A központi EIPEN portál bemutatása Készítette: Polgár Tibor.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Az Európai Képesítési Keretrendszer és a Nemzeti Képesítési Keretrendszer megjelenése a Krúdy Gyula Tagintézmény szakképzési kínálatában.
Amberger Árpád Vezérigazgató. SMART TV alkalmazásÖTV média-portál.
ÚMFT – a foglalkoztatás növeléséhez kapcsolódó hazai és EU-s források elérése mikro-, kis-, és középvállalkozások részére.
Egy pályázat az Internet használat népszerűsítésére Tanulás a főzésen keresztül A Tempus közalapítvány Grundtrig pályázatása beadott projekt.
Hülber László SZTE BTK Neveléstudományi Doktori Iskola
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
A Palló Információs rendszer Internetes rendszer: Indulás: január Fejlesztők: Budapesti Művelődési Központ Támogató:
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
Intranet portál bemutató
Az EEA szakértői hálózatának szerepe és működése, főbb eljárások és eszközök Hazai EIONET Találkozó december 9. Pajna Gabriella Stratégiai Főosztály.
A SZIP – a mai modern informatikai technológiákat alkalmazva – lehetővé teszi, hogy a drogprevenció, -ellátás, -kutatás területén tevékenykedő szervezetek.
TÁMOP projekt szakmai feladatai és eredményei Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Topár Gábor szakmai projektvezető Minőségügyi Konferencia ZMNE.
Első találkozás Hogy kezdődött el? T-Com hírlevél Online regisztráció: Támogatási szerződés/igazolás aláírása Első weblap.
E-LEARNING ÁLTAL TÁMOGATOTT KÖNYVTÁRI MUNKAFOLYAMATOK
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
A PEDAGÓGIAI KUTATÁSOK EREDMÉNYEINEK ELTERJESZTÉSE ÉS A VEVŐSZOLGÁLAT BEMUTATÁSA (A TÁMOP /1/B PÁLYÁZAT TAPASZTALATAI) Dr. habil. Forgó.
OLDALSZERKEZET ELEMEK 1. A TAG A header taggel fejléc adható meg. Ez a rész tartalmaz bevezető információt a weboldalról vagy annak egy részéről (pl..)
NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÚTRAVALÓ A NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT LEADER SZAKOSZTÁLYÁTÓL.. Budapest, szeptember 26. TNC Start Up Fórum Páliné Keller Csilla,
Közösségi portálok használata
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
. Droginfo Európai Addikciós Portál Kovács Beatrix Informatio Medicata szeptember 26.
LEKTOR/Lexelerator workshop – március 4. A LEKTOR projekt és a Lexelerator platform szolgáltatásainak és eszközeinek ismertetése.
Tibor Éva E-learning kezdő internetezőknek!. …Európában 2013-ig mindenki alapszintű szélessávú internetkapcsolattal rendelkezzen, továbbá 2020-ig biztosítani.
E-portfolió szerepe a menedzsmentben Dr Dombovári Ella-Sójáné Dux Ágnes Gödöllő június 25.
A TÁMOP pályázatok társadalmi egyeztetése Márkus Eszter Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
Bánkeszi Katalin A számítógép és az Internet hatása az olvasáskultúrára (konferencia) Változó olvasói igények – változó könyvtáros világ.
A Palló információs rendszer bemutatása
EQF TEAM „WORKSHOP” SC MEETING. EQF Minden partner bemutatta a saját képzési rendszerét Megegyezés: EQF csapatvezetők tartják ezek után a kapcsolatot.
Többet engedhetsz meg magadnak!. Az integrált közösségi marketing.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
A végrehajtás operatív kérdései Előadó: Ferenczi Beáta, projektmenedzser Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Nemzetközi Együttműködési Programok Irányító Hatósága.
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
Szakmai gyakorlat jelentősége, tudatos karrierépítés
A StoreWizard webáruház bemutatása
A projekt általános szakmai célkitűzései
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
SoundCloud.
Egészség – EU Az Európai Unió közegészségügyi portálja C2 csoport – Egészségügyi tájékoztatás Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Főigazgatóság.
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 1. konferencia.
ELTE BTK Budapest, április 27. in4 konferencia Innováció – integráció – információszabadság – intelligens web.
1 Kézfogás a Magyar Vidék fejlődéséért : Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH)
Készítette: Derecskei Nikolett
Kommunikáció a felsőoktatásban Rós László PTE BTK, április 14.
A MAGISZ online kommunikációjának áttekintése MAGISZ-közgyűlés Budapest, Pitlik,
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
PET Portál és Blog Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület XXX. Szakmai fórum (2008. március 19.)
Menüpontok szerkesztése.
Civil törvény és civil információs centrumok a közösségek megerősítéséért Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár február 6. Emeri Erőforrások Minisztérima.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
Layer8 W e b d e s i g n Fejlesztések a datekla.eu portálon Készítette: Bánki- Horváth György Gyula, március 20.
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg PKSZ rendszer bemutatása Önkormányzati projektvezetők.
Erasmus+ tapasztalatok
Zöld óvodák és Ökoiskolák a köznevelési intézményekben
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
Közös feladataink az önérvényesítéshez kapcsolódóan
Internet és kommunikáció
EU Tájékoztató Szolgálat

AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
Előadás másolata:

A központi EIPEN portál bemutatása Készítette: Polgár Tibor

Kétféle weboldal a központi EIPEN portál, az egyes partnerek oldalai, kapcsolódó szervezetek oldalai és portáljai. Szerves kapcsolat az oldalak között.

Főoldal

Események (Events)

Fórum (Forum)

Hírek (News)

Linkek (Links)

Adminisztráció regisztráció, többszintű jogosultságrendszer. A jogosultságok kezelését a svéd partner intézi.

Tervek az oldal lehetőségeinek kihasználása, az egymás közötti kapcsolattartásra, az oldal továbbfejlesztésének támogatása, az oldal rendszeres látogatásának elősegítése, a felkerülő információk rendszerezésének elősegítése.

Főoldal

Linkek

Partnerek

Adminisztráció egyszerű statikus oldal, jogosultságrendszer nélkül, az anyagok feltöltését én végzem.

Tervek az oldal továbbfejlesztése: a projektben közvetlenül résztvevő munkatársak dokumentumai, a projektben közvetlenül résztvevő munkatársak dokumentumai, a nemzetközi partnerek oldalairól származó hasznos ötletek „honosítása”, a nemzetközi partnerek oldalairól származó hasznos ötletek „honosítása”, egyéb ötletek gyűjtése… egyéb ötletek gyűjtése… kapcsolatépítás a hasonló témájú oldalakkal az országon belül.

Egyéb internetes kapcsolattartási formák , MSN messenger, BLOG,Skype.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!