Szövegminta Szövegminta szövegminta ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A magyar felsőoktatás.
Advertisements

Új költségviselési formák a felsőoktatásban Dr. Bakos Károly felsőoktatási szakértő.
Érettségi utáni továbbtanulási lehetőségek
Nálunk a jövő már elkezdődött, ne maradjon le róla!  Kiválósági díj  Országosan elismert színvonal  Oktatók tudományos minősítése – 2. hely  Kiemelkedő.
Duális felsőfokú képzés a PMMIK-n
1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
1 Idősebb munkavállalók a magyar munkaerőpiacon Dr. Székely Judit november 28. BUDAPEST.
Partiumi Keresztény Egyetem - Nagyvárad -
Felsőoktatási felvételi tájékoztató
A tanácsadó képzés regionális munkaerő-piaci hatásai
Az EU oktatási és képzési rendszerének célkitűzései
Hol található a Gépészmérnöki Kar?
A MARKETING GYAKORLATA A FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN Kuráth Gabriella Pécsi Tudományegyetem november 4.
Szövegminta Szövegminta szövegminta MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZET- TUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ.
Műegyetem - Kutatóegyetem Bizalom-Minőség-Együttműködés 1 Hogyan tovább, Műegyetem? november 17.
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Rendszer
A bolognai folyamat – Párizs: Sorbonne-i Nyilatkozat Franciaország, Egyesült Királyság, Olaszország, Németország  hallgatói és oktatói mobilitás.
A BA/BSc végzettség hasznosíthatóságának vizsgálata a Debreceni Egyetemen és Nyíregyházi Főiskolán végzett fiatalok körében Seres Edina
Környezetállapot-Értékelés Program A PROGRAM JÖVŐ„KÉP”E KvVM – MTA TAKI – Széchenyi István Egyetem Bulla Miklós.
AEGON Ösztöndíj Program
Nyugat-magyarországi Egyetem
Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar
Agrár-környezetvédelmi Modul Agrár-környezetvédelem, agrotechnológia KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
MIBEN ERŐS ÉS MIBEN GYENGE AZ MRTT Elnöki beszámoló a évi közgyűlésen Magyar Regionális Tudományi Társaság.
ÁLLATORVOSI AGRÁRGAZDASÁGTAN
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI.
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szent István Egyetem Lorem ipsum…. Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Tel.: Fax:
Szilágyi Barnabás Minőségi oktatás hatékony vezetéssel az európai dimenzióban HEFOP/2004/3.3.1-P /1.1 NYF MIR rendszere, minőségfejlesztési.
FRANCIA NYELV, IRODALOM ÉS KULTÚRA MESTERKÉPZÉSI SZAK.
Bemutatkozik a Georgikon
ÚMVP III-IV.tengely Budapest, Dr. Horváth Zita Agrár-vidékfejlesztési Főosztály.
A hazai és a nemzetközi hadtudományi kutatások műhelyei, főbb képviselői, a legfontosabb hadtudományi kutatási témák GŐCZE ISTVÁN ZMNE, Gőcze.
Kerekasztal tézisek A víz- és időjárás trendek hatása a jövő mezőgazdaságára Jolánkai Márton – Tarnawa Ákos – Pósa Barnabás – Fekete Ágnes – Török Gábor.
Szakirányú továbbképzési szak /szakmérnöki képzés/
MI A TUDOMÁNY?. 1.A világegyetem és saját magunk megismerésének egyik legfontosabb útját, a tudományos kutatást mint folyamatot, cselekvést, és társadalmi.
összefüggései, új kihívásai
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
AGRÁRMÉRNÖKI SZAK (MSc.) NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Kétciklusú képzés a műszaki felsőoktatásban Jobbágy Ákos Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Szakfordító és tolmácsképzések Csillebérc augusztus 29. Dr. Sárvári Judit OKM Felsőoktatási Főosztály
Szent István Egyetem. Az egyetem létrejötte Az évi LII. Törvény alapján, január 1-i hatállyal, a jogelőd intézményeiket is figyelembe véve,
A felsőoktatási intézmények és karok OTDK eredményessége
Nálunk a jövő már elkezdődött, ne maradjon le róla!
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
’ ’Durgá-Vishnu Dévá’’ Társadalom- és Környezettudatos Üzlet- és Vállalkozásfejlesztési Kft. Magyarország, 1011 Budapest, Bem rakpart.
A Bologna-folyamat a munkáltatók szempontjából Gerner Péter
Bolognai Folyamat a az európai és a hazai mérnökképzésben Jobbágy Ákos BME november 17.
„a gyakorlat a legjobb tanítómester, igazi gazdákat ez formál" (Tessedik Sámuel) Román István agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkár március.
DEBRECENI EGYETEM Természettudományi és Technológiai Kar Földtudományi Intézet Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék AZ EMBER DOMBORZATRA GYAKOROLT.
Dr. Husvéth Ferenc Tudományos ügyekért felelős rektorhelyettes június 22.
A BSc-MSc rendszerű tanulmányok tapasztalatai a műszaki és a természettudományi felsőoktatásban II. MŰHELYKONFERENCIA AZ ELTE BOLYAI KOLLÉGIUMÁBAN 2008.
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk.
Duális képzés a Miskolci Egyetemen Dr. Gácsi Zoltán egyetemi tanár.
Innováció-átok vagy lehetőség a felsőoktatásban? Dr. Urbányi Béla Egyetemi tanár.
Környezetmérnök mesterképzés A legjobb választás, ha a Földnek is jót akarsz!
DUÁLIS SZAKOK AZ SZTE KÍNÁLATÁBAN TÁMOP F-14/1/KONV Egység, alprojekt/alprogram neve Projektzáró rendezvény, Karsai Krisztina.
MI LESZ VELED, EGYETEM? Varga Júlia Az Oktatói Hálózat vitasorozata
Köszöntjük a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar nevében!
Szent István Egyetem Készítsen diamintát a bemutatóhoz! A mintának legyen háttere, formázza meg a címsort és a tartalom sorokat! A láblécben szerepeljen.
Most akkor ez mit is jelent? - számok és értelem
Motivációs kutatások kutatási kérdései
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
BME Mérnök informatikus alapszak
Vegyészképzés a Madách iskolában
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
Agrár- és Gazdaságtudományi Kar
Élelmiszertudományi Kar
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
Előadás másolata:

