HÍRADÓ ESTI KIADÁS. A 21 legkeresettebb bűnöző arcképe.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A bank, amelyik érted van!
Advertisements

VILLAMOSPÁLYA-FELÚJÍTÁS A NAGYKÖRÚTON AUGUSZTUS 1-19-IG
PÉCSI GEORALLYE KÖZHASZNÚ AUTÓSPORT EGYESÜLET. vagy ilyen Ha Georallye-ra készülsz, szervezz egy csapatot, mely lehet vagy ilyen vagy még ilyenebb. ilyen.
Az új pátyi Szent Imre templom kapuzata ÉrMe árverés bemutató (2008. október 8.)
Szeretem a könyvtáram!.
Sikeres emberek.
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
Néhány ötlet, amivel az életedet könnyebbé teheted.
Közlekedj ÖKOsan! Alternatív mobilitás konferencia Alternatív közlekedés az egyetemi oktatásban Orosz Csaba (PhD), okl. építőmérnök, egyetemi docens BME.
Dr. Csermely Tibor GÉPJÁRMŰBIZTOSÍTÁSI HELYZETKÉP
?. Forrás: gemius/Ipsos Audience – szeptember.
A Formula-1 világa.
Pearl Harbor a korabeli magyar sajtóban
Híradók a közvéleményben június 16. Az adatok forrása : június 6-9. között készült 1000 fős telefonos kutatás.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Az elektronikus menetjegy [eTicket] Észak Rajna Wesztfáliában Nils Zeino-Mahmalat 2006 Budapest.
0 Budapest, december 8. Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten Nyitórendezvény Előadó: Nemecz Gábor Szakigazgató Beruházási.
Online marketing, online PR Miben más? Előadás Végvári Imre Igazgató Arcus Interactive Group.
Kezdetektől napjainkig Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE)
P-Line Channel & Telesales Kft. Piackutatás 2009.
2008-as idény Török Zsolt Nándor (TOZNAAI.ELTE).  Zárt, szilárd burkolatú, külön erre a célra épített versenypálya  Egyes helyszíneknek részben vagy.
Forma 1. A Forma-1 rövid ismertetése A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma– 1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi.
Készítette: Spiller András
Statisztika Érettségi feladatok
Innovatív elképzelések Győr közösségi közlekedésének fejlesztésére
Számalap 1. beadandó Horváth Ágnes (HOAOAAI.ELTE)
32 Építsünk AVL-fát a következő adatokból: 32, 40, 21, 15, 43, 25, 9, 28, 35, 12! Ha elromlott a fa kiegyensúlyozása, állítsuk helyre a megfelelő forgatással!
A forma-1 világa Drahos István ELTE-IK 2008
A Forma-1  A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma–1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA)
A BALATONI HAJÓZÁS BIZTONSÁGI KÉRDÉSEI
1 A REPÜLÉSBIZTONSÁGI HELYZET NEMZETKÖZI ÉS HAZAI ÁTTEKINTÉSE KBSZ SZAKMAI NAPOK- REPÜLÉS Budapest, november 29. Bíró Ottó Balesetvizsgáló.
A REPÜLÉSBIZTONSÁGI HELYZET HAZAI STATISZTIKAI ADATOK ALAPJÁN
A webshopok vásárlóközönsége A diavetítés Kurucz Imre Internet Hungary 2009 konferencián tartott előadásának segédanyaga. A diákon az adatok bázisai nem.
(Bokrétás András) Automatikus képváltás Van-e semmi? Ha van, akkor nem semmi. Ha nincs, akkor mi az, ami nincs?
Nőnapra Tavasz és kikelet, ébredező élet Igéző napsugár és zöldellő rétek. Szeretettel köszönt minden ma titeket, Zengi fürge szellő, csodás szépségteket.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n Június 3. Kontakt: Hajna Csongor kommunikációs csoportvezető, Provident Pénzügyi.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
Egy sikeres magyar márkaépítés. Hol kezdődik a mese? Említésre méltó magyar szereplő 2004 közepéig nincs az ásványvízpiacon 2004, a párizsi Aqua Eauscar.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Mottó: Most mutasd meg, hogy traktorral mit tudsz! Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr- főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-
A Zalaegerszegi Televízió nézettségi mutatói A felmérés április- májusában készült.
Laufer Tamás, IVSZ elnök Elvándorol a szakma?
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
EU-s források ökoiskolák számára Takács Eszter Könczey Réka Budapest, június 6. Magyarországi Ökoiskolák VII. Országos Találkozója.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Bánki Hírmondó.
Emlékeink a jövő záloga TÁMOP/HDKE Közgáz. Előzmény: Tóth Géza, volt igazgatónk, megpályázta ezt az újabb TÁMOPOT 2010 őszén. Nyert nyarától novemberig.
BKV ZRt. – Fődiszpécseri és Zavarelhárító Szolgálat
Anglia- Portsmouth.
Phong nha barlang vietnám a világ legnagyobb barlangja
AZ ELSÕ MATEMATIKA NOBEL-DÍJAS NÕ Rene. MARJAM MIRZAKHANI.
Szent lászló király.
Kutyák A német juhász A spániel Testméretek További információk.
Tudományok éjszakája 2. - fizika -
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Sebestyén Ádám könyvbemutatók Előadás: RMDSZ – EMI VI. táborában Összeállította: Sebestyén Imre Dezső
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
KERÉKPÁROS KÖZLEKEDÉS BUDAPESTEN XD csapat Készítette: Márta Zsolt Gyűjtötte: Mészáros Valentin Előadja: Rimóczi András.
FULLERÉNEK ÉS SZÉN NANOCSÖVEK előadás fizikus és vegyész hallgatóknak (2006 tavaszi félév) Kürti Jenő ELTE Biológiai Fizika Tanszék
A vasúti közlekedés felmérési eredményei (Május–július, 2013) EMAH Öko-mobilitás elősegítése az osztrák-magyar határtérségben VIRÁG Álmos, projektvezető.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Falavató ünnepség november 16..
BUDAPEST RETRO Készítette: Kustra Gergely 6. osztályos tanuló
VILLAMOSPÁLYA-FELÚJÍTÁS A NAGYKÖRÚTON AUGUSZTUS 1-19-IG
Ez a titokban épült földalatti templom, a világ nyolcadik csodája. 12
Kandó Kálmán.
Mindenki lehet innovátor!
Szászvári gyalogtúrán a pécsi nyugdíjasok
Előadás másolata:

