Társkereső Hölgy keres urat

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Sikeres emberek.
9.a.
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Mi lesz velem 10 év múlva? A kolontári Táncsics Iskola
A házasság még nem a mennyország
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
Utcai és lakótelepi szociális munka
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
Igaz történet karácsony előttről
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam.
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
Séta Budapest utcáin.
A lányok lapja Egy teljesen új újság Reklám,reklám mindig hat rám!
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
Programfejlesztési Központ
AZ ÉLET PILLANATAI.
Pázmány - híres perek Pázmány híres perek.
Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók.
6. Előadás Merevítő rendszerek típusok, szerepük a tervezésben
Darupályák tervezésének alapjai
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A marketing alapjai... másképp
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Vonatok ütközése Tárnok, március 14. Rózsa János
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Napra Valentin.
Festményei 2 Michelangelo Buonarroti Zene: Gregorian Amazing Grace N.3
Tudod, ki vagyok én ? Soy alguien con quien convives a diario Az a valaki vagyok, akivel te minden nap együtt élsz….
„Hát persze, hogy tévézzen!” A családi televíziózás kiskátéja
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
szakmérnök hallgatók számára
Az érdeklődés iránya - helyes… Apák gyöngye FA-SZállítás.
JÓ REGGELT  !!.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Társkereső Férfi keres hölgyet.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Ha egy nap... Zene; Lagzi Lajcsi - Kicsiny Falum.
1. osztályos példa Bubernik Eszter
Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből
A BOLDOGSÁG TITKA.
Ábel Folk Iván A HIT HŐSEI 1.. Ábelnak sem sem volt könnyebb, mint neked 1.Mózes 4:1-16;
Érdeklődés: Laczkó Mihály 70/ , január végén rottweiler keverék kiskutyák születtek Budapest XXII. kerületében, melyeket.
Programozás Imagine Logo.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Tudod, ki vagyok én?.
Az anyós váratlanul beállít a friss házasokhoz
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
Hányszor csodálkozunk azon, amikor halljuk, hogy mások már 100%-ot teljesítenek! Thema: 100%-os teljesítmény És hányszor halljuk, hogy több, mint 100%-ot.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
Feltétel nélküli szeretet
KÓRUS augusztus A súri táborban Hogy mit csináltunk?!  Főszerepet a gyakorlás, új énekek tanulása...
A nőnek nem kell más, csak legyél neki:
Lenne kedved egy rövid játékhoz?. A játek neve: Keresd!
ERZSÉBET KIRÁLYNÉ
Miamore Magyarország legnépszerűbb társkereső irodája friss tavaszi kínálattal kedveskedik leendő ügyfeleinek! Most 2% engedmény!
társkereső cikk ami valaha
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Társkereső Férfi keres hölgyet.
Mi lapul egy könyvtáros orvosi táskájában?
Előadás másolata:

Társkereső Hölgy keres urat (Új szolgáltatásunk: a már megjelent hirdetésekhez utólag képeket is bekértünk és most újra megjelentetjük őket!)

Mária, 17 éves lány vagyok. Csöndes vidéki életről álmodom, több gyereket szeretnék. Hobbijaim: az ablakon kinézés és a macskaetetés. Jelenleg egy szolid katonai kiképzőtáborban élek.

Renáta, 23 éves szőke, jó megjelenésű hölgy vagyok Renáta, 23 éves szőke, jó megjelenésű hölgy vagyok. Ha szereted a zenét (Queen), az állatokat (4 macskám van) és a fekete ruhákat, írj!. Hobbim: a hajmosás és a sminkelés.

Gizellának hívnak, 28 éves vagyok, frissen a műtét után Gizellának hívnak, 28 éves vagyok, frissen a műtét után. Hobbim a korai középkor néptáncainak tanítása. Csak akkor keress, ha muzikális vagy és nem akarsz gyereket!

Na szia, én 34 éves vagyok és gyorsan férjhez akarok menni Na szia, én 34 éves vagyok és gyorsan férjhez akarok menni. Nem eszek sokat és szeretem a fúvószenét, na érted ugye? Ja, és Ritának hínak.

Katalin, 26 éves lány vagyok, 3 évvel a műtét után. Hobbim a kuglizás Katalin, 26 éves lány vagyok, 3 évvel a műtét után. Hobbim a kuglizás. Írj vagy hívj és elmegyünk együtt kuglizni!

Csinosnak mondott, fiatalos hölgy keresi párját. Hobbim a kecskeápolás Csinosnak mondott, fiatalos hölgy keresi párját. Hobbim a kecskeápolás. Jól főzök!

Csilla vagyok, egy 18 éves sportos fekete párduc Csilla vagyok, egy 18 éves sportos fekete párduc! Ha igényes vagy és szereted a forró kényeztetést gyere mielőbb! Hobbim nincs.

Fiatalos, karcsú harmincas szöszke keres táncot kedvelő fiatalembert közös programokhoz (házibuli, mozi, fagyinyalás és egyebek). Leveledhez mellékelj fotót és keresetigazolást!

Edina, 21 éves barna lány vagyok (műtét 1999-ben) Edina, 21 éves barna lány vagyok (műtét 1999-ben). Romantikus társamat keresem, lehettek többen is. Hobbim: kosztümök tervezése és varrása. S/M játék is lehet, ahhoz is van ruhám!

Natasa Oroszországból keresek pár Natasa Oroszországból keresek pár! Nagyon takarékos, csinálja ruhája magának. 40 évig volt Párt tag. Nem dohányozik, nem iszik (Vodka), jól bír hideget. Hobbi: rőzsegyűjtés és Orosz néptánc.

Erzsi, fotómodell fürdőruhák bemutatásához keres férjet vagy hölgyfodrászt, utóbbit mestervizsgával. Hobbijaim: hajformázás, ruhapróba, fogyókúra. Hívj, mert levélre nem válaszolok!

Karolina, 20-as évei második felében, nagy csalódással a háta mögött keresi a feledést. Házias és igen dekoratív, remek reprezentációs tehetséggel. Te is hozhatsz egy gyereket! Szociális segéllyel már rendelkezők előnyben!

Liza, 26 éves, 46 kg, vidám, humoros lány keresek egy férfit smárolás és szeretkezés céljaira. Megismered az élet szebbik oldalát! Egy gyerek nem akadály, ugye Neked sem?

Michelle, 30-as SWF aranyos kislány, azelőtt aranyos kisfiú Michelle, 30-as SWF aranyos kislány, azelőtt aranyos kisfiú. Mindkét nembeli fiataloktól várok leveleket! Hobbijaim: az éneklés és a tánc. Színesbőrűek kíméljenek!

Katinka, 22 éves, Minusgradból (Szibéria) férjhez szeretne menni Magyarországra. Nagyon jólelkű, a gyerekekkel jól tud játszani. Ha tudsz kicsit oroszul, az jó, de ha nem az is jó.