Way Access Global WAY.ag Üdvözöljük! A tájékoztató hamarosan kezdődik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
VIRTUÁLIS ERŐMŰ MEGOLDÁS
Advertisements

Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
KOLEIPLAN GMBH. reorganizációs projekt prezentációja.
Innováció konferencia
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
2010. November Universal Music A zene, ahogyan még nem gondoltál rá Avagy zeneáruház áruház nélkül November 25. Benda Gergely – Ügyvezető igazgató,
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
A design szerepe Végvári Imre, kreatív igazgató Online Marketing - Keresőmarketing, Linkmarketing és Egyéb technikák.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Facebook.com/KBCEquitas | twitter.com/KBCEquitas | Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban László Zoltán Marketing Manager,
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
1 Teendők július 1-ig: Piaci tájékoztatás Konferencia KELER tájékoztató FGSZ oktatások KID telepítések.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
© Leading Innovation – RSEU KFT. Minden jog fenntartva! Szellemi Vagyon Menedzsement Keresnyei János, ügyvezető Riglersystem Európa Kft. Pécs.
Piller Rudolf SzélerőVép Kht.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A Life Wave értékesítési terve
Készítette Elmer Elizabet Primusz Flóra
Giovanni Ferrini Fashion
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS RETARGETINGGEL A CEMP SALES HOUSE-NÁL Érvényes: május 19-től.
Introduction to the BBS | 2009 | ‹#› Szolgáltatások kis- és középvállalkozásoknak.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
IDMSYS projekt GOP Akkreditált innovációs klaszterek közös technológiai innovációjának támogatása, GOP pályázati ablak A.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
IBM- Lenovo Készítette: Elmer Elizabet Primusz Flóra.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Üdvözöljük Wellstar International–nál !
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
2015 | 05 | 28 VÁROSOK KÜLSŐ-BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓJA.
Személyazonosság kezelés metacímtár kialakításával november 17. Hargitai Zsolt rendszermérnök Novell Magyarország
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Integrált ügyfél-kommunikáció a weben
Előadás másolata:

Way Access Global WAY.ag Üdvözöljük! A tájékoztató hamarosan kezdődik.

Way Access Global WAY.ag Új üzleti modell a nemzetközi üzletfejlesztésben!

Agenda  WAY.ag – A rendszer  A WAY.ag rendszer felépítése és a háttere  A WAY.ag rendszer részvételi feltételei- ingyenes és fizetős  WAY.ag tények és számok Tartalom

WAY.ag – Das System WAY.ag-A rendszer

Partnerprogram WAY.ag – Das System Új !!! WAY.ag-A rendszer

Befektetői csoportPartnerprogram WAY.ag – Das System Új !!! WAY.ag-A rendszer

Aufbau und Hindergründe des WAY.ag-Systems A WAY.ag rendszer felépítése és háttere

Hirdetés Érdeklődők Kíváncsiak Honlap WAY.ag – Das System WAY.ag-A rendszer

Érdeklődők regisztrációja ben hozzáférés az információs oldalhoz Ingyenes partner Ü zleti partner

Infobereich mit allen Informationen zum Way.ag-System Minden információ a Way.ag-rendszerről

Kostenloses WAY - Partnerprogramm Három legyet egy csapásra: 1)Aktívan építheted a hálózatot 2)Reklámozás a licensz felületen 3)Gyorsan épülő szervezeti felépítés a csoportodban Új !!! Ingyenes WAY-Partnerprogram

Der WAY.ag Advertising-Pool Reklámkampányok és promóciók minden csapat tag részére, hogy stabil hálózatod legyen. A hirdetési kampányok hoznak új WAY.ag üzleti partnereket. A licenc szerződések (alap vagy professzionális) száma alapján lesznek, időrendi sorrendben, az üzleti partnerek minden csoporthoz hozzá rendelve. Új !!! A WAY.ag Befektetői-csoport

WAY.ag – Das System Die Teilnahmemöglichkeiten WAY.ag - A rendszer részvételi lehetőségei

WAY-Partner 0,- Euro Bildet aktiv das Netzwerk WAY-Manager 599,- Euro Unterstützen den Partner über den Advertising Pool WAY-Manager 1.299,- Euro Unterstützen den Partner über den Advertising Pool 3 Teilnahmemöglichkeiten bei WAY.ag 3 féle részvételi lehetőség a WAY.ag-ban Aktív hálózatépítő Támogató a befektetői csoportból Támogató a befektetői csoportból Az üzleti ötlet minden előnye Ingyenes üzleti Partner Way Manager Célzott Profi kampány

WAY.ag – Das System Die Teilnahmemöglichkeiten Ingyenes részvétel, mint WAY-Partner Fizetős részvétel, mint WAY-Manager WAY.ag-A rendszer A részvételi lehetőségek

Ingyenes regisztr á ci ó a WAY.ag 1. vagy 2. honlapon Bel é p é s a Login ter ü leten Kattintson a gombra, T ö ltse ki az adatokat é s k é sz! Hogyan? Jetzt Anmelden Ingyenes részvétel mint WAY-Partner

Kostenlose Teilnahme als WAY-Partner ingyenes regisztráció az új csatlakozóknak ingyenes eszközök ingyenes honlap ingyenes hozzáférés a háttér irodához (Backoffice) ingyenes eszközök a WAY-Manager toborzáshoz ELŐNYÖK Ingyenes részvétel mint WAY-Partner

Kostenlose Teilnahme als WAY-Partner Mit tegyek WAY-Partnerként? Ajánlja 9 embernek az ötletet… 1)Keresse meg a 9 üzleti Partnerét 2)A 9 Partnernek keressenek további 9 Partnert 9 X 9 az alapja a WAY.ag-nak Ingyenes részvétel mint WAY-Partner Első cél Második cél Támogassa a 9 embert! Mit kell tennem?

