Kezdetektől napjainkig Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A foci Varga Dávid.
Advertisements

 A Spider Racing-et egy összeszokott, sok időt együtt töltő baráti társaság alapította 2007-ben.  A csapat hivatalosan a 2010-es évtől szeretne összeállni.
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
A sport és a magyar olimpikonok
BMW.
Készítette: Birghoffer Péter
A Forma-1 világa A Forma-1 kialakulása Szabályai Versenyek
Hernádi László TUDÁS, SEBESSÉG, GYŐZELEM. A pilóta és a titkos „összetevők”
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
Készítette: Tóth Richárd
A Formula-1 világa.
A Német autogyártás csucsteljesitménye. A osztály A  Az A kategóriáju autok a mercedes-nel városi kisfogyasztásu autok, a leheto.
Ha másért nem is volt szép, egyért biztos, akkor voltunk fiatalok !! 
Országos sajtótájékoztató Central-European Tour Közép-európai Kerékpáros Körverseny és kísérő rendezvényei
HÍRADÓ ESTI KIADÁS. A 21 legkeresettebb bűnöző arcképe.
Az Európai Unió létrejötte, bővítésének állomásai
Szépművészeti Múzeum 1928 Gellért szálloda.
. Magyar Gyógytornászok Társasága V. Kongresszusa Sopron november (Élmény) beszámoló a tanszék 9 előadásáról.
Tabáni Spartacus SKE Bemutatkozás.
Menyhért Ákos Nagy Richárd
Jelentősebb eredményei:
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Tartalom Áttekintés Világbajnokságok A Formula-1 története Kialakulása
A Forma1 világa Készitette: Kállai Béla
„Egy harc emberek és gépek között, ahol minden kanyarban veszélyek leselkednek…”
2008-as idény Török Zsolt Nándor (TOZNAAI.ELTE).  Zárt, szilárd burkolatú, külön erre a célra épített versenypálya  Egyes helyszíneknek részben vagy.
Michael Schumacher 2006-ban
Forma 1. A Forma-1 rövid ismertetése A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma– 1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi.
Készítette: Béleczki András
A Forma I világa Bemutató. A Forma 1 történetéből: elődje, gyökere az európai Grand Prix Motor Racing volt 1909-től 1911-ig, 1915-től 1920-ig és 1940-től.
Készítette: Spiller András
A Forma-1 világa A Forma-1 világa Az első évben
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
Készítette: Molnár Richárd, I. Geográfus MSc
Testnevelés: Tenisz Majoros Lívia MF13M3.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
: Adós Aladár számláján 2700 dinár tartozás. Elhatározta, a következő naptól a hónap végéig minden nap befizet 150 dinárt, hogy rendezze.
Számalap 1. beadandó Horváth Ágnes (HOAOAAI.ELTE)
FORMA 1 VILÁGA Böndör Zoltán (BOZOAAI.ELTE) Számítógépes alapismeretek, első beadandó feladat
A forma-1 világa Drahos István ELTE-IK 2008
A Forma-1  A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma–1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA)
Számítógépes alapismeretek 1. beadandó Forma 1 világa.
Készítette: Kovács Andrea Nao szimulációs futball játék fejlesztése Bevezetés a Nao világába.
Bringázz a munkába! őszi kampánya Előadó: Varga Andrea Magyar Kerékpárosklub.
Balatonfüredi Anna-Bál
Cars Old cars Története Rolls-Royce története Charles Stewart Rolls az angol aranyifjúsághoz tartozott, már származásánál fogva is. 19 évesen egy 3,5.
Március 13.- ai budapesti kirándulás
A tudás értéke Nyelvtudás, közgazdasági és természettudományos tájékozottság Európában Lannert Judit.
A gazdasági helyreállítás folyamata a II
Pápai Hús 1913 Kft.. A Pápai Hús 1913 Kft január 1-jén jött létre a közel százéves múltra visszatekintő jogelőd vállalat megvásárlásával. Tevékenységük:
Dobos Erzsébet Elnök HITA Május 26. Az eredmények tükrében.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
Slide 9/13 Miért Magyarország? Miért Debrecen május 22.
Közgazdaság szakmacsoport
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
Egy New York-i férfi nyugdíjba vonult. A végkielégítését okosan akarta felhasználni, ezért úgy döntött, hogy vásárol egy házat és valamennyi földet Portugáliában.
Párizs.
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
Central-European Tour és Gyomaendrőd Nagydíj július
Egy kis érdekesség, A történet röviden arról szól, hogy egy New York-i nyugdíjas a nyugdíjából szeretett volna venni egy házat Portugáliában. Talált is.
Prémium Autóápolás.
Békéscsabai Központi Szakképző Iskola, Zwack József Tagintézménye Szuronyosok csapata: Annus Erik, Konyecsni Zoltán, Pákozdi Balázs.
Forma-1 Készítette: Ölvedi Tibor (oltqaai). Bevezető Elnevezések Célok Kezdet: 1950 Központ áthelyeződése Motorok Szponzorálás.
Kerékpártúrák. Kerékpározás előnyei Olcsó, használatát nem korlátozza a benzin árának az emelkedése. Gyors. A kerékpár csak látszólag lassú közlekedési.
Kézilabda.
Forma Szabálymódosítások V6 turbómotor Max. 100kg üzemanyagot használhatnak Új aerodinamika A szezonzárón dupla pont járt Állandó rajtszámok 5.
(1970 – ) Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes tornász 2015-ben a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába került versenyző kategóriában:
A Forma-1-es autók aerodiamikája Mayer Mihály 11. c Konzulens: Csajági Sándor.
13th UNION SCIPT TABLE TENNIS CHAMPIONSHIP 2006 MÁLTA
Előadás másolata:

