2356/06/07/19 Nemzetközi Tojásfesztivál Siófok. A Balatoni Nemzetközi Tojásfesztivál, a tojás világnapja alkalmából kerül megrendezésre. A Pasteur Tojásfeldolgozó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Vonzás törvényének alkalmazása, a mindennapjainkban címmel kerül megrendezésre február 9-én órától ezoterikus ismeretterjesztő előadásunk.
Advertisements

Készítette: Tóth Ildikó Itthon eddig még nem látott méretű, mintegy 65 méter magas óriáskereket állít fel közösen a Belváros önkormányzata.
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
„Megújulva megújítani”
Nemzetközi Életvédő Konferencia Kiáltás az Életért Egyesület.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Kölyökkuckó Napközi Mekényes
A helyi termék szerepe és lehet ő sége Zala megyében Kovács Tünde, projektszakért ő Kerka völgy aranya, a méz - a helyi termékekért Zalamerenye, 2010.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
PÉCS.
ÖKO-Pack rendezvénysorozat a Mobilitási Héten Hankó Gergely ÖKO-Pack Nonprofit Kft. PR és Marketing Vezető december 2. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Séta Budapest utcáin.
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
2011 – Sarkadi Eszter Harkányi Turisztikai Egyesület.
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
Szemléletformálás a kerékpáros közlekedés támogatásában
Balaton Sound /07/19.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
SZENT ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
Balatonfüredi Anna-Bál
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Készítette: Szőke Gréta. A Művészetek Palotája egy többfunkciós kulturális létesítmény.Palotája Három művészeti ág kedvelőinek ad otthont : Zene Vizuálisművészet.
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Werner Gábor
III. ÚJRÓNAFŐI BIRKAPÖRKÖLT FESZTIVÁL május 30-án 14 órától.
Zalai Borút Egyesület. Borutak Magyarországon Villány-Siklós borút Egyesület (1994) Balatoni Borutak szövetsége (2003) Magyar Borutak szövetsége (2003)
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
A Könyvtárterem ilyen volt... A Könyvtárterem ilyen lett...
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
„KIÚT” TÉRSÉGFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 4625 ZÁHONY, ADY ENDRE ÚT 37/B. TEL: MOBIL: FAX:
GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.. Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek:
ZöldÖvezet Társulás Egyesület Mottó: Rendezvényzöldítés Újrahasznosítás: Szelektív hulladékgyűjtés Újrahasználat: ZöldRe Pohárral a szemétkupacok ellen.
Rendezvények.
Bontsd fel a zárójeleket, vonj össze, majd helyettesíts be!
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
A 40 éves MUISZ tevékenysége, tapasztalatai Miért érdemes MUISZ tagnak lenni.
MegaService Europe Kft
„Egészséges étel az egészséges életért”
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
Bánki Hírmondó.
2014. augusztus 13. (szerda) Koronázási Szertartásjáték főpróbája Nemzeti Emlékhely.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
/06/17. Kakasfesztivál Kozármisleny.
MAJJUNJULAUGSZEPTOKTNOVDECJANFEBRMARCAPRMAJJUNJULAUGSZEPTOKTNOVDECJANFEBRMARCAPRMAJJUNJUL Toborzás Kiválasztás PROJEKTHELYSZÍNEK FELÚJÍTÁSA.
Ha valóban szeretnél változtatni
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
Rendezvényszervezés I.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Szlovákia és az Észak-magyarországi régió. A szlovák piac relevanciája, avagy egy kis statisztika 2015-ös tervek.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
„ INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK MEGHONOSÍTÁSA A HAGYOMÁNYŐRZÉS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ KÉPZÉS ÉS KUTATÁS TERÉN „ TÁMOP BALATONKENESE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA.
Sajómenti Népművészeti Egyesület Kazincbarcikán 2004-ben egy népművészeti kiállítás kapcsán vetődött fel annak a gondolata, hogy legyen egy egyesület,
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2007-es összefoglalója.
CÉLUNK Kinizsi Pál életeseményeihez kötődő magyar közösségek együttműködése Nagyvázsony: Kinizsi legkedvesebb lakhelye Székelyföld, Firtosváralja, Gidófalva:
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
Koronázási Szertartásjáték főpróbája
Meghívó Szegedi Nemzetiségi Napok május 22 – 27.
Előadás másolata:

2356/06/07/19 Nemzetközi Tojásfesztivál Siófok

A Balatoni Nemzetközi Tojásfesztivál, a tojás világnapja alkalmából kerül megrendezésre. A Pasteur Tojásfeldolgozó Kft. mint ötletgazda és a Balaton Rendezvényszervező Iroda által szervezett 3 napos fesztivál szervesen kapcsolódik és mintegy betetőzi a Tojásszövetség által folytatott tojást népszerűsítő kampányt.

A fesztivál célja a tojás népszerűsítése, mint az egyik alapvető élelmiszer és az egészséges táplálkozás fontos kiegészítő eleme, illetve a szervező cég a Balaton Rendezvényszervező Iroda célul tűzte ki a balatoni idegenforgalmi szezon meghosszabbítását. Az időpont megválasztását a tojás világnapja ( október második péntekje) adta, melyet 1999-ben a Tojás Világszövetség vezetett be.

A Tojás Világszövetség ( IEC, International Egg Commission ) 1999-ben október második péntekét választotta ki a tojás világnapjává, illetve annak hetét a tojás világhetének. Célja a tojás népszerűsítése, a tojás marketingjének erősítése, hogy a tojással kapcsolatosan kialakult tévhiteket eloszlassák és visszaállítsák a tojás az egészséges táplálkozásban elfoglalt fontos rangját.

A tojás világnapja alkalmából rendezett tojásfesztiválon minden a tojás körül forog: a kézműves vásáron a tojásmotívum dominál, de a tyúktojás mellett az extra méretű tojásokból sincs hiány. Az ínyenceket a legnagyobb magyar séfek tojásos ételei várják, a nokedlitől a madártejig, akik még egy Guinness rekordkísérletben is részt vehetnek!

Állandó programok: Tojásudvar megnyitója Élő baromfiudvar Mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás Tojásművészeti kiállítás Kiállítás a „Tojáspályázat” alkotásaiból Szakmai nap Tojásétel készítési bemutatók kóstoltatással Guinness rekord kísérlet Népművészeti és kézműves vásár Szórakoztató programok az egész családnak

2011-es program ( okt.14. péntek): 10:00 Tojás szimpózium a Baromfi Tanács szervezésében a Városháza Nagytermében 10:00 Alma együttes 11:00 Tojáspályázat díjkiosztó ünnepség 15:30 Children of Distance 17:00 Vastag Csaba 17:40 United Electro 18:00 Fanfárok 19:00 Tojásudvar ünnepélyes megnyitója 19:30 Siófoki Jeratel Hastáncstúdió 19:45 Fráter kórus 21:00 Charlie élő koncert

Tojásétel készítés

A Sió Ingaltan Invest Kft. hozzájárul a Tojásfesztivál biztonságos lebonyolításához azáltal, hogy térítésmentesen rendelkezésünkre bocsátja a Sió Pláza alatt található mélygarázst.

Köszönöm a figyelmet! Készítette: Géra Gabi