viccek a gasztronómia világából

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
8 Klikkelj az egérrel!.
Advertisements

A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
47 év.
Mikor még semmi nem létezett..
“13 tanács egy életre".
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Micimackó egy igaz történet
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A bőr színe…..
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
- Szép jó reggelt, Boribon!
Perzsa teleportál. Egyszer az erdőben … De jó itta fán, ugye Migotka. Az mi Nagyon.
A találkozás Egy csaj élete.
A látomás Egy csaj története.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
A strucc.
13 tanács egy életre.
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
A legjobb agresszív kismalac viccek
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
JÓ REGGELT!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Kedves Fiam ....
Házasság Életem legszebb és legemlékezetesebb napja! Hol volt az eszem?
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
CIGÁNY VICCEK....
A kis gömböc.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
RENDŐRVICCEK.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
A gazdaság a szakadék szélén áll, De jövőre egy nagy lépést teszünk előre !
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Jó reggelt!.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
PéPéeS SZELEKTÍV HALLÁS PéPéeS
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Csak egy lány a dojoból A változó lány.
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Élelmiszer lábnyom.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
61.
Graffiti.
Élelmiszer lábnyom.
A humor fiatalon tart….
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

viccek a gasztronómia világából

Csinos pincérnő az úri vendéghez: - Hogy kéri a tojásait, főve vagy rántva? - Simogatva. Pincéééééér! Itt tévedés történt! Nem fatálon, hanem porcelántálon kértem a rántott húst! - De uram! A tévedés lehet fatális....

- Pincér, a bécsi szeletem tiszta alkoholszagú - Pincér, a bécsi szeletem tiszta alkoholszagú. A pincér hátralép két lépést, majd megkérdezi: - Most is? -Ide nézzen, üzletvezető úr! Mit csinál ez a légy a levesemben?! -Ha jól látom, a mellúszást gyakorolja.

Hajópincér a tengeribeteghez: - Az ebédjét a kabinba kéri, vagy egyből hajítsam át a korláton? - Képzeld, haver, a minap bementem a kávéházba és kértem egy nagyon erős dupla feketét! Borzalom! - Hol itt a borzalom? - Ott, hogy erre előjött egy 130 kilós néger nő!!!

Két cimbora üldögél a kocsmában Két cimbora üldögél a kocsmában. Az egyik mesélni kezdi a másiknak: - A feleségem már megint nagyon haragszik rám. - Miért? - Egyik este éppen innen tartottam hazafelé, amikor jött velem szembe az utcán, és engem keresett. - És te, mit csináltál? - Elkértem a telefonszámát.

- Pincér. Melyik bort ajánlaná házassági évfordulóra - Pincér! Melyik bort ajánlaná házassági évfordulóra? - Az attól függ, ünnepelni akarnak vagy felejteni? -Friss a péksütemény? -kérdezi a vendég a pincért, mielőtt a kosárba nyúlna. -Sajnos, nem tudom. Még csak három napja dolgozom itt.

A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: - Hogy ízlik a sült, uram A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: - Hogy ízlik a sült, uram? - Mint szakértő mondom, dícséretre méltó darab. - Ön szakács? - Nem, cipész vagyok. - Éttermünk különlegessége a csiga! - dicsekszik a pincér a vendégnek. - Tudom! Tegnap az szolgált ki.

- Felvehetem a rendelést a vacsorára, uram. - kérdezi a pincér - Felvehetem a rendelést a vacsorára, uram? - kérdezi a pincér. - Mielőtt rendelnék, megmondaná, hogy készítik itt elő a csirkét? - Semmi különös uram, szimplán megmondjuk neki: ma este meg fogsz halni!

Pincér: - Mit parancsol, uram Pincér: - Mit parancsol, uram? - Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne. - Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségem.

- Főúr, van panaszkönyvük? - Nincs, ez étterem, nem könyvtár!

Az enyhén spicces vendég magához inti a pincért: - Azt hiszem, egy kicsit sokat ittam. Hozzon valamit amitől kijózanodom. - Igen, uram - feleli a pincér - Mindjárt hozom a számlát. A vendéglőben, a pincér a vendéghez: - Uram, felakaszthatom a kabátját ? - Tőlem akár főbe is lőheti.

Az idő pénz - gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot. - Pincér! Micsoda piszkos csésze ez! - Piszkos? Már hatan ittak belőle, és még senki sem panaszkodott!

- Pincér. Kérek két tojást - Pincér! Kérek két tojást! Az egyik kemény legyen, a másik nyers, legyen mellette feketére égetett pirítós és ízetlen tea. - De uram, ezt a mi konyhánk így nem tudja elkészíteni! - Dehogynem. A tegnapi reggelinél is sikerült nekik...

- Hogyan állíthatja ön - kérdezi a főpincér a vendégtől – hogy a fogakról meg tudja ítélni a fácán korát, amikor a fácánnak nincs is foga? - De nekem még van! - feleli a vendég.

A vendéglős rászól az új szakácsra: - Maga azt mondja, hogy a francia idegenlégióban szolgált? - Igen, főnök, katonai szakács voltam, és kétszer sebesültem... - Maga mázlista. Csoda, hogy meg nem ölték. - Mit írt a vendég panaszkönyvbe? - kérdi az étteremvezető a pincértől. - Az égvilágon semmit... Csak beragasztotta a bécsi szeletet.

- Mit parancsol a kedves vendég. - Teknősbéka levesük van - Mit parancsol a kedves vendég? - Teknősbéka levesük van? - Uraságod evett már valaha teknősbéka levest? - Még sosem. - Akkor van. A vendég betér az étterembe. - Főúr ! Háromszáz forintom van, mit tud ezért a pénzért ajánlani ? - Hogy szíveskedjen átfáradni a szemközti büfébe !

VÉGE