Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Gondolatok a barátságról
Informatikai megoldások egy kézből
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
UNIODOMAIN LTD Avagy: Az „automatatalicska” működtetése KATTINTÁSSAL LÉPJEN TOVÁBB!
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Előadás másolata:

Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program által nyújtotta lehetőséggel ! Lépj velünk te is a siker útjára.!!!!! ”Azért támogatom a Network Marketinget, mert valóban a 21. század üzleti modellje.” ( Robert Kiyosaki )

. MI A Egy egyszerű továbbajánlásos módszerrel + jövedelemre tehetsz szert. Megmutatjuk neked, az erőszakmentes modern hálózatépítés otthonról végezhető formáját. „Ha tudod mekkora érték van a kezedben, akkor egyszerűen csak kínáld fel az embereknek a lehetőséget és bízd rájuk a döntést.” A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁLISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL ?

Termék és szolgáltatás, csomagok amivel egy tagságot is vásárolsz !

Ciklikusan ismétlődő mátrix bonusz+ DS bónusz+ mélységi bónusz! 1- MLM 2 - MLM

Ciklikusan ismétlődő mátrix bonusz+ DS bónusz+ mélységi bónusz! 12 MLM Leredukáljuk a saját zsebből való kiadásokat. Ehhez járul hozzá az egyszeri termékvásárlási díj, illetve a megújítási díjak amelyek a jutalékokból vonódnak le.

Lehetőség a gyors pénzkeresetre !

Ciklikusan ismétlődő mátrix jutalék 5 $ - 50 $ - 500$ M ÉLYSÉGI J UTALÉKOK A 2-3 gazdasági osztály mátrixának kipörgésekor, mélységi jutalékként a struktúrában Szponzorként megjelölt munkatársak végtelen mélységben meg fogják kapni a 3. vagy az utáni munkatársuk teljes első két emberes végtelen mélységű csoportjának forgalma után..

Egyszeri munka- Egyszeri kiadás - nincs havidíj-nincs karbantartási díj. Örökös tagság. Egyszerű, a nagytöbbség által is másolható rendszer. Profi irodai felület, amivel azonnal elkezdheted a továbbajánlást. Tudástár használata a belső webirodádból+ rendszeres online képzés. Az adott hálózatok fellendítése forgalommal. Otthonról bármikor és bárki által elkezdhető vállalkozás, minimális befektetéssel, 0 kockázattal. A hálózat igazi stabilitását az a tény adja, hogy itt egyszerre (egymás után) nem egy, hanem 12 hálózatot építesz.

„ Előbb - utóbb minden hálózatépítő ezt fogja csinálni, hiszen ugyan az a munka mint bárhol máshol, csak itt 12x annyit fizetnek érte.” ( Fülöp Richárd ) Biztos lehetsz abban, hogy közeljövőben senki nem fog tudni kedvezőbb ajánlatot mutatni neked. Akár veled akár nélküled, mi felépítjük a világ legnagyobb és legstabilabb hálózatát. A döntés mint mindig, most is a Te kezedben van !! Mérlegeld azt is, hogy a 80%-os többség igent mond erre az ajánlatra ! Sokak számára, a hálózatépítés lesz az egyedüli esély egy stabil anyagi háttér megteremtésére. Ezt egyre többen felismerik