Kezdetektől napjainkig Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE)

A Formula-1 az autóversenyek legmagasabb kategóriája. A legelső világbajnoki futamot május 13-án rendezték Nagy-Britanniában. Eltelt közel 55 esztendő, a versenyek célja mégsem változott: a győzelem és a dicsőség.

Kezdetek Elődje: Grand Prix Motor Racing 1894: első nagydíj Franciaországban Első autók: Bugatti, Alfa Romeo, Mercedes-Benz Szabályokat a II. világháború után fektették le, 1946-ban 1949: Gyorsasági Motoros Világbajnokság, egy évre rá Formula–1

Az 1937-es szezonra készített Mercedes W125

Nagydíjak Minden szezon több versenyből áll Egy ország több versenyt is rendezhet egy szezonban, különböző névvel 1950 óta 26 országban, 35 különböző nevű nagydíj, 63 pályán

Az első évben a világbajnokság 7 versenyből állt, az Indianapolisi verseny kivételével mindegyiket Európában rendezték Egyre több ország, egyre több verseny Legtöbb nagydíjat, 19-et 2005-ben rendezték Rendezvény helyszíne változhat Váltakozó helyszínek egyes országokban (pl.: Német nagydíj: Hockenheimring - Nürburgring)

Csapatok Több, mint 300 csapat vett eddig részt Legtöbbször indultak: Ferrari, McLaren, Williams, Lotus, Tyrrell, Brabham, Arrows, Minardi, Ligier, Benetton és Jordan Magáncsapatok voltak többségben Autógyárak együttműködnek a konstruktőrökkel (pl.: McLaren Mercedes, BAR Honda, BMW Saubert)

FerrariBMWRenaultWilliamsRed Bull RäikönnenHeidfeldAlonsoRosbergCoulthard MassaKubicaPiquetNakadzsimaWebber ToyotaToro RossoHondaForce IndiaMcLaren TrulliVettelButtonSutilHamilton GlockBourdaisBarrichelloFisichellaKovalainen Csapatok és versenyzőik a 2008-as világbajnokságon