WAY-Manager-Lizenz WAY-Manager-Licensz

WAY-Manager-Lizenz - Warum? kapcsolatok hiánya kevés ügyfél eladhatatlan termékek magas hirdetési költségek hiányzik a know-how az üzletéből félelem a Telefonos megkereséstől Ön nem egy kereskedő típus, stb... WAY-Manager-Licensz-Miért?

WAY-Manager-Lizenz - Lösungen személyre szabott ingyenes honlapok több mint meglévő WAY-Partner célzott reklám kampány, kedvező áron aktív üzletfejlesztés a WAY.ag segítségével használhatja az új WAY-Manager-Lizenz alap vagy professzionális csomagot 1-3 hónapos licenc hirdetési kampányok a jövőben WAY-Manager-Licensz-Megoldás

Megjegyzés: A képek ezeken az oldalakon, csak példaként szolgálnak. WAY-Manager-Lizenz basic 599,- Euro WAY-Manager-Licensz alapcsomag 599,-Euro

WAY-Manager-Lizenz basic 599,- Euro inkluzív reklámozás 2 hónapon keresztül 25,7% részesedés az üzleti kapcsolatok forgalmából 8,3% (49,72€) hirdetési költség a licensz csomag ajánlásáért aktív üzletfejlesztés a WAY.ag értékesítési szervezettel ELŐNYÖK WAY-Manager-Licensz alapcsomag 599,-Euro Megjegyzés: A képek ezeken az oldalakon, csak példaként szolgálnak.

WAY-Manager-Lizenz professional 1.299,- Euro WAY-Manager-Licensz professzionális csomag Euro Megjegyzés: A képek ezeken az oldalakon, csak példaként szolgálnak.

inkluzív reklámozás 2 hónapon keresztül 57,5% részesedés az üzleti kapcsolatok forgalmából 11,5% (149,39€) hirdetési költség a licensz csomag ajánlásáért aktív üzletfejlesztés a WAY.ag értékesítési szervezettel gyorsabb üzletnövekedés mint az alap csomaggal ELŐNYÖK WAY-Manager-Lizenz professional 1.299,- Euro WAY-Manager-Licenc professzionális csomag Euro Megjegyzés: A képek ezeken az oldalakon, csak példaként szolgálnak.

WAY-Manager-Lizenz professional 1.299,- Euro LICENSZ ÉRTÉKESÍTÉS ingyenes regisztráció a WAY.ag 2. honlapján görgessen lefelé a „Jetzt Way Manager werden“ gombig majd kattintson a „Manager-Lizenz – jetzt kaufen“ gombra töltse ki az Űrlapot majd kattintson a „Manager-Lizenz kaufen“ gombra (megvásárolom a Manager-licenszet) gombra WAY-Manager-Licensz professzionális csomag Euro Megjegyzés: A képek ezeken az oldalakon, csak példaként szolgálnak.

Kostenloses WAY - Partnerprogramm Ajánlja a WAY.ag licenceket ismerőseinek! Keressen pénzt mint WAY Partner, vagy mint WAY Manager! Ez a program mindenkinek önkéntes és ingyenes! Ingyenes WAY-Partnerprogram

Provisionen im WAY-Partnerprogramm Lizenzname Nutzerlizenz basic Nutzerlizenz professional Preis Netto EUR 599,00 EUR 1.299,00 Verdienst Netto 49,72149,39 Jutalékok a WAY-Partner programban Nettó keresetNettó árLicensz neve Alap csomag Professzionális csomag A programban való részvétel ingyenes és önkéntes!

Provisionsbeispiel Példa jutalékok egy hónapra: - 5 Alap csomag: 5 x € 49,72 = € 248, Professzionális csomag: 5 x € 149,39 = € 746,95 Összesen: € 995,55 Példa a jutalékokra Megjegyzés: A példa tájékoztató jellegű!

Das Way Access Global - System Hálózat építés és partner program egyben Weboldal link az új Partnereknek: Weboldal link a Managereknek: A Way Acces Global-A rendszer

Way.ag Úttörők vagyunk-csatlakozzon- mi segítünk!

Következö Pénteken November 27.-én – kor Ugyanez a konferenciás link alatt Tehnikai support Balla László xtrend2004 Göndörné Budai Julianna gondorne.budai.julianna Nächste Konferenz für Interessenten und Partner Hívjon minket Skype-n: Következő konferencia érdeklődőknek és a partnereknek: