2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
- 5.PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI FOGALMAK ELKÜLÖNÍTÉSE –
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Stackelberg, Cournot, Bertrand
A Life Wave értékesítési terve
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Tápelemek hiánytünetei
Marketing terv.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Lucerna (Medicago sativa)
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Közösségi Önsegítő Rendszer (KÖR) mint jó megoldás teleházak számára.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
A PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ… SZÜKSÉGES?... MŰANYAG PALACKOK.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni Mi hisszük, hogy megtaláltuk a módját a tökéletes, élő és nyers táplálékok előállításának, és megalkottunk egy olyan módszert, amit követve bárki folyamatos bevételre és komoly vagyonokra tehet szert.

20-30x hatékonyabb a növény bármely más részével szemben. A MAGOK erejét használjuk fel, egyesítve az Ókori tudást a mai modern tudománnyal 20-30x hatékonyabb a növény bármely más részével szemben. 30 alatt kinyerjük az olajokat, majd a rosttal együtt alkalmazzuk, tartósítás és hőkezelés nélkül.

A SOUL az alábbi összetevők természetes arányú elegye: Feketemálna mag, Feketekömény mag, Chardonnay szőlőmag, D-ribóz és xillitol. Koncentráltan tartalmazza: Omega 3, 6, 9, Rezveratrol, Antioxidánsok, Fitonutriensek, 8 féle E – vitamin, 3 féle A – vitamin, C -, K – vitamin, B1, B2, B3, B6, Pantoténsav, Folsav, Szelén, Kálium, Kalcium, Magnézium, Foszfor, Nátrium, Vas, Réz, Cink, Rostanyag

A táplálék kiegészítők ideje lejárt Ragadja meg az új trendet! SZUPER ÉLELMISZEREK A táplálék kiegészítők ideje lejárt Ragadja meg az új trendet!

A szakértők így ítélik meg a helyzetet Paul Zane Pilzer Közgazdász, Professzor, Író, Gazdasági szakértő „ez az ÚJ TREND több milliomost fog kitermelni, mint eddig bármelyik.”

Egészsége, és pénze is legyen egyszerre! SOUL Inni és másoknak is megmutatni Egészsége, és pénze is legyen egyszerre!

Most bemutatjuk az első hat jutalékot: 9 féle jutalék hetente Most bemutatjuk az első hat jutalékot:

Ha a közvetlen ismerősei fogyasztóként vásárolnak, az Ön jutaléka FOGYASZTÓI PROGRAM Ha a közvetlen ismerősei fogyasztóként vásárolnak, az Ön jutaléka 4.600 HUF / DOBOZ PREFERRED CUSTOMER PROGRAM

ELSŐ RENDELÉSI JUTALÉK Ezt a bónusz PARTNEREI első rendelése után kapja ÖN 1 doboz: 10$ (2.300 HUF) 4 doboz: 30$ (6.900 HUF) 10 doboz: 90$ (20.700 HUF)

ELSŐ RENDELÉS VEZETŐI BÓNUSZ személyes partnere Az ÖN partnere személyes partnere 1 doboz: 5$ (1.150 HUF) 4 doboz: 10$ (2.300 HUF) 10 doboz: 30$ (6.900 HUF)

Ebben a példában a bináris jutalék 900 $ Mindenki két csoportot épít, ahol a vásárlásokból keletkező forgalom kerül elszámolásra. 1$ = FIX 230 HUF Bal csoport Jobb csoport 9.000 pont 12.000 pont Ebben a példában a bináris jutalék 900 $ Minden héten a kevesebb pontforgalom 10%-a kerül kifizetése dollárban, és levonódik mindkét oldalról.

VEZETŐI OSZTALÉK Minden héten szétosztásra kerül a cég teljes forgalmának a 3%-a a partnerek közt

ÉLETSTÍLUS BONUS $ 200/hét $ 300/hét $ 400/hét $ 500/hét PEARL ELITE SAPPHIRE ELITE $ 400/hét DIAMOND ELITE $ 500/hét BLACK RAIN DIAMOND

Hozzon létre egy üzletet, ami már Ön nélkül is pénzt termel! Ehhez csak kövesse a kidolgozott módszerünket, és használja az eszközeinket! Sok sikert és jó egészséget kívánunk! További részletekért forduljon az Ön kapcsolattartójához!

„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”