A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Radnóti Katalin Eötvös Loránd Tudományegyetem
Advertisements

A gyorsulás fogalma.
A napfogyatkozas Készítete Heinrich Hédi.
A Föld helye a Világegyetemben. A Naprendszer
A Föld helye a Világegyetemben. A Naprendszer
Mozgások I Newton - törvényei
Energia a középpontban
Mechanikai munka munka erő elmozdulás (út) a munka mértékegysége m m
Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története.
A pasaréti református templom írásos úrasztali terítője
AZ UNIVERZUM SZFÉRÁI AZ ÁLTALUNK ISMERT VALÓSÁG VÁLTOZÁSÁNAK, MOZGÁSÁNAK JELLEMZŐJE A TÉR ÉS AZ IDŐ. AZ IDŐ FOGALMAT AZ EMBERI TUDAT (EGO) HOZZA LÉTRE.
Van Gogh: Parasztcipők – Heidegger: A műalkotás eredete
IV. fejezet Összefoglalás
Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében
A FÖLD egyetlen ökológiai rendszer
A szubsztancia részecskés felépítése és
Tanulás és tanítás a kulturális evolúció rendszerében
Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében
A csillagok fejlődése.
ARISZTOTELÉSZ (Kr. e ).
AZ INFORMÁCIÓ Forrás: Dr. Haig Zsolt: Hadviselés az információs hadszíntéren [Zrínyi Kiadó]
Albert Einstein idézetek.
Világomban minden rendben van
2. Előadás Az anyagi pont dinamikája
Gravitációs erő (tömegvonzás)
ÖSSZEFOGLALÁS Egy játék és tanulságai Hitünk valósága Minden mindenben.
HOL VAN AZ ÉLET? AZ ÉLET KÉT ALAPVETŐ ISMÉRVE 1.) Az élőlény logikus, ésszerű művelet. Hatalom amelyik szervezése alá vonja a tér és az idő törvényeit.
Kölcsönhatások.
Objektumok. Az objektum információt tárol, és kérésre feladatokat hajt végre. Az objektum adatok (attribútumok) és metódusok (operációk,műveletek) összessége,
Egyenletesen változó mozgás
Összefüggések modelleken belül Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Főiskolai Kar A Műszaki Tervezés Rendszerei 2000/2001 tanév, I. félév.
A test mozgási energiája
Fm, vekt, int, der Kr, mozg, seb, gyors Ütközések vizsgálata, tömeg, imp. imp. megm vált ok másik test, kh Erő F=ma erő, ellenerő erőtörvények több kh:
11. évfolyam Rezgések és hullámok
Globális problémák, diák szemmel
Csillagok Keszitette: Nagy Beata es Szoke Dora.
Halmazállapot-változások
A bemutatót összeállította: Fogarasi József, Petrik Lajos SZKI, 2011
A létezés válasz arra a kérdésre, hogy „Hogyan van?”, a lényeg térbeli és időbeli megnyilvánulásait foglalja magába, és megnevezi az ember sajátos létmódját:
Mechanika KINEMATIKA: Mozgások leírása DINAMIKA: a mozgás oka erőhatás
Csillagászati földrajz
A valószínűségi magyarázat induktív jellege
POROK SZEMCSÉZETÉNEK MEGHATÁROZÁSA
Egyenletesen változó mozgás
Issac Newton Gravitáció
TÉMAZÁRÓ ÖSSZEFOGLALÁS
Egyenáram KÉSZÍTETTE: SZOMBATI EDIT
Erőtörvények Tóth Klaudia 9/b..
Földünk, a kiváltságos bolygó Válaszkeresés a Világegyetem miértjeire...
HŐTAN 1. KÉSZÍTETTE: SZOMBATI EDIT
HŐTAN 3. KÉSZÍTETTE: SZOMBATI EDIT
Henkin-Hintikka-játék szabályai, kvantoros formulákra, még egyszer: Aki ‘  xA(x)’ igazságára fogad, annak kell mutatnia egy objektumot, amire az ‘A(x)’
A POR SZEMCSÉZETÉNEK MEGHATÁROZÁSA. A mérésekről általában A szemcsenagyság számszerű megadása a lehetséges nagy mérettartomány és igen különböző tulajdonságok.
1 „Még korunk szélhámosainak is tudósnak kell magukat színlelni, mert különben senki sem hinne nekik.” C.F. Weizsacker.
Pontszerű test – kiterjedt test
A mozgás egy E irányú egyenletesen gyorsuló mozgás és a B-re merőleges síkban lezajló ciklois mozgás szuperpoziciója. Ennek igazolására először a nagyobb.
Albert Einstein   Horsik Gabriella 9.a.
A MECHANIKA MEGMARADÁSI TÖRVÉNYEI
13K – Tárgyalási technikák – 2. előadás
Erőhatás, erő -Az erő fogalma-.
Különféle mozgások dinamikai feltétele
Variációs elvek (extremális = min-max elvek) a fizikában
Elektromágneses hullámok
Mechanikai hullámok.
Hidrosztatikai alapok (hidrosztatikai paradoxon)
Termikus kölcsönhatás
Hogyan mozog a föld közelében, nem túl nagy magasságban elejtett test?
egymáson elgördülve (diffúzió!)
A tehetetlenség törvénye. A tömeg.
A teremtő és gondviselő Atya
Előadás másolata:

