Helyszínek száma 2007-2012 Részvevők megyénként.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Advertisements

Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Országos Tini Könyvtári Napok Szolnok, június 23. Illés Julianna,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
ALTERNAIV Nagybajom Város Önkormányzata TÁMOP / Pirka Mátyás Ifjúsági referens
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
A Sajtóinfo online kommunikációs szolgáltatásáról Batki Zsolt kommunikációs tanácsadó (ELTE BTK Kommunikáció Tanszék, Sajtóinfo szolgálat),,Marketing,
A helyi lapok szerepe az önkormányzati kommunikációban
Dr. Golopencza Pál szolgálatvezető főorvos
A A helyi kommunikációval foglalkozók képzése A MÚOSZ évtizedes tapasztalatai a helyi médiumok szerkesztőinek képzésében.
CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEK AZ ALKOTÓKÖZÖSSÉGEK KAPCSOLATÉPÍTÉSÉNEK TÜKRÉBEN Dóri Éva MMIKL képzőművészeti szakreferens október 1.
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
A közművelődési tevékenység mint kohéziós erő egy kisvárosban
1 KÖZÖSSÉGFEJELSZTŐK BÉKÉS MEGYEI EGYESÜLETE. 2 KÖZÖSSÉGI SZÍNTÉR - IBSEN HÁZ.
INTERAKTÍV DIÁKÖNKORMÁNYZAT
Emberi Erőforrások Minisztere alapította,
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
Készítette: Kiss András – Kerekes Tímea KEMAFI – Szabocs-Szatmár-Bereg megyei Civil Információs Centrum.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Gábor Dénes Tehetségpont
Civil programok kommunikációja, a CSR-hez való kapcsolódás lehetséges módjai Dr. Győri Zsuzsanna KÖVET Egyesület október 24.
„A sződi Hunyadi János Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése” KEOP-5.3.0/A/ Sajtóközlemények gyűjtése és elemzése.
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye
Comenius Comenius programokról általában Az egész életen át tartó tanulás Európai Uniós program egyik pályázati egysége: 1.Iskolai Együttműködések.
Az új szakképzési törvény alkalmazása, a tanulók gyakorlati képzése
Az eseményszervezés formái, eszközei
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban október 24. Baktalórántháza Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka Kék Pont Alapítvány.
AZ IKSZT program bemutatása Eperjesi Tamás vidékfejlesztési igazgató Kecskemét-Imrehegy, július 16.
A TAMOP projektek az világhálón. Miről lesz szó ? A kommunikációs terv és arculat A meglévő honlapok vizsgálata domain használat arculat tartalom.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
PRINT POWER HUNGARY Manager konferencia Október 20. Galyatető.
A nemzeti hálózat ma 1887 működő végpont 1430 kiképzett eTanácsadó 19 megyei központ.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató És Szakmai Támogató Hálózat.
BESZÁMOLÓ A MAGYAR NÉPMŰVELŐK EGYESÜLETE TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2009 – 2014 Budapest, január 28. Sajó Attila elnök.
TURIZMUS, KIÁLLÍTÁSOK Egyházi könyvtárak a 21. század elején EKE konferencia Budapest, OSZK március 25.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Királyné Kerék Anikó programvezető OFA Hálózat – Nyugat-dunántúli Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés.
Hátrányból előnyt! - a gazdaságfejlesztés lehetséges útjai a kistelepüléseken Murakeresztúr IKSZT november 24.
Többcélú közösségi terek fejlesztése TÁMOP /B-12/1C Helyi közösségek koordinálása és közművelődési programok szervezése a településeken.
Máté Szilvia programvezető OFA Hálózat - Észak-Alföldi Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményének.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Dr. Földy Ferenc Európa-jogi szakjogász III. EURES állásbörze október 11. EUvonal EU Tájékoztató Szolgálat.
Felvételivel kapcsolatos információk Hrabacsik Mihály.
Veszprém Megyei Irodája A közösségi művelődés segítése, értékőrző folyamatok generálása, támogatása, beágyazottság erősítése.
Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése Záró konferencia Budapest, december 8. ÁROP Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika.
D R. F ILEP B ÁLINT M ÁJER E SZTER P ETRA T ÖMBÖLY T EODÓRA W INKLER C SABA N OVEMBER 5. Rektori Titkárság K ÖZPONTI F ELVÉTELI KAMPÁNY.
TÖBBCÉLÚ KÖZÖSSÉGI TEREK FEJLESZTÉSE –
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE

EU Tájékoztató Szolgálat
Programjaink fizikából a es tanévben
Duális képzés a Széchenyi István Egyetemen
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Helyszínek száma

Részvevők megyénként

Egységben az erő…  Az összefogás volt az erőssége a Kultúrházak éjjel- nappalnak. Csatasorba állította az ország számos településén a közművelődési intézményeket. Bizonyította a közművelődés jelentőségét és szükségszerűségét (7)  Megismerték a települések egymás sokszínű tevékenységét, ötletbörzének is jó volt összegyűjtve látni programokat (5)  Nagyon jó volt, hogy a honlap szövegében megjelent, hogy a művelődési házak a leglátogatottabb kulturális intézmények.

