A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, 2012.03.02. KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaság és az oktatás együttműködése
Advertisements

1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
A tanácsadó képzés regionális munkaerő-piaci hatásai
Alapképzések a Debreceni Egyetem Informatikai Karán
1 Hasznosítható pedagógiai konzekvenciák a K+F területén Veszprém Workshop Prof. Dr. Bábosik István Prof. Dr. Bábosik István
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
50 éves a szegedi informatika
INFOTÁRS A Társadalomtudományi és Informatikai Kar közös projektje.
ELTE TÁMOP /2/B/KMR projekt workshop
Kiadványaink Országos Felsőoktatási Információs Központ.
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Rendszer
A bolognai folyamat – Párizs: Sorbonne-i Nyilatkozat Franciaország, Egyesült Királyság, Olaszország, Németország  hallgatói és oktatói mobilitás.
Környezettudományi MSc A Szegedi Tudományegyetemen.
Az informatika oktatása a Debreceni Egyetem Informatikai Karán
Az informatika oktatása a Debreceni Egyetem Informatikai Karán
TÁMOP /1/B A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése Tájékoztatás az 1. pécsi konzultáció.
HELYI PARTNERSÉGEK, MINT A VIDÉKI KORMÁNYZÁS INNOVATÍV ESZKÖZEI 1 A Magyar Regionális Tudományi Társaság IX. vándorgyűlése Révkomárom, november 25.
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR K+F PÁLYÁZATI RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS DÉKÁN Nemzetközi.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Szilágyi Tivadar egyetemi tanár GTK3185BAN.
Versenyképes, gyakorlatorientált felsőoktatás Magyarországon Dr. Tuka Katalin főosztályvezető-helyettes Tudománypolitikai Főosztály augusztus 30.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-tudományi karának minőségcéljai a 2012/2013. oktatási évre dr. Almásy Gyula szakcsoportvezető Közigazgatásszervezési.
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet A LEADER PROGRAM MINT HELYI PARTNERSÉG KÉRDÉSEI MAGYARORSZÁGON.
Bemutatkozik a Georgikon
A TISZK SZEREPE A SZAKKÉPZÉS SZERVEZÉSÉBEN, A TISZK-BEN REJLŐ LEHETŐSÉGEK Fővárosi Petrik Térségi Integrált Szakképzési Központ (1146 Budapest, Thököly.
Műszaki és Közgazdaságtudományi Kar mkk. ejf
A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM - A MAGYAR FELSŐOKTATÁS INTEGRÁNS RÉSZE 1 MPV előadás.
GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ K ONCEPCIÓ A GAZDASÁG - ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉGÉNEK TERVEZÉSÉRE, SZERVEZÉSÉRE ÉS.
˝ FELSŐOKTATÁS 2007 Hiller István Oktatási és kulturális miniszter November 8.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Az Egyetem oktatási-kutatási szervezete
Erdőmérnöki Kar QUO VADIS ERDÉSZETI OKTATÁS? Mészáros Károly dékán.
Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar
A HM TH együttműködő partnerei: hazai és nemzetközi tudományos élet HM Oktatási és Tudományos Tanács; MTA IX. Osztályának Hadtudományi Bizottsága; non-profit.
Az Oktatási Hivatal és a felvételi eljárás
Szakfordító és tolmácsképzések Csillebérc augusztus 29. Dr. Sárvári Judit OKM Felsőoktatási Főosztály
Szent István Egyetem. Az egyetem létrejötte Az évi LII. Törvény alapján, január 1-i hatállyal, a jogelőd intézményeiket is figyelembe véve,
Fókuszban a tudományos műhelymunka Harmadik országos TDK-fórum október Dr. András István rektor.
Kovács László Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Az NKE RTK min ő ségbiztosításának jelene és jöv ő je Prof. Dr. Valcsicsák Imre.
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
Felnőttképzés és felnőttoktatás a felsőoktatásban Fekete Ilona Dóra Eger 2011.
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás
A nemzeti felsőoktatási törvényről Kaposi József 2015.
A Magyar Nemzeti Bank új gondolkodásmódja és programja Veszprém Dr. Ferkelt Balázs főosztályvezető, MNB, Oktatási Igazgatóság március 17.
A Felsőoktatási Regisztrációs Központ és a felsőoktatás Bakonyi László, főigazgató.
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás Budapest, február 4.
Az oktatás szerepe az energetikai szektor jövőjének formálásában Dr. Bihari Péter BME Gépészmérnöki Kar oktatási dékánhelyettes.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
Óbudai Egyetem FENNTARTÓ Rektor Kancellár Szenátus
Köszöntjük a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar nevében!
