Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Ami a Tiéd.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Vásárolj kutyát!. Ha szükséged van valakire, aki behozza az újságot, nem szakítja el, de gondosan kitépi a sportrovat oldalait...
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Újévi áldás.
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
A legszebb Szív.
Gondolatok a barátságról
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
Az állatok olyanok, mint az emberek, mert… Ők is szeretnek játszani
UNITED WAY = Emberek az emberekért. Segítsd Te is a UNITED WAY szervezetet, hogy segíteni tudjon! A UNITED WAY olyan országok lakosait segíti, akik alapvető.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Újévi áldás.
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Drága Mami!.
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
BOHÓCOK ÉS BÖLCSESSÉGEK.
Napra Valentin.
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Spurgeon gondolatai.
A víz.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Folyamodjatok az Úrhoz,
Michal Snunit A lélekmadár
G Á B O R N A K ! Szeretettel: M a m a 2009.Nov.29.
A flegmatikus vérmérséklet A flegmatikus vérmérséklet.
VERS RÓLAD.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
All we love, we left behind
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Az öregség filozófiája
Énekel: Zdenka Lorencová
Filozófia – 50 felettieknek
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Áldjad, lelkem, az Urat, és egész bensőm az ő szent nevét!
Kis történet kedves embereknek!.
Bölcsességek, aforizmák
Ha van ennivaló a hűtődben, ruha magadon, tető a fejed fölött és egy hely, ahol békésen alhatsz ... …akkor gazdagabb vagy, mint a világ 75%-a.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Nem tudom mikor lesz.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
CSODÁS JÓKÍVÁNSÁG 1.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
VERS RÓLAD.
BOHÓCOK ÉS BÖLCSESSÉGEK.
Előadás másolata:

Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis barátaikkal. barátaikkal.

Élelem, víz és napfény bőségesen áll a rendelkezésükre, meleg és kényelmes helyen vannak. meleg és kényelmes helyen vannak. Mindegyik állat aki beteg vagy idős volt Mindegyik állat aki beteg vagy idős volt újra egészséges és élet erős lesz.; újra egészséges és élet erős lesz.; Akiket bántottak vagy megcsonkítottak megcsonkítottak újra épek és erősek lesznek; újra épek és erősek lesznek; pontosan olyanok, pontosan olyanok, amilyeneknek mi látjuk őket amilyeneknek mi látjuk őket álmunkban, olyanok, álmunkban, olyanok, amilyenek mindig is voltak. amilyenek mindig is voltak.

Az állatok boldogok és elégedettek, kivéve egyetlen elégedettek, kivéve egyetlen apró dolgot; apró dolgot; mindegyiküknek hiányzik valaki mindegyiküknek hiányzik valaki számukra különleges, akit számukra különleges, akit maguk mögött kellett hagyniuk. maguk mögött kellett hagyniuk.

Együtt futkároznak és játszanak, de eljön egy nap de eljön egy nap amikor hirtelen megállnak és amikor hirtelen megállnak és a távolba merednek. a távolba merednek. A kis állat tekintete elszánt és fűrkésző, a buzgó teste reszket a vágytól. reszket a vágytól. Hirtelen elkezd futni, Hirtelen elkezd futni, a csoporttól, átrepűlve a a csoporttól, átrepűlve a zöld fű felett, a lábai zöld fű felett, a lábai egyre gyorsabban viszik őt. egyre gyorsabban viszik őt. Téged vett észre! Téged vett észre!

Amikor te és a kis barátod végre találkoztok, egymásba kapaszkodtok az örömteli egymásba kapaszkodtok az örömteli újraegyesülésben, újraegyesülésben, mintha sosem lettetek volna mintha sosem lettetek volna elszakítva egymástól. elszakítva egymástól. Boldog puszik záporoznak az arcodra, a kezed újra megsimogatja a szeretett állat a kezed újra megsimogatja a szeretett állat buksiját. buksiját. Még egyszer belenézel a hűséges szemébe az állatkádnak, szemébe az állatkádnak, aki már régóta elment az életedből, aki már régóta elment az életedből, de sohasem került messze a de sohasem került messze a szívedtől! szívedtől!