Fontos-e az értékelés ?

A legfontosabb kérdések….

Reklám és honlap  A országos médiakampány nagyon jó volt. Erőteljesebbé vált a média megjelenés mint korábban, komolyabb reklám értékkel bírt. A figyelem központjába került a közművelődés, a kulturális rendezvények és az intézmények. (14)  Tetszett a nem agyonbonyolított jelentkezési lap (2)  Gördülékeny volt a regisztrálás és a program felkerülése, a rugalmas web felületre (2)  Tetszett a kifelező logó közös használata, az egységes megjelenés. (6)  Jó volt a folyamatos kapcsolattartás a jelentkezőkkel,a pontos, hiteles, gyors információ csere (5)  Jó volt, hogy a honlapról linkkel az egyes intézményeket el lehetett érni.(2 )

Országos sajtó Milyen országos reklám megjelenését tapasztalta ?

Kistelepülések  Jó hogy a kis települések művelődési házaival is foglalkoztak és a figyelem középpontjába kerülhettek eseményeikkel. Egy kis település is tudott országos rendezvényhez úgy csatlakozni, hogy minimális anyagi ráfordítás volt szükséges (3)  Olyan emberek találkoztak, beszélgettek, akik egyébként házon belül ritkán, de még falun belül sem találkoznak, nem hogy szóba állnának egymással. Megismerhették a munkánkat olyanok akik eddig nem jártak oda.

Helyi sajtó Milyen helyi sajtó megjelenése volt az eseménynek ?

Hány látogatónk volt ? Összes részvevő a választ adó 51 helyszínen: Az összes részvevő intézmény x átlag 204 fő

Mi volt még jó?  Időszerű és fontos volt a témaválasztás, mely szerint az intézményekben működő alkotó műhelyek mutatkozzanak meg ezen alkalommal.  Az intézményben működő közösségek összefogását eredményezte a rendezvény.  Az országos akció időzítése nagyon jó volt, ez az új időpont jobb, mint a szeptemberi volt.(2)

Mit tenne másként ?  Hamarabb legyen a meghirdetés ! (10)  Kerüljenek fel fotók beszámolók a honlapra a rendezvény után (1)  Legyen tematikus mint régebben, zene, tánc, színjátszás stb. vagy egyéb tágabb tematika. látogassuk meg egymást- program csere, vándoroltatni programokat kiállításokat, Művelődési házak a XXI. században,  A farsang beszűkítette a programkínálatot (3), de a szüret sem jó (2), legyen a húsvét előtti készülődés jegyében (1) /szerintem ez is beszűkítené!/  Tudatosabban bevonnám a fiatalokat (1)  A kistelepüléseket még jobban be kell vonni, főleg az IKSZT-ket

Mozgó ünnepek

Milyen fejlesztési javaslata van ? Még több sajtó megjelenés kéne (9)  központi sajtóanyag kiküldése az országos és megyei médiának,  minisztériumi megnyitó,sajtótájékoztató nagyobb figyelmet kapna,  legyenek háttérbeszélgetések tudósítások,  körkapcsolás a helyszínekről,  hírességek bevonása a sajtó figyelmének erősítéséhez,  közös akció egy időpontban… Legyen pályázati lehetősége a részvevőknek, a helyi reklámhoz és a rendezvény költségeihez – NKA (5) Bianko plakát, kitűző, molinó, papír alapú kiadvány(2) Facebook és iwiw oldal

Kulturális Örökség Napjai Csak ingyenes programokat fogadnak be!!!!!! Egyéni feltöltés a –ra Be kell jelölni az akció nevét ! Először a helyszínt kell regisztrálni, épület leírással, aztán a rendezvényt Nem kötelező a séta Nem kötelező, hogy mindkét napon nyitva legyen a helyszín Nem kötelező az épületlátogatás vezetéssel A oldalról át lehet majd linkelni az Örökségnapok honlapján lévő általatok feltöltött anyagrawww.kulturhazak.hu

Kultúrházak éjjel- nappal február Jelentkezés a oldalon lévő űrlap kitöltésévelwww.kulturhazak.hu Nem csak ingyenes programok lehetnek, az árat fel kell tüntetni Tematika : Művelődési házak a XXI. században Közös akció: Fotók feltöltése kommunikáció a rendezvények alatt a facebook oldalunkon… folyamatos tudósítássá válik Küldeni kell -ben a honlap színesítéséhez: Épületfotót Korábbi hasonló rendezvényről 2-3 fotót Plakátot

A Magyar Népművelők Egyesülete koordinátora Gábor Klára