Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Közösségi szolgálat elkezdése Kövesd az utasításokat!
Tiziano III. Pál kuzinok körében DPI-Csepeli-1 ppp dkm Tiziano más kép.
Kémia Ammónia szökőkút Kedves Néző!
„Hull a pelyhes fehér hó…”
LEONARDO DA VINCI - ARÁNYOK
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A temészet ABC- je Fakultáció 5. évfolyamosok számára.
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
A M E R C É D E S.
A legjobb osztály.
KOMPLEX TANÁCSADÓI RENDSZER
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Ez nagyon ritka egy lótól. Házi kivitel Ortopédia.
KOOPERÁCIÓ ÉS VERSENGÉS
Tisztelet - dicsőség Jon Palmer.
Lombik-babyk Mi volnánk a Lombik-babyk csapata, mi képviseljük a KECSKEMÉTI MÁTYÁST. Nem tántorít sem az ég- és földindulás a kőolaj-, FÖLDGÁZROBBANÁS.
„Rendőrkézen a 9. D”. Az iskolában minden osztály kapott egy közintézményt a városban amiről a suli napra prezentációt kellett csinálnia. Nekünk nagy.
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
Gazdaságelemzési és Statisztikai Tanszék
A számítógép előnyei (Ma és régen).
LKG–HEFOP Szakmai Nap, / Kompetenciafejlesztés – ahogy a diákok látják Bánhegyesi Zoltán Leövey Klára Gimnázium
Zákányszéki Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény prezentációja 2009.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Közösségi portálok használata
Ökoiskola Készítette:Horváth Eliza Anna Felkészítő tanár:Marton Anikó
A Biogáz (házilag) Felhívjuk a kedves nézők figyelmét, hogy ha a következő szövegek hallatán,illetve képek láttán valakinek bármilyen baja lesz, azért.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Tanári beírások – szülői válaszok
Zene: Richard Clayderman - Unchained Melody Az állatok több emócióval rendelkeznek, mint gondolnánk, sőt némelyik humanitásra tanít bennünket…
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Továbbtanulási terveim készítette: Roszik László
Budapest Az 5.b osztály kirándulása 2005.június 6.
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
Polgár az Európai Unióban A „Révaisok Uniója” által készített prezentáció
Elég.
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
A H I D.
Mit tartunk ma normális családnak?
6. szabály – A játékvezető asszisztens. Játékvezető asszisztens kötelességei Az asszisztens kötelessége, hogy jelezze: 1. Labda elhagyta a játékteret.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
Drogokról Saját modul megvalósítás es tanév Készítette : Szegedi Károlyné.
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Készítette: Bacsó Beáta
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Fábiánkovits Márk o Édesapám szülei horvát származásúak, én Magyarországon születtem Sopronban. o Édesapám Horvátországban született egy kis városban,
Szakember Kérdések Megállapítás Megoldási javaslat javaslat Árajánlat Megvalósítás Pénzügyi Szakember Bemutatkozás Elemzés Ajánlat készítés Specialisták.
A Magyar Nyelv Napja kezdőkép Tarczal-Márta Edit
Bölcsességek, aforizmák
Egy csokorra való állat;) Olaszországban sokféle állattal találkoztunk, néhányat meg is örökítettünk, elsősorban ezeket is vejem;) Egy kis csokorra való.
Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.
Márciusi ifjak MINTAFELADAT.
Szent László Gimnázium
A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.
Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik.
Csak egy lány a dojoból A változó lány.
Agykontrollos továbbképző éveseknek
Bemutatkozik az iskolapszichológus …
2005. SZEPTEMBER 14. KIRÁNDULÁS. Tájékoztató a díszletek megtekintéséhez. Z.
Digitális világ Online márkaépítés Kereskedelmi márkák és Nem kereskedelmi márkák Az óra célja: megérteni, hogyan segítik a honlapok a márkák ismertségét.
egy dinamikusan terjedő új civil program
Regionális konferencia
3. osztályban.
Előadás másolata:

Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és események kitaláltak, ha esetleg hasonlóságot talál a valóság között, kérem forduljon a zsűrihez.

11.B osztály Ahogyan még csak kevesen láttak minket

Az osztály három éve 9. osztály10. osztály 11. osztály

Osztályunk előnyei imádunk bulizni fel tudjuk dobni a hangulatot kiváló matekosaink mindenkit lefőzünk gu- lyásleves készítésben rádiósaink versenyszellemünk határ- talan akaraterőnk nem ismer lehe- tetlent a gyengébbik nemre való odafigyelésünk vannak eredményes rajzolóink és nem utolsó sorban kedves osztályfőnökünk, Ács Éva tanárnő imádunk bulizni fel tudjuk dobni a hangulatot kiváló matekosaink mindenkit lefőzünk gu- lyásleves készítésben rádiósaink versenyszellemünk határ- talan akaraterőnk nem ismer lehe- tetlent a gyengébbik nemre való odafigyelésünk vannak eredményes rajzolóink és nem utolsó sorban kedves osztályfőnökünk, Ács Éva tanárnő

Sportos oldalunk pár ismérve Pencső kézizik Petya bringázik Petra focizik

Két kedvenc óránk a sok közül Matek Infó

A fiúk megbeszélésen… Ki is gondolná, hogy ő itt tényleg egy csaj? DEHOGYIS!!! Ha közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy ő a Petya…

A soproni kirándulásunk legemlékezetesebb képei

DE AZÉRT A JÓ DOLGOKAT SEM VETJÜK MEG, MÉG HA AZ EGÉSZ SULI LÁTJA IS… EGÉSZSÉGÜKRE

És ha már mind kidőltünk… Jöhet a jól megérdemelt újratöltés

Önök a 11. b osztály bemutatkozó prezentációját látták. Köszönjük a figyelmet, hazafelé menet vigyázzanak az utakon és kössék be a biztonsági övet ORTT által engedélyezve!!

Reklámfelület bérelhető Érdeklődni a 17-es tanteremben hétfőtől péntekig ig lehet