„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna január.
Egymásért fordítsuk meg a napot!. Célok •a fogyatékos emberek elfogadottságának növelése érdekében: ▫integrált események szervezése, ▫a fogyatékos emberek.
Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Projekt általános bemutatása
Elektronikus Fizetés megvalósítása
Palantír Film Vizuális Antropológiai Alapítvány Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény fejlesztése Előadó: Füredi Zoltán AZ EURÓPAI INTEGRÁCIÓS ALAP KEDVEZMÉNYEZETTJEINEK.
Helyi Érték- Értékhely! KEOP CELODIN Zalai Alapítvány.
INFOKOALÍCIÓ TÁMOP pályázat január 01. – június 30.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
E-LEARNING ÁLTAL TÁMOGATOTT KÖNYVTÁRI MUNKAFOLYAMATOK
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
Budapest, március 5. Az MNVH és a NAKVI szerepe az IKSZT program lebonyolításában Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid főigazgató.
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
A Szociális Ágazati Portál (SZÁP)
Helyi oktatásirányítás fejlesztése TÁMOP /
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Miért a Felis? Cégünk 2007-es megalapításakor az a felismerés vezérelt bennünket, hogy a vidéki, a kis- és közepes vállalatok, illetve a civil szervezek.
Kommunikációs Főosztály
DPR kommunikáció alapelvei
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
A HEFOP program bemutatása Nyíregyháza,
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
2008. október 30.Európai Fogyasztói Központ Magyarország Morvay György.
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
Hol jelentünk meg eddig és ki tud rólunk? Kommunikáció a reintegrációs alprojektben.
University of Kent arculati kézikönyv
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
Közönségkapcsolat (public relations)
DPR kommunikáció lehetőségei
Az eseményszervezés formái, eszközei
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
Az Abilities projekt és turisztikai eredményei Hargitai Ferenc - MATISZ ABILITIES Workshop Budapest, november 21.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Egyeztetési folyamat A Társadalmi Egyeztetés Eljárási Normarendszere kötet és a RECE programban készült helyzetelemzés.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője október.
A TAMOP projektek az világhálón. Miről lesz szó ? A kommunikációs terv és arculat A meglévő honlapok vizsgálata domain használat arculat tartalom.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
Nyilvánosság biztosítása
COACH BioEnergy A biomassza energetikai hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – egy nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
Karancsi Tamás - ügyvezető
TERÜLETI PAKTUM. A PAKTUM BEMUTATÁSA szeptember 25-én aláírták a Területi Foglalkoztatási és a Társadalmi Integráció a Központi Régióban Paktumot.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Aaa. Nők és családon belüli erőszak elleni lépések  től a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (jogelődje ICSSZEM)és a civil szervezetek egyeztetése.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium EKOP projektjeinek jelene és jövője dr. Rupp Zoltán főosztályvezető E-közigazgatásért felelős helyettes államtitkárság.
COACH BioEnergy A biomassza energetikai célú hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
TÁMOP /1 Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Hartal Katalin Marcali Kistérségi Többcélú Társulás.
Kommunikációs és arculati KÖTELEZETTSÉGEK
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
A Kistérségi Koordinációs Hálózat szerepe a roma integráció elősegítésében Székely Andrea főosztályvezető NFÜ Központi Fejlesztési Programiroda.
PTE INNOVÁCIÓS NAP 2015 A PTE marketing eszköztára KKV-k részére felsőoktatási marketing | üzlet vagy sem? Deliné dr. Győrmárton Rita PTE Marketing Osztály.
TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban Az EVDSZ projekttel kapcsolatos kommunikációja,
SZOLGÁLTATÁS SZERVEZÉSI IRODA SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉS FOLYAMATA KÉSZÍTETTE: IFKOVICS KÁLMÁN KUCZORA ATTILA.
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
A projekt megvalósítását támogatja a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa „A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM –
„A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM – 15 – MI – 0092 projekt szakmai bemutatása Összeállította: Dr. Dobos László 3.KEMA Kuratórium.
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
„Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel” projekt
Haszon rendezvények médiaajánlat
SZÖM II. ÖNÉRTÉKELÉS TAPASZTALATAI
Nyilvánosság biztosítása a TIE projektben
Együtt a változásokért
„Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, 2009.
Archeológiai és Művészettörténeti Központ
Előadás másolata:

„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért” A projekt kommunikációs feladatainak bemutatása 1

Kommunikációs terv Központi koordináció, Belügyminisztérium Cél: egységesség, párhuzamosságok kiküszöbölése Szakmai tartalom: - Konzorciumi partnerek - együttműködő civil szervezetek, intézmények - konzorciumi tagok szervezetei Kommunikációs team: - valamennyi intézménytől 1 fő - egyeztet - gyorsan reagál

Honlap A projekt honlapja www.tamop.irm.gov.hu - az egyik legfontosabb kommunikációs eszköz - naprakész információk, folyamatos jelenlét - nem csak a projektben részt vevők olvashatják, olvassák - zárt felület a projektben dolgozók számára

Kommunikációs ügynökség új ütemezés készítése, 2011 január 15-ig alkalmazkodik a partnerek projektben foglalt eseményeihez nyilatkozói kör újbóli meghatározása ügynökségtől független nyilatkozattétel háttéranyagok folyamatos egyeztetése és biztosítása a nyilatkozók számára mind szakmai, mind menedzsment szempontjából sajtóban megjelent anyagok elküldése a központi kommunikációs referens részére

Nyomda többféle témában, többféle kiadvány, mely illeszkedik a célcsoporthoz és segíti a hatékony kommunikációt 3 -féle tájékoztató füzet 3 -féle szórólap hűtőmágnes kártyás információs lap plakát molinó konferencia csomag Nyomdai sokszorosítás előtt a szervezeti integrációk bevárása

Arculati elemek Szlogen: „TEtt- program az áldozatokért és a tettesekért Logó: színes, fekete-fehér, szlogennel és nélküle Levélpapír: színes, fekete-fehér Elektronikus névjegy Power Point dia sablon: saját logó és európai uniós logó használata

Elektronikus névjegy Kunt Balázsné Buczkó Barbara Projekt szakmai asszisztens "TEtt-program az áldozatokért és tettesekért"   Tel.:+36-1 441-1566 Fax:+36-1 441-1884 Balazsne.kunt@bm.gov.hu www.tamop.irm.gov.hu

balazsne.kunt@bm.gov.hu 1/441-1566 www.tamop.irm.gov.hu Köszönöm figyelmüket! balazsne.kunt@bm.gov.hu 1/441-1566 www.tamop.irm.gov.hu