Környezettudományi alapok tankönyvsorozat TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0047 Szakmai vezető: Dr. Kiss Ádám Projektmenedzser: Lengyel Tamás Pénzügyi vezető:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
Advertisements

Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Vállalkozói jogvédelmi biztosítás.
1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
TÁMOP /1 kiemelt projekt megvalósítása Vas megyében
1. Számítás OsztályFoglalóKészpénzUtalvány Visszaforgatva Megmaradt összeg Összes összeg , , , , ,- 3x30.000,-3.
TÁMOP / A kompetencia alapú oktatás bevezetése a tényői Napközi Otthonos Óvodában és az Ady Endre Általános Iskolában Projektindító.
Társadalmi Megújulás Operatív Program Zagyvarékason.
Bordögök Közhasznú Club Győr ajánlat. TételekTermékMennyiségeM.Egysége 1Mez fehér15Db 2Sort kék15Db 3Kapusmez2Db Ajánlatra kért termékek:
TÁMOP A projekt: Segítség a sikerhez.
Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata
TÁMOP / A referencia-intézményi feltételek megteremtése a somogyjádi Illyés Gyula Általános Iskolában.
A TÁMOP / projekt költségei. A projekt támogatási összegei Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola.
TÁMOP /10/1 TÁMOP /10/1/KMR Pénzügyi követelmények.
Minőségi oktatás létrehozása – Hátránykompenzáció közoktatási és kulturális szolgáltatások fejlesztésével és tartalmi modernizációjával Magyarhomorogon.
ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS OPERATÍV PROGRAM
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Pénzügyi előadás pályázói információs napra TÁMOP /1.
A projekt megvalósítás tapasztalatai
EKOP Elektronikus levéltár
TÁMOP / A kompetencia alapú oktatás feltételeinek megteremtése Vas megye közoktatási intézményeiben - TÁJÉKOZTATÓ -
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
Társadalmi Integrációt segítő és drog-prevenciós célú komplex programok megvalósítása Dunaújvárosban TÁMOP /B/10/ Alapadatok: Főpályázó:
Tájékoztatás az ÚMVP jogcímek végrehajtásáról Gulyás Levente Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Közvetlen Támogatások Igazgatósága.
TÁMOP A/1-11/1 Eljárásrendi tudnivalók – adminisztratív információk.
Önálló lépések a tudomány területén TÁMOP-4.2.2/B-10/
Projekt adatai INFOTÁRS TÁMOP /A/2./0011 Az ELTE TáTK és IK közös projektje Támogatás: Projektidőszak: –
Projekt adatai Azonosító: TÁMOP A/1-11/ Cím: ELTE - PPKE informatika tananyagfejlesztési projekt Honlap:
Projekt adatai Azonosító: TÁMOP A/1-11/ Cím: Társadalominformatika: moduláris tananyagok, tartalom és tudásmenedzsment rendszerek fejlesztése.
TÁMOP /2/A/KMR Digitális tananyagfejlesztés a gyógypedagógus képzés BA és MA szintjén Projektmenedzser: Dr. Stefanik Krisztina Szakmai.
„A szociálpolitikus és szociális munkás képzés megújítása az ELTE és a BCE együttműködésében (SZOCMEG)” TAMOP /2/A/KMR-0043 A projekt az Európai.
Diplomás pályakövetési program, komplex hallgatói szolgáltatásfejlesztés az ELTE-n ELTE TÁMOP /2/KMR projekt március 9. TÁMOP /2/KMR
Beszámoló a Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő Tanács évi munkájáról.
NYITÓRENDEZVÉNY TÁMOP A „Lépéshátrány nélkül”- hasznosítható végzettség megszerzésének támogatása.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B Prof. Dr. Font Márta Pécs, január 28.
Tájékoztatás az Európai Gazdaságélnkítő Csomagról ÚMVP MB Budapest, június 29. ÚMVP MB
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
TAMOP /2/KMR Projekt szakmai vezető: Demeter Attila alezredes március 23. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális.
TÁMOP /2/KMR Vezetői információs rendszer, Alumni, diplomás pályakövető rendszer és tehetséggondozás bevezetése a Budapesti Corvinus.
Eredménykimutatás 8. feladat (479. o.)
TÁMOP /1. és TÁMOP /2. A korai beavatkozást középpontba helyező Biztos Kezdet programok elterjesztése országos szinten, kiemelt figyelemmel.
TÁMOP TÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSA, PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS.
Tájékoztató megbeszélés a projekt előrehaladásáról
ESZA Nonprofit Kft. Nagy Balázs uniós programigazgató.
TÁMOP A-12/ Innováció a szakképzésben, új irány - új iránymutatás a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetéséhez NYITÓRENDEZVÉNY.
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / )
III. Tengely – I. forduló Térségünk nyertesei számára szervezett szeminárium Március 10. Páliné Keller Csilla.
Megvalósítók: Eötvös Loránd Tudományegyetem (főkedvezményezett) MTA Közgazdaságtudományi Intézet (kedvezményezett) Balassi Kiadó (kedvezményezett) Projekt.
Gazdasági és vagyoni helyzet, gazdálkodás, költségvetés.
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
FuturICT.hu Infokommunikációs technológiák és a jövő társadalma Kick-off meeting Szeged, december 7. PROJEKT SZINTŰ PÉNZÜGYI LEBONYOLÍTÁS MŰKÖDÉS.
CAMPUS HUNGARY PROJEKTADATOK TÁMOP B/1TÁMOP B/2 Forrás1, 3 Mrd Ft3, 6 Mrd Ft Felhasználási területOrszágos (KMR és konvergencia) Csak konvergencia.
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
A pályázati kiírás: „Szakképző intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetésére.” A pályázat címe: Az Asbóth Szakközépiskola.
Társadalmi Megújulás Operatív Program Pedagógusképzések (a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben)
Lorem ipsum. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban TÁMOP B-12/ Június 26.
Lökkös Attila Mérföldkövek, eredmények TÁMOP B-11/ Projektzáró konferencia, Pilisborosjenő, február 15.
KMOP-4.2.1/B „Interdiszciplináris, innovatív kutatási irányok és az ipari kooperáció infrastrukturális hátterének fejlesztése, valamint új.
HEFOP Tananyag-fejlesztési projekt Főpályázók tájékoztatása november 8.
Projekt címe, azonosító száma Projektvezető/Előadó Beszámolási időszak Dátum.
„A szociálpolitikus és szociális munkás képzés megújítása az ELTE és a BCE együttműködésében (SZOCMEG)” TAMOP /2/A/KMR Fő kedvezményezett:
TÁMOP / „Új kor új iskola ” Pénzügyi feladatok bemutatása.
TÁMOP / Tartamfejlesztés – Hegyhát OrIGAMI(K) Pénzügyi előrehaladás.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
A pénzügyi tervezés és elszámolhatóság kérdései TÁMOP /1 (KMR) és TÁMOP /2 (KONV) A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
TÁMOP B-2-12/ „ÚJ MUNKA – ÚJ ESÉLY” – ROMA NŐK FOGLALKOZTATÁSA A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT.
TÁMOP B-2-12/ "Munkával a társadalmi integráció elősegítéséért – Roma nők foglalkoztatása a Fejér Megyei Gyermekvédelmi.
Előadás másolata:

