Comfort Bérelszámolási Szoftverünket

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Advertisements

Táppénz és családtámogatási ellátások számfejtése modul
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás
Önkormányzati információs rendszer
E-learning alapú távoktatásos képzés
Kliens-szerver architektúra
Rendszer kezelési ismertetés
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Adatbázis alapú rendszerek 1. Gyakorlat Követelmények / SQL.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Hálózati alapfogalmak, topológiák
Hálózati architektúrák
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
16. Tétel. Adatbázis: Olyan adatgyűjtemény, amely egy adott feladathoz kapcsolódó adatokat szervezett módon tárolja, és biztosítja az adatokhoz való hozzáférést,
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
E-learning alapú távoktatásos képzés
Elektronikus levelezés
SZOFTVEREK.
Hatékony HR költség-tervezés a válság idején
Hálózat kiépítésével lehetőségünk nyílik más számítógépek erőforrásainak használatára. Osztott háttértár használat: egy számítógép merevlemezének megosztásával.
Az Interneten az állományok mozgatására leggyakrabban az FTP program használatos. Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek: kapcsolódás.
Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Kölcsönös megfeleltetés december 20. Bányai Tibor, Univerpenta TSzK SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer.
Munkaügyi és Személyzeti Nyilvántartó Rendszer
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
A StoreWizard webáruház bemutatása
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER ACalderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Területmérlegre vonatkozó konzisztencia-vizsgálat Gazdasági Informatika Tanszék 2004/2005. tanév Utolsó frissítés:
Számítógép hálózatok.
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Pénzügyben történt változások
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER A Calderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
Az Office 2007 új grafikus felülete
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER A Calderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
Csoportmunka megoldás a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa terv keretében valósul meg. Számítógép- hálózatok dr. Herdon Miklós dr. Kovács György Magó Zsolt.
.NET FRAMEWORK Röviden Krizsán Zoltán 1.0. Tulajdonságok I Rövidebb fejlesztés 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció) 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció)
2015.május 14.. A kérdőív elkészítésének a célja A szoftvert használók mindennapos problémáinak bemutatása A jelenlegi helyzet javítása a felmérés alapján.
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
A jövő HR megoldása Fejér Tamás. perbit.insight Munkavállaló kezelő Munkakör kezelő Toborzás kezelő Továbbképzés kezelő.
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Web alapú humán lekérdező rendszer
E-számlázás gyakorlata és ellenőrzése Czöndör Szabolcs Ellenőrzést Támogató Főosztály főosztályvezető.
Az e-Bank az e-Számla és az e-Elszámolóház, mint komplex megoldás Budapest, február 23.
A szoftver mint komplex rendszer A fejlesztési módszertanok általános céljai: Összetett problémák kezelhetővé tétele A fejlesztési és megtérülési jellemzők.
Rendszergazda Tábor Velence 2000 Molnár Péterwww.afg1.sulinet.hu/~molnarp/enewmail.htm.
Egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtése. Általános jellemzők Bérszámfejtő rendszer részeként működik, de külön kezelhető. Számfejtési lap készíthető.
eeszt A csatlakozás feltételei és körülményei
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
EGVE Tavaszi Közgyűlés és Találkozó – Szakmai Konferencia 2017
Részvénykönyv nyilvántartás
Bérszámfejtési ismeretek
Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek:
Kulcsrakész Közgyűjteményi Portál
Hálózati architektúrák
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Termelés tervezési és irányítási rendszer SQL alapon
DRUPAL Előadja: Nagy Nikoletta :05.
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Comfort Bérelszámolási Szoftverünket Bemutatjuk Comfort Bérelszámolási Szoftverünket A Mely szót törölni !

