Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Advertisements

A fizika katedra tevékenysége a es tanévben.
A Zrínyi Ilona Általános Iskola
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Laudetur Jesus Christus! Sziasztok Mindannyian. A kovetkezo kepek naggyabol az elmult ket evet fedezik. Ha szemelyesen nem is, de ezeken a kepeken keresztul.
Elfogadlak Alapítvány
„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,
A temészet ABC- je Fakultáció 5. évfolyamosok számára.
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2014/ 2015
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Távol, de mégis közel!!!.
M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.
A legjobb osztály.
H Ú S V É T P R O J E K T TÁMOP pályázat
DECEMBER.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
SZIGORÚ ERKÖLCS SZÍNVONALAS OKTATÁS
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
as tanév Záró értekezlet.
A húsvét.
Gőzerővel dolgozott mindenki. A művészek dolgoztak lelkesen, a kréta fogyott rendesen!
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
SAMUNÉ CSERTÁN VALÉRIA intézményvezető
TÁMOP /08.2 Kompetenciafejlesztés innovatív intézményekben.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Kastélykert Körzeti Óvoda
Ökoiskola Készítette:Horváth Eliza Anna Felkészítő tanár:Marton Anikó
„Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben” TÁMOP / /0065 Moduláris oktatás Az egészséged a Te kezedben van!
Matematika munkaközösség
Bolyai-hét Iskolánkban idén is megrendezzük a nagy hagyománnyal rendelkező Bolyai-hetet. Az idei rendezvénysorozat időpontja: december 12–16.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
2010 január.
Májusi programok.
Büszkeségeink Szakmai előkészítő érettségi tárgyak versenye (SZÉTV)
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Zrínyi Miklós Általános Iskola
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Alapiskola A szentpéteri iskolákról, illetőleg keletkezésükről néhány adat áll csak rendelkezésünkre ig csupán egy tanteremből állt az iskola. A.
Budapesti Ward Mária Általános Iskola
Általános iskola első osztály
Rózsavizes Húsvét napját jöttem ma kívánni… Húsvét projekt a baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola 3. osztályában március 17-március 25. készítette:
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Nyugodt légkör, barátságos környezet játszóudvar műfüves pálya.
Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni
LEGO Dacta program.
KOLLÉGIUMI KÖZGYŰLÉS május /2015. TANÉV II. félév értékelése.
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
Ökoiskola? Károlyi a régióban. Gyermekvédelem EGYÜTT A DROG ELLEN Az egész iskolát átfogó program: - szülők - tanárok - diákok részére előadásokat szerveztünk.
Matematika Heti óraszám Szakkörben 10 tanuló dolgozott Tehetséggondozó program: VII. - Gablyasz Dániel, Kuczik Mária, Kukoricás Dávid, Papán Attila.
Tanévzáró ünnepség Nyárády Mihály Általános Iskola Ramocsaháza június 23.
Pomázi Német Nemzetiségi Általános Iskola.
6.b osztályból : Hangai Balázs Gaál Balázs Szőke Panna Tóth Gergő
SZMK Értekezlet május 9..
DARUS a gyermekekért.
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2017/ 2018
Kandó Kálmán Szakközépiskola és Szakiskola
Áprilisi versenyeredmények
Gyulai Dürer Albert Általános Iskola VERSENYEREDMÉNYEK 2016/2017 tanév
IGAZGATÓI DICSÉRETEK Budai Vendel 3.b
Játék, szórakozás, egészség
Az 5.b karácsonya.
Készítette: Falusi Renátó
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
DARUS a gyermekekért.
Intézményi szülői munkaközösségi értekezlet
Előadás másolata:

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Márciusi versenyeredményeink Március igencsak bővelkedett a házi és kerületi tanulmányi versenyekben, melyeken iskolánk tanulói szép számban és eredményesen vettek részt.

Alsós versenyeredmények Az alsósok közül a 2-3. osztályos fiúk kerületi tornaversenyen értek el IV. helyezést. Hoklics Martin Harnos Zoltán Bányász Gergő Kuklis Balázs Utassy Péter Tóth Norbert Felkészítő tanár: László Balázs

A 2., 3., 4. osztályosok kerületi matematika versenyen mérték össze tudásukat a kerület többi diákjával. Felkészítő tanárok: Osztálytanítók

Felsős versenyeredmények Kerületi matematika verseny: Girnt Péter 8.b IV. helyezett Felkészítő tanár: Kotsis Ildikó Kerületi angol verseny: Nándorfi Viktória 6. b I. helyezett Felkészítő tanár: Pulay Gabriella

