcsolatfelvétel Mádai Adrienn /