Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Helyzetkép Az „ép testben ép lélek" filozófia igazságtartama épp annyira közhelyszerű, mint amennyire – egyesek szerint – naiv és patetikus minden arra.
Advertisements

És a Nemzeti Futball Liga
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
- Nézőszámok - Stadionunk befogadóképessége összesen: fő - Tervezett átlag nézőszám a követekző 3 évben: fő - Tervezett átlag nézőszám
eTwinning – Az európai iskolák közössége
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
Dwyane Wade. Élet története 1978 január 17.-én született Chicagóban. Nem volt könnyű gyerekkora. Szülei elváltak, bátyától elszakították. Édesapjával.
M. O. S. T. Mértékkel, Okosan, Spórolj, Tervezz
30 év emberfeletti kitartó munka, a folyamatos tréning, az állandó megmérettetés, a kiváló csapatmunka meghozta az újabb sikert, Magyarország legjobb formáját.
A Belga LSZ fejlesztési terve
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Az MLSZ a jövő évi versenykiírást csapatokra szabva adja ki. Lesz akit köteleznek, ezen a pályán kell fogadnia az ellenfeleket, cserébe állandó térfelet.
Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.
Készítette: Béleczki András
Egy gyermek támogatásának összege ma
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
VIII. DÖNTŐ április 17..
Kosárlabda (testnevelés)
Röplabda Testnevelés Készítette: Kiss Krisztina.
Készítette: Tokai Márk és Tokai Balázs
Beszámoló a szeptember-októberi szabadidős programokról
Lázári község négy kisiskolás focicsapata rúgta a bőrt május 20.-án a nagypeleskei iskola udvarán.
Évközi beszámoló Képfeldolgozás csapat 2.
Euroskills - Európa legnagyobb szakmai versenye Enterprise ICT Team 3 fő (korhatár 25 év) Windows specialista Linux specialista Hálózati adminisztráció.
Varga Mátyás (vamqaai.elte) UEFA Bajnokok Ligája Bemutató…
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA 2008/2009-es ÉV Kántás Krisztián Előadása.
Halász Dániel (HADNAAI.ELTE) ELTE:IK
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Az Albacomp Története.
Számítógépes alapismeretek 1. beadandó Forma 1 világa.
Copyright © 2008 Chellomedia Programming BV LOREM IPSUM DOLOR SIT Proin laoreet metus ac lorem tincidunt fermentum. In at eros non nulla gravida pulvinar.
2012. február 15. Paulik Áron. i:=0 CIKLUS AMÍG i
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
Mindennapos testnevelés…
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
A Miami Heat története Készítette: Admin. MIAMI HEAT ●Alapítási éve: 1987 ●Bajnoki címek: 1 (2006) ●Csoport győzelmek: 7 (1997, 1998, 1999, 2000, 2005,
AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező.
119 éve nyerte Magyarország első és második olimpiai bajnokságát
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?
Bajnokok Ligája Beadandó feladat Készítette: Rédecsi Máté (REMQAAI.ELTE)
Csütörtök Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék:
Szerda FORD-ulat – Kanizsa Klub 0 : 3 Auto-Kanizsa Kft. Csapat- összeállítás: Németh R. Hóbor Zs.,Rátkai N. Spollár B. Domián K,Schulcz.
Forma Szabálymódosítások V6 turbómotor Max. 100kg üzemanyagot használhatnak Új aerodinamika A szezonzárón dupla pont járt Állandó rajtszámok 5.
Real Madrid.
Cristiano Ronaldo pályafutása
KÉSZÍTETTE: KOVÁCSICS KRISZTIÁN
Fordította: Hornok Miklós. Versenyzési formák: Rövid játszmák ( 4-ig ) Rövidített játszmák 3 nyert szettre Előny nélküli számolás Többszörös verseny.
Készítette: Zemlényi Dóra
Művészeti szülői értekezlet
Almási-Szabó Marcella Tímea - sportmasszőr
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
UEFA Grassroots Fesztiválok szervezése
PSV AKADÉMIA 2007/2008.
UEFA Grassroots Tornák szervezése
Testnevelés munkaközösség
NBA (National Basketball Association)
Demonstrációs verseny
13th UNION SCIPT TABLE TENNIS CHAMPIONSHIP 2006 MÁLTA
A lineáris függvény NULLAHELYE GYAKORLÁS
Előadás másolata:

Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda)

A National Basketball Association (Nemzeti Kosárlabda Szövetség) észak-amerikai profi kosárlabdaliga , a világ legjelentősebb férfi kosárlabda-bajnoksága.

1946. Június 6-án alapították a ligát New Yorkban Basketball Association of America néven, majd egyesült a National Basketball League-gel, és így kapta jelenlegi nevét. A liga nemzetközi és belső hivatalait a New York-i központból irányítják.

Az NBA egy-egy idénye két részből áll, az alapszakaszból és a rájátszásból.

Jelenleg 30 csapat található a ligában, és ezek között van egy kanadai csapat is, a Toronto Raptors.

A ligát a könnyebb lebonyolítás érdekében 2 főcsoportra (conference) és ezeken belül 3-3 csoportra (division) osztották. Az alapszakaszban minden csapat 82 meccset játszik

Az alapszakaszt februárban az All-Star-gála szakítja meg. A gála több részből épül fel:

Sor kerül például a hárompontos-dobó versenyre, zsákolóversenyre, illetve mérkőzésre az újoncok és a másodévesek között.

A legnagyobb érdeklődés a szurkolók által összeállított csapatokkal felálló Kelet-Nyugat meccset kíséri, ahol a legjobb játékos megkapja az All-Star-meccs legértékesebb játékosának járó díjat (MVP- Most Valuable Player).

Az alapszakasz végeztével megkezdődik a rájátszás április közepétől, 8-8 résztvevővel mindkét csoportban. Általában a magasabban rangsorolt csapatok kapják a pályaelőnyt. A rájátszás egyenes kieséses formában zajlik, minden párosításban 4 győzelem kell a továbbjutáshoz.

Az utolsó párharc, az NBA-döntő, a két főcsoport győztese között zajlik júniusban. A győztes csapat a Larry O'Brien bajnoki trófeát nyeri el, míg a csapat tagjai bajnoki gyűrűt kapnak. A döntőben legjobb teljesítményt nyújtó játékoshoz kerül "a döntő legértékesebb játékosának" járó cím.

Végül pedig, szeretném bemutatni kedvenc csapatomat, a Miami Heat-et Végül pedig, szeretném bemutatni kedvenc csapatomat, a Miami Heat-et. Összesen eddig 3-szor sikerült megszerezniük a Larry O’Brien trófeát: 2006, 2012 és 2013-ban. Jelenlegi csapattagok: Dwyane Wade, LeBron James, Chris Bosh, Ray Allen, Chris Andersen, Joel Anthony, Shane Battier, Michael Beasley, Mario Chalmers, Norris Cole, Larry Drew, Eric Griffin, Justin Hamilton, Udonis Haslem, James Jones, Rashard Lewis, Roger Mason Jr., Greg Oden, Jarvis Varnado, Charlie Westbrook és a vezetőedző pedig Erik Spoelstra.

Köszöntem a figyelmet!