Kerületi német csapatverseny: Bertalan Réka, 5. a III. helyezettek Kovács Levente 5. a Rektenwald Roland 5. b Deli Dóra 6. b Felkészítő tanár: Amtszmanné Tóth Zsuzsanna Zrínyi Miklós matematika verseny Sörös Dávid V. helyezett Kerületi német csapatverseny: Bertalan Réka, 5. a III. helyezett Kovács Levente 5. a Rektenwald Roland 5. b Deli Dóra 6. b Felkészítő tanár: Amtszmanné Tóth Zsuzsanna Zrínyi Miklós matematika verseny Sörös Dávid V. helyezett

Bibliaismereti verseny: Kockák csapata: Paál Dániel Réthy Örs Schubert Dániel III. helyezés Felkészítő tanár: Kmotriczáné Fodor Ildikó

Ez a hónap azonban nem csak a tanulásról szólt, hanem a húsvéti készülődésről is. A tanító nénik vidám, sokszínű kézműves foglalkozást tartottak az alsósoknak, és ugyancsak kézműves foglalkozással várták a környező óvodákból a leendő elsősöket is. Ez a délután nagyon jól sikerült, sokan eljöttek, hogy megismerjék iskolánkat.

Néhány szó a húsvétról Jeles napjaink közül a karácsony után a legszebb ünnepünk a húsvét. A hosszú téli esték után mindannyian várjuk a természet ébredését, újjászületését. Sok ember számára a húsvét jelzi igazán a tavasz közeledtét. A keresztény vallásúak húsvét hétfőjén Krisztus feltámadását ünneplik. A néphagyományban ilyenkor különböző ősi szokásokkal próbáltak az emberek egészséget, szépséget, jólétet „varázsolni” maguknak. Ilyen ősi szokás a locsolkodás, az állatfürösztés, a húsvéti határjárás.

Március 15. képekben

Családi egészség- és ezoterikus nap a Tátra Alapítvány a Kultúráért és a Környezetért támogatására Március 22-én 10 órától 18 óráig a Csili Művelődési Központ Kiállító termében került első alkalommal megrendezésre a „Családi egészség- és ezoterikus nap” . Az Alapítványunk elnök, Felhősi Éva szervezésében változatos programokon vehettek részt a látogatók.

Programok Arcfestés Számmisztika Zsákbamacska Talpmasszázs Bioptron lámpa kipróbálása Búzafűlé koncentrátum Hajgyógyászat Grafológia Számmisztika Talpmasszázs Életmód tanácsadás Diabetikus tanácsadó Asztrológia Etka joga Tombola

Köszönjük az adományokat, melyekkel iskolánk alapítványát támogatták! Támogatóink Természetgyógyászati Magazin Bonduell T-Mobil Köszönjük az adományokat, melyekkel iskolánk alapítványát támogatták!

Bemutató óra a 6.a osztályban 2009.03.04-én osztályfőnöki bemutató órán vehettek részt az érdeklődők. Az óra témája az agressziókezelés volt. Fentné Fodor Éva osztályfőnök a módszerek tárházának sokaságát tárta a jelenlévők elé: Szigetek Székfoglaló Állatfelismerő Jóslás Zsebszöveg Meditálás

Várszegi Enikő és Krausz Harald véleménye „Mindenki nagyon élvezte ezt a napot. Éva nénivel nagyon szeretünk játékosan tanulni, hisz mindig valami új, érdekes dolgot játszunk és a régi, jól megszokottak is előjönnek. Köszönjük tanárunknak, Éva néninek, aki összehozta ezt nekünk.”

„Működő” vulkán az 5.b osztályban Készítették: Szabó Bence Tóth Zsolt

Áprilisi programok Április 1. Kerületi alsós helyesíró verseny Április 2. 16.30: Iskolánk ismét bemutatkozott, műsoros délutánnal várjuk az óvodásokat. Április 8. Költészet napja Egészségnap. Megismerkedhettek az egészséges életmóddal és a helyes táplálkozással.

Április 22. A tavalyihoz hasonlóan ismét projekt-napot tartunk, melynek most a TŰZ lesz a témája. Kerületi matematika verseny 5-6. osztály Kerületi német verseny 7-8. osztály Április 27. Kerületi fizika verseny Április 28. Kerületi Színjátszó Találkozó Iskolánk színjátszói is szerepelnek A hazudós egér (Lázár Ervin) című mesével.

Március 28.-Takarító nap

Tavaszi szünet Április 9. A tavaszi szünet első napja Április 16. Az első tanítási nap (B hét, csütörtök)

Ötletek a tavaszi szünetre Ne üljetek egész nap a számítógép előtt, menjetek ki a szabadba! Kiránduljatok, futkossatok a jó levegőn! Látogassatok el a Néprajzi Múzeumba vagy a Mezőgazdasági Múzeumba! Mindkét múzeum a húsvéthoz kapcsolódva rengeteg látnivalót és programot tartogat a gyerekek számára.

Köszönjük a figyelmet!