A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI: AZ EGÉSZ TEREMTETT VILÁGOT ÁTHATJA EGY ÁLTALUNK LÁTHATATLAN ENERGIA, MELYET SZÖVEDÉKNEK NEVEZNEK. A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI: „A SZÖVEDÉK NEM AZ ISTEN, CSAK EGYIKE A SZELLEM LÉTEZŐ LEGERŐSEBB ESZKÖZEINEK. A KOZMIKUS SZÖVEDÉK EGY KONZISZTENS ENERGIA, ÁTHAT MINDENT, KÖRÜLVESZI ÉS FELÖLELI A TELJES UNIVERZUMOT, BELEÉRTVE AZ ÖSSZES DIMENZIÓT. A KOZMIKUS SZÖVEDÉKBEN NINCS IDŐ. A KOZMIKUS SZÖVEDÉK NEM A MOSTBAN VAN, HANEM A NULL IDŐBEN. A NULL IDŐ A NULLÁVAL EGYENLŐ, MÍG A MOST IDŐ EGY KÖRBEN MOZGÁS. EZ A LEGNAGYOBB LÉTEZŐ ENERGIA. NINCS TISZTÁBB ENERGIAFORRÁS A SZÖVEDÉKNÉL.”

„A KOZMIKUS SZÖVEDÉK VÁLASZOL AZ EMBERI TUDATOSSÁGRA” „ÁTMEGY MINDEN ANYAGON, ÉS MINDEN IDŐBEN ELÉRHETŐ. A FÉNY LASSÚ, A SZÖVEDÉK KOMMUNIKÁCIÓJÁNAK SEBESSÉGÉHEZ KÉPEST. A KOMMUNIKÁCIÓ ALAPVETŐEN AZONNALI A SZÖVEDÉK MINDEGYIK RÉSZE KÖZÖTT. AZ ENERGIA TERJEDÉSE IS AZONNALI AZ UNIVERZUM EGYIK VÉGÉTŐL A MÁSIKIG – BÁR TULAJDONKÉPPEN NINCS VÉGE.” „A KOZMIKUS SZÖVEDÉK VÁLASZOL AZ EMBERI TUDATOSSÁGRA” „A LEGNAGYOBB ERŐ EZEN A BOLYGÓN ÉS AZ EGÉSZ UNIVERZUMBAN AZ EMBERI SZÁNDÉK. ENERGIA HOZHATÓ LÉTRE ÉS MEGVÁLTOZTATHATÓ AZ IDŐ AZ EMBERI SZÁNDÉKON KERESZTÜL. KÖZVETLEN KOMMUNIKÁCIÓ MŰKÖDIK AZ ÖSSZES ENTITÁS KÖZÖTT, AKIK ISMERIK A SZÖVEDÉKET MINDENKI, AKI KAPCSOLÓDIK A SZÖVEDÉKHEZ, ISMER TÉGED.”

„AZ UNIVERZÁLIS SZÖVEDÉK FIZIKÁJÁNAK HÁROM SZABÁLYA: „A KOZMIKUS SZÖVEDÉK FORMÁJA: A KOZMIKUS SZÖVEDÉK NEM HÁLÓZAT - NINCSENEK CSOMÓPONTJAI, NEM IS AZ EGYIK DIMENZIÓ. VALÓDI FORMÁJA – SEJTEK, MELYEK ZÁRT CELLÁK (VAGY REKESZEK) MÉHSEJTSZERŰ FORMÁBAN HELYEZKEDNEK EL, ÉS MINDEN CELLÁNAK TIZENKÉT OLDALA VAN. A TIZENKÉT OLDALÚ MÉHSEJT-SZERŰ ENERGIACELLÁK, MELYEK MINDENÜTT OTT VANNAK, NEM ÉRINTIK EGYMÁST, BÁR OLDALAIK EGYMÁSSAL SZEMBEN ÁLLNAK, MINTHA ÉRINTENÉK EGYMÁST.” „AZ UNIVERZÁLIS SZÖVEDÉK FIZIKÁJÁNAK HÁROM SZABÁLYA: -AZ ENERGIA TERJEDÉSI SEBESSÉGE A SZÖVEDÉKBEN MINDIG UGYANAZ -MINDIG UGYANANNYI IDŐBE TELIK AZ ENERGIÁNAK ÁTHALADNI A CELLA BELSEJÉN -A CELLÁK VÁLTOZÓ MÉRETŰEK. AZ IDŐ EGYSÉGE VÁLTOZIK A CELLA MÉRETÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN” Az idézetek Kryon: Kozmikus szövedék c. előadásból származnak New Hampshire - 1997. november

