A bölcs szamár Az egyik nap a földműves szamara beleesett a kiszáradt kútba. A szerencsétlen állat órák hosszat kétségbeesetten ordított, míg gazdája megpróbálta.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben elöforduló anyag a Világegyetemben. (Thomas Alva Edison)
Advertisements

♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.
Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
Digitális hősök Emblematikus mesefigurák a gyerekek hétköznapi életében Kassay Réka BBTE, Kolozsvár.
Úton böjtben.
8 Klikkelj az egérrel!.
Sikeres emberek.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
A M E R C É D E S.
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Gondolatok a barátságról
Mi az, hogy biztosítási alkusz, az alkusz helye és szerepe - egy nemzetközi alkusz szemszögéből n Az Alkusz szerepe, az alkuszi etika. n A szolgáltatási.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Ábrahám legnagyobb próbatétele
Nagyböjt első vasárnapja
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Albert Einstein idézetek.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Ki Istenének átad mindent,  Bizalmát csak beléveti,  Azt csudaképpen őrzi itt lent,  Ínség, baj közt is élteti.  Ki mindent szent kezébe tett,  Az.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Az életedet TE írod.
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Egy paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan b ő gött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, mit tegyen.
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
AZ ÉLET ÉVSZAKAI Volt egy öreg ember, akinek volt négy fia. Hogy a fiai világot lássanak és tanuljanak elküldte őket a messzi távolba egy körtefa felkutatására.
Nyújts kezet a csapatnak!. Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött,
Már a XIII. században is ábrázolt téma volt a majd később oly sok ízben megfestett Utolsó ítélet. A gótikus mozaikon a szörnyű, félig emberi, félig állati.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
BOHÓCOK ÉS BÖLCSESSÉGEK.
AUTOMATIKUS VETITÉS ! A bőlcs öregkor akkor jön el, amikor annyira egyedül vagy,hogy csak magaddal tudsz vitatkozni.
Lehet, hogy megöregedtünk? Egyik nap azt vettem észre, hogy a papát már csak én díjazom.
Gráf szélességi bejárása
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Elég.
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Kedves Fiam ....
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Láfontén - La' Fontaine... A paraszt....meg a csacsi.
SZÜLETÉSNAPODRA!. SZÜLETÉSNAPODRA! „Élvezet Önnel egy évtizedben élni.” (Franklin D. Roosevelt - W. Churchill születésnapjára)
Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
A pontos idő: 18:58.
Fogalom Kérdezz! Felelek.
JÓ REGGELT !.
Gheorghe Zamfir – Love is All A diavetítés automatikus Created by Christi.
Bölcsességek, aforizmák
Hát én lennék, és Botond!! 
SZIPORKÁK.
Gazdagabb vagy bárkinél,
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Pap Imre DVX468. A bejárás Meglátogatjuk az első csúcsot, majd ennek a csúcsnak az összes szomszédját. Aztán ezen szomszédok összes.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Én Istenem, én Istenem, miért hagytál el engem
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Grimm: Holle anyó Kedvenc meséim Élt egyszer egy özvegyasszony, annak volt két lánya: az egyik szép és szorgos, a másik csúnya és lusta. Az özvegy sokkal.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
DIGITÁLIS OTTHON.
Előadás másolata:

A bölcs szamár Az egyik nap a földműves szamara beleesett a kiszáradt kútba. A szerencsétlen állat órák hosszat kétségbeesetten ordított, míg gazdája megpróbálta kitalálni mitévő legyen. Végül elhatározta, nem menti ki a szamarat, mivel az már amúgy is öreg, s a kiszáradt kutat is be kellene fedni.

Összehívta hát összes szomszédját, hogy segítségére legyenek Összehívta hát összes szomszédját, hogy segítségére legyenek. Mindnyájan lapátot vettek a kezükbe, és elkezdték betemetni a kutat szeméttel. Amikor a szamár rájött, hogy mi történik, még szánalmasabban ordított, majd mindeki csodálkozására, elhallgatott.

Mikor már jó sok szemetet belapátoltak, a gazda betekintett a kútba, s meglepődött azon amit látott. A szamár elképesztő dolgot csinált: a hátára hullott szemetet lerázta magáról, majd ráállt. Ahogy a gazda szomszédai folytatták a lapátolást, úgy rázta le a szamár a hátáról a szemetet, s került egyre magasabbra. Végül pedig, mindenki ámulatára, elérte a kút peremét, s akkor hirtelen kiugrott és elszaladt.

Az életben ránk is különféle szemetet dobálnak Az életben ránk is különféle szemetet dobálnak. Fontos, hogy kikerüljünk a mélyről, lerázzuk a szemetet és ráálljunk. Minden baj egy lépés lehet a magasba. Még a legnagyobb mélységből is kijuthatunk, csak ne álljunk meg, ne adjuk fel ! Rázzuk le a szemetet és álljunk rá !