HOSTWARE Beléptető.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Advertisements

VÁLLALKOZÓI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, június 16. Előadó: László Béla projektvezető (Magyar Kedvezményhálózat)
Grafikus felhasználó felület Windows alatt
Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás
Interaktív táblák Bevezetés.
Önkormányzati információs rendszer
SAP best practice üzemeltető cégek számára
WinSzla Windows alapú komplex ügyviteli rendszer
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Béren kívüli jutatások 2012 IVSZ Badak Béla okl.könyvvizsgáló
A BIZTONSÁGTECHNIKA ALAPJAI
StepIn Express Integrált Fürdőirányítási rendszer
Bitumen Internet Sales 2012
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
A világ karnyújtásnyira van… Velencei-tó kártya - Live Guide
HOSTWARE Gyógyászat.
Tárgyi eszköz nyilvántartás
HOSTWARE Vendéglátó rendszer.
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
Készletnyilvántartás
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
Szervező modul. Vizsgaidőpontok kezelése – új létrehozás - Új vizsgaidőpontot vagy teljesítéslapot a „Vizsgaidőpont” menü „Új létrehozás” menüpontjában.
Személyes adatok (hallgatói, oktatói adatok egy felületen) Szakok kezelése Új funkcióik.
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
15. TÉTEL Egy vendége számlát kér Öntől
2010. Június 4. – MNB Konferencia „Fókuszban a lakossági megtakarítások” Személyes pénzügyek Lehetőségek és kihívások.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Az igénybevevői nyilvántartás
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Fejlesztések, változások a Neptun rendszerben
Adófolyószámla nyilvántartó program
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Engel László fejlesztési igazgató
EASY e-HR ® Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen.
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.
Minta IRATOK Az írásbeli kommunikáció eszközei az iratok.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Multiplatformon alapuló beléptető rendszer integrálása, készpénzkímélő értékesítési rendszerrel, ügyfélhívóval, betegbehívóval, kamera rendszerrel Beks.
Ábrahám Péter (ESEVND) Köszöntöm a vendégeinket! Hamarosan kezdünk.
Online és e-könyvek Hasonlóságok és különbségek. Tartalom és funkcionalitás A hagyományos print könyv tartalma elektronikus formátumban + kiegészítő funkciókkal:
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
ENewMail Molnár Péter. eNewMail Belépéskor jelezzük a felhasználónak, hogy -je érkezett. Belépéskor jelezzük a felhasználónak, hogy -je érkezett.
2006/072007/ / / /11 Partnerségben Budapestért.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Részvénykönyv nyilvántartás
Vonalkódos rendezvénybeléptetés és egyebek
Integrált könyvtár rendszer (IKR)
Novell+Hálózat Szekció
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
Online számlaadat szolgáltatás - számlázó programmal szembeni legfőbb követelmények Belföldön nyilvántartásba vett adóalany által másik belföldi adóalany.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
Irány Pécs! kártya.
BKK AFC Projekt Státuszriport
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
Előadás másolata:

HOSTWARE Beléptető

WinFit A fürdőbeléptető rendszer gyógyfürdők és élményfürdők részére készült ügyviteli program. Legfőbb funkciója a fürdőbelépők, bérletek és egyéb szolgáltatások értékesítése, nyilvántartása, adminisztrálása. Rendszerünk felhasználóinak vendégei vagy előre befizetett hitelkeret terhére (debit), vagy számlájukat távozáskor kiegyenlítve (kredit) fogyaszthatnak. A szoftverünkkel vezérelt vendégkapukon csak a kapuval lezárt területre szóló érvényes belépővel rendelkező vendégek nyerhetnek bebocsátást, így lehetőség van az alapcsomagokon felül nyújtott extra szolgáltatások igénybevételének szabályzására is. A statisztikai kimutatások képet adnak és értékes marketing információkat szolgáltatnak a fürdőszolgáltatások és jegytípusok kihasználtságáról.

Beléptető A beléptetés a szabadon konfigurálható felületével bármely ügyviteli megoldás, értékesítési forma esetén villámgyors vendégkezelést tesz lehetővé. Pár egérkattintással bármilyen számlaformátummal, bármilyen fizetési móddal, támogatva a kauciót és a debit‐rendszerű fizetést, léptetheti be vendégeit a fürdő területére. Elektronikus zárrendszerekkel kombinálva a kiállított belépő csak a kifizetett szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé. A kiállított belépőkről bármikor pillanatnyi státuszuk lekérdezhető.

Beléptető

Belépők

Testre szabható felhasználói felület

Pénztáreszköz gombok beállítása

Bérletes beléptetés A bérletes beléptetés használatával a bérletek felhasználásának kezelésére, nyomon követésére nyílik lehetőség. A bérletek érvényessége bármilyen időszakokra, bárhány alkalomra beállítható. A már élő bérletek esetében lehetőség van azok letiltására is.

Bérletes beléptetés

Tetszőleges bérlet és jegytípusok Lehetőség nyílik a belépők időbeli, felhasználási alkalmak száma szerinti korlátozására, az értékesíthetőség idejének szabályzására is. Pillanatok alatt hozhatóak létre új, egyéni, vagy csoportos, kedvezményes vagy kedvezmény nélküli, hitelkerettel rendelkező vagy hitelkeret nélküli, hétköznapi vagy hétvégi, egész napra érvényes vagy napszakok szerint felhasználható szolgáltatás‐konstrukciók.

Tetszőleges bérlet és jegytípusok

Jegy és bérlet típus

Automatikus időalapú terhelések

Eszköz bérlet

Eszköz bérlés

Listák, kimutatások Bevételi összesítő Fizetési összesítő Hitelkártya összesítő Terhelési kimutatás Adóügyi X‐report Adómemória időszaki lista