E.ON – Versenyben Önökért!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Energiaköltségek optimalizálása
Advertisements

• 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. • Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
A B2B e-kereskedelem sajátosságai
Út a napenergia hasznosítás felé, avagy sikerek és nehézségek az önkormányzatokkal való együttműködésben.
Nemzeti Innovációs Hivatal
E.ON – Versenyben Önökért!
E.ON – Versenyben Önökért!
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
Harapjon rá a megtakarításra! Önkormányzati kiadások hatékony felhasználásának eszközei.
Az MFB Invest Zrt. tevékenységének bemutatása Buda Sándor Tanácsadási igazgató október 24.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Engedélyköteles tevékenységek szétválasutása az E
Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban
Pannon Logisztikai Klaszter. Nyugat-Dunántúli Régió.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Megújuló energia tanúsítványok az EON ügyfelei számára
Európai Betegjogi Karta. Európai Betegjogi „Karta” Célja: A betegek tizennégy jogának proklamációja, alapvető jogok gyakorlati megvalósíthatóságát szolgálják.
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
Informatikai megoldások egy kézből
A PIACI MŰKÖDÉS TAPASZTALATAI A MAGYAR GÁZIPARBAN
INF PIAC 2000 Kft november. Közös villamos energia beszerzés lebonyolítása a TESZÖV Konzorcium keretében.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Photovoltaikus kiserőművi rendszerek jelene és jövője Magyarországon
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
1 A hazai energiapolitika teendői Kaderják Péter Budapesti Corvinus Egyetem Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont.
Néhány szó a földgáz piacról
B ÉRES G YÖRGY Gazdasági főigazgató Az egészségügy háttérszolgáltatásának és egyéb népgazdasági ágazatoknak a kapcsolata március 31.
Merre tart a hazai energiaszektor 2010 tavaszán. dr
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
A marketing kialakulása, fogalma, fejlődése
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
Árelőrejelzés a liberalizált magyar háztartási piacon
12. témakör Gazdasági kérdések 2.: Tulajdon, árak, liberalizáció.
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
1 A LIBERALIZÁLT ENERGIAPIAC HATÁSA A GAZDASÁG FEJLŐDÉSÉRE Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Hatvani György helyettes államtitkár.
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
Dunaújváros2014. szeptember 15. Projekt eredményeinek disszeminációja – 9. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozat XXV. Gazdasági Tevékenységet Segítő Szolgáltatási Osztály Megújuló Energiák Szakmai.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
Egészségügyi intézményekben végzett energia hatékonysági beruházások
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Hatékony energia-értékesítési folyamatok a Magyar Telekomnál Ortenszky Loránd.
Vállalkozási környezet Ausztriában GYSMKIK Győr, május 5. Külgazdasági és Külügyminisztérium Mautner Márk külgazdasági attasé, Magyar Nagykövetség,
E.ON – Versenyben Önökért! Novotny Dénes KKV szegmensvezető Értékesítés és Marketing Osztály.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Fogyasztói tájékoztató Március 19.. VILLAMOSENERGIA MODELL NAGYKERESKEDŐKTERMELŐKMAVIR K E R E S K E D Ő K ELOSZTÓI ENGEDÉLYESEK F O G Y A S Z T.
Dr. Bói Loránd Üzletágvezető KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Közlekedéstudományi Üzletág Közszolgáltatások pályáztatási rendszere a közúti.
Szakács Erik , Győr Széchenyi-kártya a VOLKSBANK – nál.
Regisztrált szerelők képzése E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati ZRt./EMO Soósné Kropp Tünde
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29.
TÍZMILLIÁRDOKKAL KÁROSÍTOTTA MEG A MAGYAR CSALÁDOKAT A FIDESZ!
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
8. tétel.
EBSCO Information Services
Partnerség és együttműködés
Az önkormányzati működtetés átvételének tapasztalatai
A VEOLIA pécsi erőműve a körkörös gazdasági modell tükrében
ELMŰ Hálózati Kft. ÉMÁSZ Hálózati Kft.
Előadás másolata:

E.ON – Versenyben Önökért! Göbl Erik KKV szegmens szakértő Értékesítés és Marketing Osztály

E.ON Európában Az E.ON a világ egyik legnagyobb, Magyarország piacvezető magánkézben lévő energetikai vállalatcsoportja 30 ország, 88 ezer munkatárs, 30 millió ügyfél Garancia a nemzetközi háttér és a legfejlettebb technológia

Szolgáltatási területünk E.ON Magyarországon Ha Ön már az E.ON ügyfele… akkor Ön már egyike annak a 3 millió lakossági, vállalati vagy önkormányzati ügyfelünknek, akik élvezhetik a Magyarország piacvezető energiaszolgáltatója által nyújtott biztonságos szolgáltatást. Szolgáltatási területünk

Gönyűi erőmű

Fogalmak, általános információk Szabadpiaci kereskedelem A piac teljes liberalizációja - a szabadpiac - azt jelenti, hogy minden ügyfélre vonatkozóan megszűntek a jelenlegi áram/gázszolgáltatók területi monopóliumai és szabad a szolgáltató-választás. Szabadpiaci kereskedelmi ellátás során a fogyasztó energiakereskedőt választ (aki megvásárolja az áram/gáz energiát, és továbbértékesíti a végfelhasználók (fogyasztók) részére), tehát Magyarország egész területén tud az E.ON áramot és gázt szolgáltatni, csak területenként az elosztói engedélyes lehet más!

E.ON beszállítói 2013-ban 54 Milliárd Forint termék- és szolgáltatás-beszerzés, 97,5%-ban magyar többségi tulajdonú vállalatoktól Több ezer, többségében kis- és középvállalkozás 2013-ban díjazottak: L.T. Hungária Kft. (hálózati anyagok) Bo-Villám Bt. (hálózati anyagok) Atys-Co Kft. (hálózati anyagok) Lavill Kft. (áramhálózati kivitelező) Pannon Inferior Kft. (áramhálózati tervező) Hadnagy és Társa Kft. (gázhálózati kivitelező) Moline Kft. (gázhálózati tervező) Sharan Kft. (alállomási beszállító) Zsoldos Kft. (alállomási beszállító) Vill-Szer-Tech Bt. (energiamérési beszállító)

Személyre szabott ügyintézés áramban és gázban Mindenki számára saját telefonos ügyintézőt biztosítunk, így mindig ugyanaz a személy segíti munkáját, sok időt és fáradtságot takarítva meg ezzel. Csányi Péter Telefon: 06/30 529 8647

KKV ügyfelek visszajelzései „Van olyan más, kisebb szolgáltató, aki fél forinttal kevesebb lenne, de nem bízunk másban. Egy ekkora üzemnél kell a nagy szolgáltató, mint partner.” „Van kapcsolattartónk az E.ON-hoz, tájékoztatva vagyunk minden lényegesről” „Ki tud alakulni egy olyan személyes kapcsolat, amivel élni és nem visszaélni lehet” „Mostanában felhívnak az E.ON-tól – ennek örülök. Nemcsak dorgáló levél jön, hanem megpróbálnak segítőkészek is lenni”

Költségcsökkentés – kedvezőbb ár által

Költségcsökkentés – kedvezőbb ár által GÁZ

Költségcsökkentés – kisebb fogyasztás által E.ON Solar Program Hazai energiaszolgáltatók közül elsők vagyunk napelemes megoldásunkkal, az E.ON Solar-ral.