Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. Belső erőforrások a pénzügyekben és az adózásban Kalocsai Zsolt, vezérigazgató RSM DTM Hungary.
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Akkreditációs Felhívás Tanácsadók részére Tapasztalatok.
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
K V A vállalkozásfejlesztési programjai
Szemléletformálás és minőség kulcsa: a K É P Z É S Móri TDM Konferencia november 10.
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
A hazai mérnöki tudás piacképes termékké formálásának eszközei Kovács Lajos ügyvezető igazgató INFOPLAN Mérnökiroda Kft.
FIP képzés - menetrend 01. – Bevezetés – Általános információk a FIP-ekről 02. – Közfeladatot ellátó szervek, közérdekű adatok közzététele 03. – ÁFSZ és.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
 by Auto Consulting Cluster HU , péntek Széchenyi István Egyetem VIP Terem Győr, Egyetem tér 1. Részvételi díj: Autóipari Tanácsadó Klaszter.
„Best Practices” A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara határmenti projectjei
E-learning alapú komplex képzések
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Magyar kis-és középvállalkozások kilátásai Előadó: Kiss Ambrus.
Informatika matematika speciális tagozat - tematika évfolyam -
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola VI. alprogram: Karrierszolgáltatások.
OSZV, a közösség- építő műhely Szakmán innen – szakmán túl: - fiatalos, nyílt légkör - lelkes, segítőkész kollégák - kalákák, bulik - vállalati szilveszterek.
Barterkereskedelem BKIK Székház Budapest, 2013 október 15. Demcsák Mária ügyvezető igazgató Piac és Profit Kiadó.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Törzsutas program.
MKVK Konferencia Változások az IFRS-ben
Kell –e érzékenyíteni a munkáltatókat? Csapó Gábor OSGOOD Szolgáltató Az OFA FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című TÁMOP – /
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Vállalkozói készségek fejlesztése
Új utakon a Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség FAIRPRINT február 4. Hajdúszoboszló Dr. Peller Katalin.
Mi befolyásolja a munkaerő piaci értéked?
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
TÁMOP / Munka és tanulás – Munkahelyi képzések támogatása a Közép-dunántúli Régió mikro- és kisvállalkozásainál.
A Wlislocki Henrik Szakkollégium részvétele és tapasztalatai TÁMOP „A tudás disszeminációja.” Trendl Fanni.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
MAGYOTT Közgyűlés február 16. Beszámoló Állatgyógyászati munkacsoport Dr. Kulcsár Gábor.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
A hátrányos helyzetű fiatalok felsőfokú tanulmányait elősegítő esélyegyenlőségi programom, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogat és megvalósítója.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Az önkormányzati cégek és önkormányzat közötti szerződéses kapcsolatok vizsgálata és az önkormányzati feladatellátást szabályozó külső szerződések rendszere.
Hatékonyság. Ügyfélközpontúság. Modernizáció. Diplomás pályakezdők kiválasztása és beillesztése a MÁV csoportnál Kiss Mária Humánerőforrás fejlesztés vezető.
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
FELKÉSZÍTÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOKRA Down Alapítvány Az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145.
AZ MNKSZ RÉSZVÉTELE A „TRAME” PROJEKTBEN AZ EU / GRUNDTVIG FELNŐTTOKTATÁSI PROGRAM KERETÉBEN ( ) TAPASZTALATOK ÉS EREDMÉNYEK KONFERENCIA A self-narration.
KKV-k külpiacra lépése és finanszírozási lehetőségeik *** A HITA szerepe a kereskedelemfejlesztésben Miskolc, november 13.
Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel:
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2007-es összefoglalója.
Vállalkozói Klub indítása a Szegedi Tudományegyetemen.
Specializáció választás
Információk és követelmények
Megjelentek az infokommunikációs pályázatok
Haszon rendezvények médiaajánlat
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
Országos nagykereskedelmi menedzser
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2006-os összefoglalója
Közoktatási vezető II. félév
Mai téma: Segédletek a projektmunkához Katona Norbert.
XXVI. Felvonó Konferencia kérdőív kiértékelés
Előadás másolata:

Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek

Kkv Akadémia témái Számvitel, könyvvitel Adózás Pénzgazdálkodás Jog Szervezetfejlesztés, értékesítés Marketingkommunikáció Cégvezetés. Csapatépítés. Irányítás

Kkv Akadémia célja Gyakorlati ismeretek Gyakorlott cégvezetők előadásai Információk, módszerek Vállalkozás kockázatának minimálisra csökkentése Vállalkozói tudás gyarapítása

Jelentkezés és információk Teljes tematika: A hét tréningre egyenként is lehet jelentkezni A Kkv Akadémia október 3-án indul Jelentkezés itt a helyszínen és a fenti honlapon További információk, érdeklődés: 06(1)

KEDVEZMÉNYEK Ha mind a 7 tréningen részt vesz, jelentős kedvezményt kap! Egy cégtől érkezőknél a második résztvevő fél áron vehet részt ugyanazon a tréningeken! Jelen konferencia résztvevői 20% kedvezményt kapnak a részvételi díjból! A részvételi lehetőség nem személyhez kötött, cégen belül átruházható.