HÍRADÓ ESTI KIADÁS

A 21 legkeresettebb bűnöző arcképe

KÖRÖZÉSI TOP 7950 Okos Béla 5862Retkes Tóni

KÖRÖZÉSI TOP 2611Csónakos Lali 1122Akciós Áron

KÖRÖZÉSI TOP 8966Cserepes Virág 5512Réti Virág

KÖRÖZÉSI TOP Blend Ahmed4851

KÖRÖZÉSI TOP 5621Futaky Bátor 9562 Pusoma Vinetú

KÖRÖZÉSI TOP 1234 Elvará Zsolt 4215 Fa Szilárd

KÖRÖZÉSI TOP 2865Rap Elek 5285Hát Izsák

KÖRÖZÉSI TOP Vincs Eszter Fekete Mercédesz

KÖRÖZÉSI TOP 8456Alka Ida 5421 Hero Ina

KÖRÖZÉSI TOP 4578 Fűrész Franciska 6654Elektrom Ágnes

KÖRÖZÉSI TOP 9545 Sötét Barna 8745 Csülök András

Gyere és építsd magad a 4-es metrót!

Osztrák történészek nyilvánosságra hozták Sissy királynő kokain függőségét. Mivel az elmúlt 150 évben homály fedte a családi titkot, az eset talán azt is előidézheti, hogy 2158-ban a közönség is megtudhatja az igazságot a mai televízió és rádiós műsorvezetőkről, énekesekről, politikusokról, bankárokról és bírókról.

Fegyvernek látszó tégla

Egyre emelkedik a Duna vízszintje. Dobson Tibor katasztrófavédelem illetékese kijelentette, hogy holnaptól menetrendbe állnak a 4- es, 6-os villamos vonalán a villamospótló kompok, továbbá minden földalatti útvonalon kifogástalan a közlekedés az utasszállító tengeralattjáró segítségével.

Magyar siker a forma-1-ben

Magyar győzelem a Formula-1-ben. A hétvégi ausztrál verseny előtt váratlanul gyomorrontást kapott Fernando Alonso a renault Forma- 1-es csapatának pilótája. Mivel a bukósisakból úgy is csak szemöldöke látszott ki a szervezők Baungartner Zsoltot kérték fel a feladatra, aki 10 versenyző kiesése után megnyerte a futamot.

Iszik vagy vezet!?

Tízperc súlytalanság 35 millió forintért, építik az új magán űrhajót. A napokban mutatták be a Space Ship Two nevű magánűrhajó makettjét. Az űreszköz a tervek szerint rendszeresen szállít turistákat űrugrásokra.

Bankrablás

Megbírságolt egy gazdát a közlekedésrendészet egy amerikai faluban, mert csirkéje szabálytalanul ment át az úton

Az interneten tart fizika órát Teller Ede. A világhírű fizikus vendégelőadóként tartott nyilvános előadásainak részletei szabadon megtekinthetők az interneten.

Kergemarhák bénították meg a forgalmat.

Vita a … „gyűjteményről”

Köszönjük figyelmüket! További kellemes estét és tévézést kíván a Szárcsa híradó