Me to you, szakadt mackó. Me to you, szakadt mackó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
♫ Kapcsolja be hangszóróját! A diák kattintásra haladnak tovább.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Igaz történet karácsony előttről
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
A barát az, akihez akkor fordulunk, amikor bátorításra van szükségünk.
Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”
Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Próbaidős tag KÁTÉ
Történet a szeretetről
Tények Szíriából Angliába való hazautazása közben utazik Poirot az Orient Expressen. Második éjjel, mialatt a vonat egy hófúvásban megreked, meggyilkolják.
ÉLET Click to advance slides.
( Képváltás kattintásra )
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Isten ajándéka embertől emberig
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Barátság-bizonyítvány
Kutya nélkül élni lehet,de nem érdemes.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
A költöi nyelv varázsa.
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy.
Szent Teréz rózsakertje
Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis.
BARÁTSÁG BIZONYÍTVÁNY
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
A kanári. Valakinek volt egy énekes kanárimadara, és úgy gondolta, hogy tavasztól kezdve nem tartja a házban a madarat.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Csernus doktor 10 aranyszabálya
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Aratás idején, szép holdvilágos éjszakákon kint a szérűn egyéb se járta, csak a Kuckó király története.
Nomád tábor Magyarkanizsán augusztus Egy kilenc gyerekből és kísérőként Dobszay Ambrusból álló kis csapat indult Magyarkanizsára élmény-táborba.
A Barátság Nagy Lánclevele
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Kőbe vésve ....
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Elég.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
Nem kell,hogy megbocsáss…
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Barát Müller Péter.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Egy virágcserép és a sör története
Az öregség filozófiája
Berkes Sándor MÉSZ elnök. Mozgósítás: a demonstráció témakörében Mozgósítások tapasztalatai: A mozgósítás módszerei: A hatékonyság javítása:
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Filozófia – 50 felettieknek
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A szkafander ! Volt egyszer egy tudós, aki a Föld középpontját kutatta Készített egy szerkezetet amellyel le tudott jutni egészen a Föld magjáig. Csináltak.
Szent Bernadette.
Nem tudom mikor lesz.
Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Más lettem? Más lettem..
Tantra Indiából
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Előadás másolata:

Me to you, szakadt mackó

„Informatikai témakör”

1897-ben egy kis sussexi falucskában a szemétdombon volt egy kis barna mackó a sok lim-lom közé dobva. Hetekig ott volt, senkinek nem kellett. Egy rongyos matrac és néhány konzerves doboz között feküdt magányosan.

Egyre hidegebb lett és a kis maci barna bundája szürkére, orra pedig kékre változott. Nagyon szomorú volt, mert senki nem szerette őt. Nem voltak barátai, akik segíthettek volna rajta.

Egyszer egy kislány játszott a közelben, aki észrevette a matrac alatt szomorkodó macit. Kihúzta a kis játékmackót, amely soha nem változott vissza barnára. Éppen ez tette őt egyedivé és aranyossá.

A kislány hazavitte a macit és megkérte a nagymamáját, hogy javítsa meg ott, ahol elszakadt. Sok javításra volt szüksége a szegény mackónak. A lány elnevezte barátját Tatty Teddynek.

Ettől kezdve a maci egy jelképpé vált: a barátság és a szeretet jelképévé. Ez így van még a mai napig is.