Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Honlapok A GTK tudományos portáljának létrehozása, gondozása:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
Advertisements

Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás TÁMOP-3.2.2/08/A/2 Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon.
Digitális világ A digitális reklám
Hogyan jelenjek meg a weben? Szabolcs Zoltán. Internetezők fő fő Forrás: NRC, Internet World Stats.
Az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés rendszere – TÁMOP 3.1.8
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
SZIE Enyedi György Regionális Tudományok Doktori Iskola
V. ETR Konferencia április Dr Majó Zoltán, egyetemi adjunktus
„P EDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA ” TÁMOP-3.1.5/ Az átalakuló tanárképzés és a pedagógiai szolgáltató rendszer kapcsolódási pontjai.
Az eEgészség program Fogyatékkal élők portálja kialakításának projekt előkészítése Szikora Tamás,
Az Európai Területi Társulások jóváhagyó hatóságainak 3. találkozója
Erdei Judit Intézményi kommunikátor Kozsó több vasat tart a tűzben.
A HEFOP program bemutatása Nyíregyháza,
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
‘rEUsearch’ Az Európai Unióhoz való csatlakozás hatásai a határon átnyúló kapcsolatokra, agráriumra és kereskedelemre – kutatási projekt (HURO/0801/075)
TÁJÉKOZTATÓ a Nemzeti Felnőttképzési Intézet tevékenységéről.
Pécsi Tudományegyetem Szociológia Tanszék Bölcsészettudományi Kar.
Pedagógusképzési hálózat Közép-Magyarországon TÁMOP /02/B/KMR ELTE Pedagogikum Központ Szakmai vezető: Hunyady György Pénzügyi vezető: Bartha Edit.
Társadalom – politika – média Komplex digitális tananyag- és taneszköz- fejlesztés a társadalomtudományi képzés számára (TÁMOP /1/A )
INNOCSEKK 156/2006 ONLINE SZAKÉRTŐI KERETRENDSZER FEJLESZTÉSE Developing an online expert system generator Készítette: Gerendás László, ISZAM III. Szent.
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Szilágyi Tivadar
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVATI219BAL Dr. Szilágyi Tivadar
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR K+F PÁLYÁZATI RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS DÉKÁN Nemzetközi.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Szilágyi Tivadar egyetemi tanár GTK3185BAN.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVT001BC Dr. Szilágyi Tivadar
A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-tudományi karának minőségcéljai a 2012/2013. oktatási évre dr. Almásy Gyula szakcsoportvezető Közigazgatásszervezési.
A jövő könyvtára, a könyvtárak jövője MA Könyvtári szolgáltatások menedzselése II.
Minerva projekt és digitalizálási tapasztalatok Moldován István OSZK MEK Osztály NDA Konferencia december 14.
A Magyar Elektronikus Könyvtár helye, szerepe a hazai digitális könyvtárak között XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Budapest,
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Határon átnyúló vitarendezés. Bevezetés határon átnyúló viták nehézségei különböző nyelv jogismeret hiánya, fogyasztói jogvitákban különösen.
MEGHÍVÓ Vasárnap „ Pest megyei természetismereti séta” Gyadai „ Hangya Dani) tanösvény.
MEGHÍVÓ Naszály, Gyadai tanösvény Természetismereti túra Szombat.
Települési mediációs modellprojektek tapasztalatai Benedek László Június 19.
Távmunka kutatás, fejlesztés eredményei
GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ K ONCEPCIÓ A GAZDASÁG - ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉGÉNEK TERVEZÉSÉRE, SZERVEZÉSÉRE ÉS.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék R „Big Data” elemzési módszerek Kocsis Imre
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Dr Sediviné Balassa Ildikó: JUBILEUM UTÁN A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉS JÖVŐJE Munkakultúra – Szakképzési Modellek OKTÁV RÁCIÓ február 4-6.
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
A földi munka jelentősége a terápiás lovaglásban és a ló kiképzésben
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Simicskó István c. egyetemi tanár, államtitkár
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Máté Szilvia programvezető OFA Hálózat - Észak-Alföldi Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményének.
ÁVF E-logisztika ősz Alpha csoport Szántó Krisztián Szalontai Bence.
Innovációs menedzserképzés (30 órás verzió) Pitlik László SZIE Gödöllő / INNOREG-KMRIÜ
„ PÁRBESZÉD - A köz- és felsőoktatás kapcsolata a pedagógusképzésben” című konferencia AZ ELŐADÁS CÍME Név Eger, ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA.
Az EU Duna Régió Stratégia elfogadása, hazai és európai uniós prioritásai Nádasi György Külügyminisztérium Győr, október 11.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék VIDÉKBIZTONSÁG Dr. Szilágyi Tivadar GTK3196BAN.
A területfejlesztés megújult rendszere február 5. Baranya Megyei Önkormányzat.
A lelki egészségfejlesztési központok és a lelki egészségfejlesztés szakmai támogatása az országos háttérintézmények bevonásával dr. Koós Tamás szakmai.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék VIDÉKBIZTONSÁG GTK3196BAN Dr. Szilágyi Tivadar
2081 Piliscsaba, Wesselényi Miklós u. 10.
VIDÉKBIZTONSÁG Dr. Szilágyi Tivadar
VIDÉKBIZTONSÁG Dr. Szilágyi Tivadar GTK3196BAN
Önfejlesztés és horizontális tanulás
Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári Campusán című projekt rövid bemutatása EFOP
A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA
VIDÉKBIZTONSÁG Dr. Szilágyi Tivadar GTK3196BAN
Előadás másolata:

Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Honlapok A GTK tudományos portáljának létrehozása, gondozása: A GTK. SZIE online Hírfigyelő portál létrehozása, gondozása: A Pro Scinetia Hargitae portál létrehozása, gondozása:

Kiadványok A GTK feladat- és strukturális rendszere orgonogram megalkotása: A GTK tudományos tevékenységének feladat- és strukturális rendszere orgonogram megalkotása: A KÉPZÉS ÉLVONALÁBAN című online Kari Almanach létrehozása: Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék 4 5 6

Társadalomtudományi Intézeti Almanach létrehozása: Társadalomtudományi Intézeti Almanach létrehozása: Kiadványok Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék 7 8

Marketingfilmek A DIPLOMAOSZTÓ ÜNNEPSÉG 2012 című marketing film megalkotása: PÓTFELVÉTELI – 2012 marketingfilm megalkotása:

Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Együttműködési megállapodások Együttműködési Megállapodás előkészítése a SZIE-GTK és az ÉTOSZ között: zie_etosz_megallapodas.doc Együttműködési Megállapodás előkészítése a SZIE-GTK és a TÜV Rheinland között: zie_tuv_rland_megallapodas.doc 11 12

Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Koncepciók Koncepció kidolgozása és a közreműködés előkészítése A KÁRPÁT RÉGIÓ ÜZLETI HÁLÓZATÁBAN: asok/megujulo_kereskedelem.doc asok/megujulo_kereskedelem.doc Az ALFA – 2 KONCEPCÓ kidolgozása a KÉPZÉS ÉS A KUTATÁS FEJLESZTÉSE érdekében: oncepcio_2.pdf oncepcio_2.pdf 13 14

Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék CIVILBIZTONSÁGI SZAKÉRTŐCIVILBIZTONSÁGI SZAKÉRTŐ oktatási program kidolgozása és bevezetése a BA képzésben és a felnőttképzésben: vidékbiztonság, civilbiztonság és válságkommunikáció. biztonsagi_szakerto_ pdf biztonsagi_szakerto_ pdf RENDKÍVÜL AKTUÁLIS KÉRDÉS! 15