CSAKNEKEDSITE MINDENT ÖNÉRT BLOGOLUNK! Az ön jó kedvéjért.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Online könyvajánlás Hogyan tájékozódhatunk a gyermekkönyvek világában?
Advertisements

Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
Tesztkép szélesvásznú (16:9-es) bemutatókhoz
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
NYELVVÁLASZTÁS A 10B 10C. LEHETŐSÉGEK • EDDIGI NYELV FOLYTATÁSA 12. OSZTÁLY VÉGÉIG • ÚJ NYELV VÁLASZTÁSA ELŐREHOZOTT ÉRETTSÉGI UTÁN.
A Google személyes adatainkat kezelő gyakorlata Változások, amelyek érzékenyen érintenek bennünket.
MaYoR elektronikus napló
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 4 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Balatonlelle, Gyártott volumen változása Megrendelések számának változása Miért döntöttünk ERP rendszer bevezetése mellett ? Jelentősen.
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
Élethosszig tartó tanulás a jobb közérzet érdekében
Videó autoresponder és videó feliratkozó űrlappal
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEK AZ ALKOTÓKÖZÖSSÉGEK KAPCSOLATÉPÍTÉSÉNEK TÜKRÉBEN Dóri Éva MMIKL képzőművészeti szakreferens október 1.
Játék, letöltés... Van –e élet a neten ezeken túl?
„Református – szeretem.” Tiszaparti Római Katolikus Általános
Blog, Fórum, Chat, . Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat.
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Normafa és környéke. „Mi lesz veled Normafa” Szombat Foto:Telek
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
5 Lépés Program SanBizZ Top Team. Ajánlás A hatékony üzletépítéshez KÖVETKEZETESEN TARTSD BE a programot és MÁSOLTASD a csoportodban! Következménye:
Veszelszkiné Huszárik Ildikó Kiskunhalas, Bibó István Gimnázium
Az RFID társadalmi elfogadottsága
Naptárak a Zimbrában Készítette Révész Márton
OSZV, a közösség- építő műhely Szakmán innen – szakmán túl: - fiatalos, nyílt légkör - lelkes, segítőkész kollégák - kalákák, bulik - vállalati szilveszterek.
A közösségi hálók Tálas Marcell. Definíció Közösségi háló alatt az olyan webes alkalmazásokat értjük, amelyeken a felhasználók összegyűjthetik ("bejelölhetik")
Mi is ez pontosan? Miért fontos nekünk? Hogyan kezdünk hozzá a használatához? 1/9 Mi is ez pontosan? 2/9 Miért fontos nekünk? 3/9 Hogyan kezdünk hozzá.
Közösségi portálok használata, avagy útmutató a helyes alkalmazáshoz
Közösségi portálok használata
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Aki keres, az talál? Igen, talál. Ki ezt, ki azt, de egy szót beütve a google keresőbe (pl.) mindig ugyanazt, hacsak nem kerültek fel új honlapok az adott.
„A XXI. századi köznevelés”
Gyermekek a Facebookon Cseh Gabriella Budapest Szeptember 25.
MeetOFF.eu Képadatbázisok az OSZK-ban avagy képek archiválása és szolgáltatása a XXI. században. Moldován István Országos Széchényi Könyvtár.
A Creative Commons és a könyvtárak Drótos László Magyar Elektronikus Könyvtár Drótos László Magyar Elektronikus Könyvtár.
Digitális gyűjtemények és a Creative Commons
Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:
Falusi szálláshelyek Napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszere
Tibor Éva E-learning kezdő internetezőknek!. …Európában 2013-ig mindenki alapszintű szélessávú internetkapcsolattal rendelkezzen, továbbá 2020-ig biztosítani.
Facebook alkalmazások Trencséni Márton. Nem a iiiiiiiii-nál dolgozom.
MIKROELEKTRONIKA, VIEEA306
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Festetics Hajós Klaszter  Történeti áttekintés:  május - Festetics György Program a magyar vitorlázás fejlesztésért  szeptember.
Rádiós Kísérletek 40 km magasan
La Fontaine A tücsök és a hangya
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
#hunmoot2014 Csicseregjünk ;-).
„A hét műtárgya” Facebook alkalmazás Kuttner Ádám.
VIII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia Az egészség dimenziói a táplálkozásmarketingben május Zamárdi.
Térképes Alkalmazásfejlesztés Firefox OS rendszeren.
Több mint könyvtár A Gödöllői Városi Könyvtár és a digitális kihívás.
IT-DEV-CON – Orchard CMS technológiai áttekintése Turóczy Attila Livesoft Kft.
Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ)
A hátrányos helyzetű fiatalok felsőfokú tanulmányait elősegítő esélyegyenlőségi programom, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogat és megvalósítója.
Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.
Személyiségfejlesztő blogok
Akadálymentesség felmérése Önkéntes segítő gyakorlat.
„Ötletből pénzt”.
Készítette: Peterdi Panna. Tartalom 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
Minősítések az intézményvezetői vélemények tükrében
KÖZÉRDEKŰ A Filozófia és Tudománytörténet Tanszék Facebook oldala: BME Filozófia.
BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék
Prezi linkje:
Mai koktél trendek és merre haladunk
Előadás másolata:

cSAKNEKEDSITE MINDENT ÖNÉRT BLOGOLUNK! Az ön jó kedvéjért

A Blogról-1 A blog 2013 nyarán indult, de nagyobb sikereket nemért el! Kérem lájkolja a neked-site-blog/ ?ref=hl neked-site-blog/ ?ref=hl A Facebook oldalunkat, és akkár admin is lehet hamarosan minden bejegyzést így osztok meg!

A Blogról-2 A blog eddigi legnagyobb nézetsége 500-ember volt ez nagyon kevés kérem szépen látogasák meg a blogomat! -A blog ösze-vissza minden kategóriában blogol! -Adataink: erre az címre írhassák meg kérdéseiket, esetleg ha facebook oldalunkon ADMIN jelentkezést kérnének, itt kérhetnek még a facebookra képeket amiket önök kértek – a kérő nevét: pl: Juhász Anett – JuhaszA kérésére :