Szövegminta Szövegminta szövegminta ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST

Szent István Egyetem Az élő és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudományok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. A korábban a növénytermesztésre, állattenyésztésre, állatorvoslásra összpontosító agrár jellegû képzés mára jelentôsen bôvült és kínálatunkban a vidékfejlesztés, környezetévdelem és a mûszaki tudományok, valamint a bölcsészet és gazdaságtudomány is megtalálható. Karaink között egyaránt van 220 éves múltra visszatekintô és ennél jóval fiatalabb intézmény, de egyben valamennyien közöse: a Szent István Egyetem fennállásának nem egészen egy évtizede karai révén hírneve vívott ki magának itthon és külföldön. Fakultásaink szerteágazóan válják az ember, a természet, a környezet, a gazdaság és a társadalom – a valóságban is egymásba kapcsolódó – kérdéseit, amelyekre a gyakorlat számára is érvényes válaszokat keresnek. Ismereteinket a tudományos gondolattól a termékig. Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar, 1078 Budapest, István u. 2. Tel.: , Fax: , –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––––––– Az élő és élettelen természettudomány, valamint a társadalom- tudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudo- mányok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST

Szent István Egyetem Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudományok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. A korábban a növénytermesztésre, állattenyésztésre, állatorvoslásra összpontosító agrár jellegû képzés mára jelentôsen bôvült és kínálatunkban a vidékfejlesztés, környezetévdelem és a mûszaki tudományok, valamint a bölcsészet és gazdaságtudomány is megtalálható. Karaink között egyaránt van 220 éves múltra visszatekintô és ennél jóval fiatalabb intézmény, de egyben valamennyien közöse: a Szent István Egyetem fennállásának nem egészen egy évtizede karai révén hírneve vívott ki magának itthon és külföldön. Fakultásaink szerteágazóan válják az ember, a természet, a környezet, a gazdaság és a társadalom – a valóságban is egymásba kapcsolódó – kérdéseit, amelyekre a gyakorlat számára is érvényes válaszokat keresnek. Ismereteinket a tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstôl a mérnök- és közgazdászképzésig számos változatban kínáljuk. Célunk, hogy a jövôben is elismert tagja legyünk a hazai és az európai felsôoktatásnak, ahol egyaránt jó tanulni és dolgozni. Az egyetem a minôségi képzésre helyezi a hangsúlyt: olyan diplomát akarunk végzôseink kezébe adni, amellyel jó esélyük van elhelyezkedni a munkaerôpiacon. Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar, 1078 Budapest, István u. 2. Tel.: , Fax: , –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––