Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat?
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
3-as karrier szint 90 nap alatt!
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Gazdasági informatika
SCnetwork® Magyarország Kft.
A Fellow vásárlói közösség bemutatása
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
SCnetwork® Magyarország Kft.
SCnetwork® Magyarország Kft.
SCnetwork® Magyarország Kft.
1. Számítás OsztályFoglalóKészpénzUtalvány Visszaforgatva Megmaradt összeg Összes összeg , , , , ,- 3x30.000,-3.
Ajánlás-technika.
Gazdasági Informatika II.
Fogalma, összefüggések
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
A példák cash-flow számítására :
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Olvasd lassan és csendben!.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
valós-idejű helymeghatározás WLAN-nal
Vagy inkább másról van szó?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Olvasd lassan és csendben!
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Mikroökonómia gyakorlat
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
V ÁLLALKOZÁSOK A F ENNTARTHATÓ V ÁROSFEJLESZTÉSÉRT A HELYI PÉNZ BEVEZETÉSE HUSK/1001/1.1.2/0046 Bodon Géza Menedzser, projekt partner K ASSA, MÁJUS.20.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás.
A Gyurcsány-kormány Fészekrakó programja nem baloldali, hanem liberális.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Stratégia és Szabályzat a To ̈ kéletes Csomaghoz és Csoporthoz Tökéletes- Csomag, Csoport.
SCNet Karrier 2. Rész Karrier az SCNet -ben Nyerj Költekezve!
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Velünk élő középkor Forrás:
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!

Miért érdemes Önnek vásárlási utalványt foglalóznia? Egy konkrét példán keresztül szemléltetjük, hogy mennyire megéri Önnek, vásárlási utalványt foglalóznia: Ön szeretne példánkban elkölteni 130.000 Ft-ot, valamilyen termékre, vagy szolgáltatásra egy 10%-os árengedményű Termékpartnerünknél, de sajnos még nincs ennyi pénze. Minimum 13.000 Ft-al rendelkezik viszont, ezért lefoglalóz egy vásárlási utalványt ehhez a Termékpartnerhez, ezzel a 13.000 Ft-al. Ezért azonnal kap egy JOG-ot! 

A továbbiakban akár aktívan tovább ajánlja a Scnet® -et és úgy, vagy csak a Bónusz JOG-okból szerez újabb JOG-okat, előbb-utóbb képződik az Ön JOG-ához kapcsolódó 60 db JOG. Ekkor jár Önnek a 130.000 Ft. Így már elegendő pénze van és lehetősége lesz megrendelni a 130.000 Ft értékű vásárlási utalványt ahhoz a Termékpartnerhez, ahol vásárolni szeretne. Így átveheti a 130.000 Ft értékű utalványát, melyet 100%-ban levásárolhat a kiválasztott Termékpartnernél. 

130.000 Ft Pl.: 130.000 Ft-ért szeretne vásárolni egy Tv-t, Nézzük ezt a valóságban ! Pl.: 130.000 Ft-ért szeretne vásárolni egy Tv-t, de még nincs ennyi pénze Lefoglalózza 13.000 Ft-ért a vásárlási utalványt! Ezért azonnal megkapja a JOG-ot! Ajánlja a ScienNetet ismerőseinek és így a JOG-a közép távon eléri a 30/30-as, kifutott állapotot! 130.000 Ft

10 x 130.000 Ft = 1.300.000 Ft + bonusz jutalékok ! Tehát összefoglalva a 130.000 Ft vásárlása csak a 13.000 Ft foglaló összegébe került Önnek. Ráadásul, az utalvány megrendelésekor az 1% azonnali visszatérítést, az 1.300 Ft-ot is megkapja jutalékszámlájára! Így megspórolt 131.300 Ft-ot (130.000 Ft + 1.300 Ft) és már a vásárlása előtt jogosultságot szerzett arra vonatkozólag, hogy több tízezer Törzsvásárló vásárlásából pénzt kereshessen! Gondoljon csak bele, milyen akció során tudna ennyi pénzt megspórolni, ha nem Scnet® Termékpartnernél vásárolna!? Számoljunk egy kicsit, ha nem 13.000 Ft-al foglalózza le a jövőben tervezett vásárlásait hanem nagyobb összeggel, mondjunk 130.000 Ft-al ! Azonnal foglalózhat 10 db PP jogot ! 10 x 130.000 Ft = 1.300.000 Ft + bonusz jutalékok ! Ön szerint MEGÉRI FOGLALÓZNI???