A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

Mosolyogj 12. Winston Churchill.
A HÁROM FA.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Canta Nat king Cole: Fascinación Photographs from the internet December 2008 Editor : Ady Biber ©
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
47 év.
Mikor még semmi nem létezett..
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Zsikazsu Emlékkönyve.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Szeretet nélkül Szeretet nélkül élni nem lehet élni nem lehet Merk Mihály Gorog Rita Dalma.
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
A találkozás Egy csaj élete.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Olvasd lassan és csendben!.
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Szép napot.
T ALÁLKOZÁS A FIZIKÁVAL A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba kérdezést. (Albert Einstein) Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel,
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
Pozitív gondolatok.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
JÓ REGGELT !.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Olvasd lassan és csendben!
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
RENDŐRVICCEK.
ORVOS VICCEK.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A HÁROM FA.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
A humor fiatalon tart….
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt! Mosolyogj 13. ( orvosok ) A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Doktor úr, rettenetesen nagy az orrom, Plasztikai sebészeten: - Doktor úr, mennyibe kerül, hogy eltüntesse a ráncokat az arcomról? - Százezer forintba. - Olcsóbb megoldás nincs? - De van. Hordjon fátylat. * Doktor úr, rettenetesen nagy az orrom, nem tudna belőle egy formás, szép új orrot faragni? - Ebből uram? Akár hármat is ! * A hipochondria az egyetlen betegség, amelyben még nem szenvedtem.

A plasztikai sebész görögös arcélt varázsolt a hölgynek, eltüntette a ráncokat, és az orrát is kisebbre szabta. - Mit tehetek még asszonyom? - kérdi az orvos. - Tudna nekem nagy és kerek szemeket csinálni? - Természetesen ! válaszol a sebész, majd így szól az asszisztensnőjéhez: - Legyen szíves, mutassa meg a számlát a hölgynek! * - Te hallottad, hogy a Zsuzsi plasztikai sebésznél volt, és felvaratta az arcráncait? - Tényleg? - Igen, de most ha elmosolyodik, felemelkedik a bal lába a földről.

Sajnálom hölgyem, én plasztikai sebész vagyok, nem matematikus!

Doktor úr, használt a kezelés! Pszichológusnál: - Én teljesen egészséges vagyok. A hangok is ezt mondják. * Doktor úr, használt a kezelés! - Most már azt hiszem, hogy az én kisebbrendűségi komplexusom a legnagyobb a világon! * - Csak úgy tudok segíteni, ha szépen elmond mindent a legelejétől kezdve. - Jó. Tehát, kezdetben teremtettem az eget és a földet…

Meglepetés!

Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem. - És meg tudod gyógyítani? - Meg vagy te őrülve! Mind a kettő fizet! * Két pszichológus találkozik. - Szervusz! Te jól vagy, és én hogy vagyok? * Nem értettem. Mit mondott doktor úr, elmehetek, vagy elmebeteg?

„Az ember, aki egyszerre vesz be az altatót és a hashajtót, kakiban ébred”

úgy mutatkozik be, hogy „Pistike Nemszabad.” A pszichiáter magyarázza a betegnek: - Higgye el nekem, nincs olyan akadály, amit erős akarattal le ne győzhetnénk. A beteg eltűnődik. - Doktor úr, megpróbálta már a fogkrémet visszanyomni a tubusba?  * A pszichológushoz bejelenkezik a fiatal mama. - Doktor úr! Azt hiszem túl szigorúan neveltem a gyereket, és most nem tudom, mit csináljak. - Asszonyom, miből gondolja, hogy baj van a gyerekkel? - Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, úgy mutatkozik be, hogy „Pistike Nemszabad.”

Maga ostoba liba! Nem azt mondtam, hogy forrázza le, hanem, hogy fordítsa meg!

A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, - Uram, az ön idegei tönkrementek. - Tudom, doktor úr, a horgászás miatt. - Hogyan? A horgászás nyugtatja az idegeket… - Persze, engedéllyel... * A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, a pszichológus pedig beszedi a lakbért. * Uram, az ön betegsége pszichés eredetű, azt tanácsolom, hogy mélyedjen el jobban a munkájában! - Na még csak az kéne! - Miért? Mivel foglalkozik? - Emésztőgödröket tisztítok.

Úristen ! Nem a prosztata nagyobbodott meg, gyereket vár !

Az orvos alaposan megvizsgálja a beteget, ellenőrzi a leleteit, de meg sem szólal, csak hümmög a papírok felett. A beteg türelmetlenül kérdezi: - Doktor úr, hát mi a bajom? - Végülis azt majd a boncolás mutatja meg… * Haldoklik az öreg paraszt, a városi rokon megkérdi: - Hívjak orvost? - Nem kell, fiam. Mi itt falun természetes halállal szoktunk meghalni.

Felkészülni !

Jaj, doktor úr, szörnyen beteg vagyok! Reménytelen a helyzetem... Szeretnék véget vetni az életemnek! - Nana! Ne hamarkodja el, a barátom! Bízza csak énrám! * Az orvos hosszú vizsgálatsor után latinul lediktálja a diagnózist az asszisztensének. - Mondja doktor úr - kérdi a rémült beteg -, ez valami ritka betegség? - Dehogyis! - nyugtatja az orvos -, teli vannak vele a temetők.

...tulajdonképpen semmi bajom, de kellett egy hely, ahol végre felmászhatok a kanapéra.

A beteg előkészítve fekszik a műtőasztalon. A beteg altatás előtt megkérdi a főorvostól: - Jaj doktor úr, drága lesz a műtétem? - Maga most ne törődjön a pénzzel. Bízza ezt az örököseire!  * A beteg előkészítve fekszik a műtőasztalon. Már megkapta az érzéstelenítőt. - Professzor úr, miért húz kesztyűt? - Hogy ne maradjon ujjlenyomat.

Jó nagy gyökere volt !!!

Szép napokat, Vidám hetet!