LINEÁRIS GONDOLKODÁSSAL: NEM LINEÁRIS GONDOLKODÁSSAL: V = 2S / t = const 1 s + 1 s = 1 s t=1 V = S / t = const t =1= const V = S / t V = 2S / t V = 2S / 1 = S / 1 t = f (S) V = 2S/1 = S/1 = ??? AZAZ AZ IDŐKERET KÉTSZERESÉRE GYORSULT -AZ ENERGIA TERJEDÉSI SEBESSÉGE (V) A SZÖVEDÉKBEN MINDIG UGYANAZ -MINDIG UGYANANNYI IDŐBE (t) TELIK AZ ENERGIÁNAK ÁTHALADNI A CELLA BELSEJÉN -A CELLÁK VÁLTOZÓ MÉRETŰEK (S). AZ IDŐ EGYSÉGE VÁLTOZIK A CELLA MÉRETÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN

1 2 3 4 5 s AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSÁT AZ OKOZZA, HOGY A HOGY A FÖLD BOLYGÓ REZGÉS-SZÁMA NÖVEKSZIK. A REZGÉS-SZÁM NÖVEKEDÉSE MIATT A FÖLD BOLYGÓ A KOZMIKUS SZÖVEDÉK FINOMABB RÉTEGÉBE KERÜL, EZÉRT AZ IDŐKERET MÓDOSUL. EZ A FÖLDI IDŐ GYORSULÁSÁHOZ VEZET. A FÖLD BOLYGÓ REZGÉS-SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSÉT EMBERISÉG TUDATOSSÁGI SZINTJÉNEK EMELKEDÉSE OKOZZA. 1 2 3 4 t1 5 ENNEK EREDMÉNYEKÉNT AZ IDŐ GYORSUL. A GYORSULÁST NEHÉZ ÉSZRE VENNI, MIVEL UGYAN ABBAN AZ IDŐKERETBEN ÉLÜNK. EZÉRT A BIOLÓGIAI FOLYAMATAINK UGYAN ÚGY GYORSULAK. A REZGÉS-SZÁM NÖVEKEDÉSE

A B MINDEN - A KOZMOSZ (BOLYGÓK) – SUGÁRZÁSA VÁLTOZATLAN MARADT, MÍG A FÖLD ÉS AZ EMBERISÉG BELSŐ TESTEI ANYAGISÁGÁNAK FINOMSÁGA MEGVÁLTOZOTT. AZ „A” ANYAGISÁG AZ „A” SUGÁRZÁST KÉPES FELFOGNI ÉS A „B” SUGÁRZÁS ÁTMEGY RAJTA (NEM ÉRZÉKELI), ADDIG A „B” ANYAGISÁG A „B” SUGÁRZÁST KÉPES FELFOGNI ÉS AZ „A” SUGÁRZÁS ÁTMEGY RAJTA (ÉRZÉKELI=TUDJA, DE MÁR NEM TUDATOS BENNE). EZ AZT JELENTI, HOGY BELSŐ TESTEINK REZGÉS-SZÁMA EGY (ZENEI) OKTÁVVAL (2-SZERESÉRE) NŐTT. ÚGY LEHET FELFOGNI, HOGY AZ EDDIG 8 ÁLTALÁNOS ISKOLAI TUDATOSSÁGGAL RENDELKEZŐ EMBERISÉG ELVÉGEZTE A KÖZÉPISOLÁT ÉS LEÉRETTSÉGIZETT, KORÁBBI ISMERETEI MEGMARADTAK, DE MAGASABB SZINTRE EMELKEDETT. ENNEK MEGFELELŐEN A MAGASABB SZELLEMI SZINTEN LEVŐ EMBERBEN MÁSKÉPP ÉRVÉNYESÜLNEK AZ ALACSONYABB FREKVENCIÁJÚ ESEMÉNYEK, EZEK JELENTÉSE MEGVÁLTOZIK. EZÉRT MIDEN EMBER ÉRTÉKELÉSÉT A BENNE JELEN LEVŐ REZGÉS-SZINT ALAPJÁN LEHET.

TERMÉSZETES, HOGY A VÁLTOZÁSOK AZ EGÉSZ FÖLDI ÉLŐVILÁGOT ÉRINTIK ! EZÉRT MINDEN OLYAN „JÓSLÁS”, AMELY AZ EMBER AKTUÁLIS REZGÉSÉN ALAPUL, A VALÓSÁGOT TÜKRÖZI. ILYENNEK MINŐSÜLNEK A KÖZVETLEN TESTET „ÉZÉKELŐ” „JÓSLÁSOK” MELYEK A TESTJELEKEN ALAPULNAK (PL. TENYÉR JÓSLÁS, TAROT JÓSLÁS, JI-GING, STB.). GYAKORLATILAG EZ AZT JELENTI, HOGY A KORÁBBI REZGÉSEKRE ÉRVÉNYES JÖVENDÖLÉSEK JELENTÉS TARTALMA MEGVÁLTOZOTT, A MEGNÖVEKEDETT REZGÉSSZÁMÚ EMBERRE MÁR NEM ÉRVÉNYESEK, FÉLREVEZETŐEK. TERMÉSZETES, HOGY A VÁLTOZÁSOK AZ EGÉSZ FÖLDI ÉLŐVILÁGOT ÉRINTIK !