Környezettudományi alapok tankönyvsorozat TÁMOP /2/A/KMR Szakmai vezető: Dr. Kiss Ádám Projektmenedzser: Lengyel Tamás Pénzügyi vezető: Pintérné Karsai Barbara

ELTETypotexÖsszesen Megítélt támogatás Ft Ft Ft Önerő Ft Ft Ft Összesen Ft Ft Ft Tartalék Ft100 Ft Ft Előleg0 Ft Ft Jóváhagyott támogatás kifizetések 1. kifizetés Ft 2. kifizetés Ft 3. kifizetés Ft 4. kifizetés Ft 5. kifizetés Ft Összesen Ft Ft Ft Fennmaradó támogatás Ft Ft Ft

Kifizetések ütemezése A projekt fizikailag március 31-ével zárult, a záró kifizetési kérelem benyújtása van hátra. A záró kifizetési kérelemben kért összeg - az ELTE részéről Ft, - a Typotex részéről Ft lesz, amelyekből a támogatás - az ELTE esetében Ft, - a Typotex esetében Ft.

4. sz. szerződésmódosításhoz hiánypótlás egyeztetve és benyújtva. Problémát jelentett, hogy a szerzők kifizetését a tananyagok végleges leadásához kötöttük. Majdnem minden szerző esetében volt csúszás, amely így a teljes projekt megvalósítására szánt időtartamot hosszabbította. A fenti probléma egyszerre szakmai és pénzügyi is volt, hiszen a szerzői díjak tették ki a projekt költségeinek döntő hányadát, és a szerzői munka után következhettek a további tevékenységek.