Komplex bér-, munkaügyi-,    társadalombiztosítási és SZJA   elszámolási rendszert

A Comfort Bér Számos, jogszabálynak megfelelő, gyári beállítással készül. Több éves fejlesztési munka eredményeként, képes korlátlan gazdasági egység, akár több ezer dolgozó adatainak feldolgozására, számfejtésére és adatszolgáltatására

A Comfort Bér Felépítése A több, mint 12 modulból álló rendszerben, a modulok - bér, munkaügy, táppénz, cafeteria, munkaruha, jelenlét…stb - egymástól függetlenül is használhatóak. A közös adatbázissal biztosítjuk, hogy egy adatot csak egyszer viszünk be a rendszerbe, és az bármely modulból elérhetővé válik.

A Comfort Bér program néhány fontosabb ismérve

Használható  önálló  gépen és hálózatban egyaránt.  Képes több telephely és  azon  belül  több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Alkalmas korlátlan számú cég számfejtésére. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is.  A program minden funkciója – a számfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint Időrendi  analitikát  tartalmaz  a legtöbb adatról, mely alapján több  év  vonatkozásában  is  nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások. Felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető. A program olyan alapbeállítással kerül telepítésre,  mely  azonnal lehetővé  teszi a jogszabályok alapján történő munkát

Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak.  Ugyanakkor  közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána bármely modulokból, könnyen elérhető. Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési  munkát. Adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont. Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni Jogosultsági  rendszere  lehetőséget  ad  az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban) Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal)

„Automatikus  frissítés"  funkciója  lehetőséget  ad  arra,  hogy  a felhasználót  a  bérprogram értesítse, a  honlapunkon  megjelenő frissebb verziókról. Kezelése megfelel, az egyéb Windows alapú programoknál megszokottakkal, ugyanakkor lehetőség van a bérprogram billentyűzetről történő kezelésére is A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file-formátumba is elkészíti (excel, word, pdf, txt, rich text, kép file, stb.), míg meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is. Lehetőség van többféle módon importálni adatot. Illetve nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím, a programba való egyidejű beemelésére.  A program önmagán belül is ad lehetőséget csoportos jogcím felvitelre, így pl.: jutalmazáskor, ebédjegy felvitelekor, stb. nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.

Bérprogramunk különleges lehetőséget biztosít  idő-, és jövedelem adatok beemelésére. Azon cégek, akik rendelkeznek elektronikus formátumban elkészített munkaidő nyilvántartással, vagy termelésirányító rendszerrel, azok számára lehetőség van ezeket az adatokat importálni a programba egy ‘CSV’ állományon keresztül. Ez  a   megoldás  biztosítja,  hogy   az  egyes  mezőket  a  fejlesztőtől függetlenül a Felhasználó definiálja és jelölje ki helyét a bérprogramban.

Hátterünk A Comfort Bér programrendszer  hazai fejlesztője, egy 1998-ban alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég alapítói korábbi, évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva hozták létre a Comfort Bér programot, azzal  a  céllal,  hogy  olyan  rendszert  alkossanak,  mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységeket. A bérügyviteli programrendszer egy, a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben kifejlesztett, Windows alapú programcsomag. A fejlesztéskor annak megvalósítása volt az irányadó, hogy a rendszer olyan  eszközzel és platformon készüljön, ami hosszú időre garantálja, hogy a program technológiailag  nem amortizálódik.  Erre, a folyamatos  jogszabálykövetéssel  támogatott bérrendszerre, bártan mondhatjuk, hogy megfelel a hazai piaci elvárásoknak.

A Comfort Bér arculata Képek

Bér adatrögzítés

Bérkarton

Bérösszesítő

Fizetési jegyzék

Főkönyvi feladás

Szabadság lista

Ellenérték A Comfort Bér megvásárolható egy összegben vagy részletben, illetve bérelhető is. A Szoftver árát több tényező adja: A Számfejtendő személyek száma A használni kívánt Modulok A Gépek száma Telephelyek száma, A kezelendő cégek száma. A program ára tartalmazza a jogszabálykövetés díját a vásárlás évében

Köszönjük figyelmét! További információkért forduljon hozzánk bizalommal! E-mail: info@comfortber.hu Honlap: www.comfortber.5mp.eu