Szent István Egyetem Készítsen diamintát a bemutatóhoz! A mintának legyen háttere, formázza meg a címsort és a tartalom sorokat! A láblécben szerepeljen.
Az Általános Orvostudományi Kar szervezeti felépítése
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Szervezeti Felépítése
Lejtmenetből lendület
Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári Campusán című projekt rövid bemutatása EFOP
Az Általános Orvostudományi Kar szervezeti felépítése
Én miért választottam a BME Villamosmérnöki szakát?!
Agrár- és Gazdaságtudományi Kar
Nappali mesterszakjaink
Hiányzó kreditek (30-60) MBA és Számvitel mesterszak
Élelmiszertudományi Kar
Fővárosi Petrik Térségi Integrált Szakképzési Központ
Az Általános Orvostudományi Kar szervezeti felépítése
Az Általános Orvostudományi Kar szervezeti felépítése
Új Nemzeti Kiválóság Program Ösztöndíjak
Előadás másolata:

A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI MAGISZTRÁTUS TÁRSADALMI MAGISZTRÁTUS DÉKÁN Budapesti képzés. dékánhelyettes Budapesti képzés. dékánhelyettes Szakt. felnőttk. és tovk. dékánhelyettes Szakt. felnőttk. és tovk. dékánhelyettes Tudományos dékánhelyettes Tudományos dékánhelyettes Vállalati és nemzetk. dékánhelyettes Vállalati és nemzetk. dékánhelyettes Oktatási dékánhelyettes Oktatási dékánhelyettes KARI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KARI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kari Titkárság Kari Diákjóléti Bizottságok Kari Diákjóléti Bizottságok Kari Etikai Bizottság Kari Etikai Bizottság Kari Fellebviteli Bizottság Kari Fellebviteli Bizottság Kari Felvételi Bizottság Kari Felvételi Bizottság Kari Hallgatói Fegyelmi Bizottság Kari Hallgatói Fegyelmi Bizottság Kari Hallgatói Felülbírálati Bizottság Kari Hallgatói Felülbírálati Bizottság Kari Minőségügyi Bizottság Kari Minőségügyi Bizottság Kari Tanulmányi és Kredit-Átvételi Biz. Kari Tanulmányi és Kredit-Átvételi Biz. BIZOTTSÁGOK KABINETEK Oktatási és Tananyagfejlesztési Kabinet Oktatási és Tananyagfejlesztési Kabinet Stratégiai Kabinet Pályázati és Innovációs Kabinet Pályázati és Innovációs Kabinet Tudományszervezői Kabinet Tudományszervezői Kabinet OKTATÁSI, KUTATÁSI ÉS SZAKTANÁCSADÁSI SZERVEZETI EGYSÉGEK Pályatervezési és Tanárképző Intézet Pályatervezési és Tanárképző Intézet Szent István Stúdió Pénzügyi és Számviteli Intézet Pénzügyi és Számviteli Intézet Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet Marketing Intézet Budapesti Képzési Hely Budapesti Képzési Hely Gazdasági Jogi és Közigazgatási Intézet Gazdasági Jogi és Közigazgatási Intézet Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet TATA Kiválósági Központ és Informatikai Intézet TATA Kiválósági Központ és Informatikai Intézet Társadalomtudományi Intézet Társadalomtudományi Intézet Vállalatgazdasági és Szervezési Intézet Vállalatgazdasági és Szervezési Intézet GTK tanüzemei (GAK Kft.) GTK tanüzemei (GAK Kft.) Alapképzés Mesterképzés Tudományos tevékenység Doktori képzés Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola Regionális Tudományok Dokotori Iskola Regionális Tudományok Dokotori Iskola Szakirányú továbbképzés Felnőtt- és továbbképzés Hazai felsőoktatási és kutatási intézmények, szervezetek Külföldi felsőoktatási és kutatási intézmények, szervezetek Önkormányzatok Társadalmi- és civil szervezetek Gazdasági társaságok EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK Szaktanácsadási, Felnőtt- és Továbbképzési Kabinet Szaktanácsadási, Felnőtt- és Továbbképzési Kabinet Nemzetközi és Vállalati Kapcsolatok Kabinet Nemzetközi és Vállalati Kapcsolatok Kabinet Felsőoktatási szakképzés SZIE szervezeti egységei Kormányzati szervek Szaktanácsadási tevékenység Szaktanácsadási tevékenység Közoktatási intézmények Szabályzatok