Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Advertisements

TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Educatio Kht. Országos Felsőoktatási Információs Központ Felsőoktatási Felvételi 2008.
Készítette: Vári Lászlóné Szolnok,
Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
Jelentkezési lap kitöltése Nagy Pontszámítási Nap
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
A bolognai folyamat 2006 Magyar Bálint oktatási miniszter december 14.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Elektronikus kérelem benyújtás
Pályaválasztási szülői értekezlet 2012 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Pótfelvételi 2013 Általános információk NYME SEK SZOMBATHELY augusztus 1. Előadó: Németh Péter.
MŰSZAKI INFORMATIKA SZAK SZAKDOLGOZAT-KÉSZÍTÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.
Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön?
Gazdasági ismeretek.
Aktualitások, változások, újdonságok az agrár-szakképzésben Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium VIDÉKFEJLESZTÉSI, KÉPZÉSI ÉS SZAKTANÁCSADÁSI.
Projektfejlesztés DDOP /2F VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Kht.
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
ÜZLETI TERVEZÉS levelező hallgatóknak ÖSSZEFOGLALÁS.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a szakmai vizsgaszervezés jogosultságának elnyerésére kiírt pályázatról Huller Gabriella ETI.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
UniTech online mérnökverseny
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
Közgazdaság szakmacsoport
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Pályaválasztás Pályaválasztás
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
A felvételi eljárás elemei
ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, október 15.
Felsőoktatási Szakképzés
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Merényi Ádám Takács Attila
Iskolaválasztás előtt… A középfokú iskolák nyilvánosságra hozzák a felvételi eljárásuk rendjét.
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 1. konferencia.
R.F.Q. Request For Quotation. 2 Válasz a feltett kérdésre: A tantárgy fő célkitűzése, hogy adjon egy közös nyelvet, amely segítségével a közgazdászok.
FELVÉTELI 2015 Berzsenyi Dániel Gimnázium 1858
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
Szakmai alapozás megújítása fejlesztési terület Projektvezetői értekezlet Salakta Tünde Budapest, február 11.
„Információvédelem menedzselése” XI. Szakmai Fórum Budapest, május 19. Aktualitások az információvédelemben Tarján Gábor ügyvezető igazgató
Felvételivel kapcsolatos információk Hrabacsik Mihály.
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
K&H kommunikációs verseny 2016/2017 tanév versenykiírás A K&H Bank versenyfelhívása felsőoktatásban állami finanszírozásban vagy önköltséges formában.
Szülői értekezlet A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁKBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS RENDJE ÉS A FELVÉTELI ELJÁRÁS GYAKORLATI TUDNIVALÓI.
1 Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév A tanév rendje és aktuális feladatai Mihálka Nóra vizsgadokumentációs irodavezető.
A verseny helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és AMI, Százhalombatta.
TOVÁBBTANULÁS Határidők Feladatok 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet A 2015/2016. tanév rendjéről 2. sz.melléklet ! A tanulók jelentkezése.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
A felsőoktatási felvételi eljárás
Útmutató a click4suppliers easy használatához

Demonstrációs verseny
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakgimnázium
FELVÉTELI Berzsenyi Dániel Gimnázium 1858
Középfokú felvételi eljárás
Programjaink fizikából a es tanévben
Tájékoztató MSc. Képzésre jelentkezőknek
Középfokú felvételi eljárás
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Előadás másolata:

Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008

Szakmai támogatók: Axel Springer Budapest TV2 – STUDY CARE Sláger Rádió Primacom Imige - POS Hungary Médiainfo.hu - reklám-média portál

Az OMD Hungary Kft pályázatot ír ki felsőoktatási országos szakmai versenyre, amely 2008 őszén kerül megrendezésre. A témát adó vállalat a Beiersdorf magyarországi leányvállalata. A verseny célja: Elősegíteni az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését népszerűsítését, továbbá hozzájárulni a hallgatók minél magasabb szintű képzéséhez, szakmai fejlődéséhez.

Verseny formája: Két fordulós szakmai verseny, amelyben bármely gazdasági egyetem és fõiskola nappali tagozatos hallgatói részt vehetnek. Az intézményekbõl 3 fõs csapatok jelentkezését várjuk (egy intézménybõl több csapat is jelentkezhet és akár „vegyes” csapatok ( = különböző intézményekből) is jelentkezhetnek). Jelentkezni a weboldalról elérhető Országos Média Diákverseny honlapján található „Jelentkezési lap” kitöltésével lehet, melyet kérünk eredeti aláírással postán eljuttatni az OMD Hungary megadott címére. A jelentkezéseket minden esetben ben visszaigazoljuk.

Konkrét jelentkezési határidő nincs, csak anyagleadási határidő. Viszont további információkat, segédanyagot csak akkor küldünk, ha a csapat jelentkezési lapja beérkezett. Továbbá a korai jelentkezés egy nagy terhet vehet le a versenyzők válláról, mert 2006 óta egy új lehetőséggel gazdagítjuk a versenyt! A piackutatás témájában komoly segítséget tudunk nyújtani saját honlapunkon, a –n keresztül, mely internetes lekérdezési lehetőséget biztosít elsősorban a éves korosztályban bármilyen kutatási témában. Részletes információt a honlapon a jobb oldali menüben Namivan.hu címszó alatt adunk. Ezzel a lehetőséggel azok élhetnek, akik a versenyre beküldték jelentkezési lapjukat és október 18-ig jelzik igényüket a címen. A feladatot, mely a regisztrációt követően letölthető, szintén itt találhatják meg a csapatok.

1. forduló: A dolgozatokat megadott határidőre kell az OMD Hungary-nek megküldeni 3 nyomtatott példányban és elektronikus formában is. A beérkezett dolgozatokat 3 fős szakmai zsűri értékeli, akik az OMD Hungary tapasztalt munkatársai. Az értékelést követően a oldal Fórumán tesszük közzé az első forduló eredményeit és azon csapatok listáját, akik az írásbeli alapján a második, szóbeli fordulóra meghívást kapnak, ezzel egy időben minden csapatot írásban is értesítünk. A döntőbe a legtöbb pontot elérő, első 5 csapat kerül. Minden csapatot ben értesítünk a további tudnivalókról. A dolgozatok írásbeli értékelését csak külön kérésre továbbítjuk a csapatoknak. 2. forduló: A verseny szóbeli részén a csapatoknak a beadott dolgozat alapján kell prezentálniuk a feladat megoldását. Koncepcionálisan a dolgozattól eltérni nem lehet a prezentáción, de ki lehet egészíteni azt, illetve egy-egy területre lehet fókuszálni. A rendelkezésre álló idő 30 perc, majd a zsűri kérdéseket tehet fel 10 percben. A szóbeli versenyen a 7-8 főből álló zsűri a támogatók, a verseny feladatot kiíró és a szervező cégek vezető munkatársaiból áll össze.

A verseny mindkét fordulója során javasoljuk, hogy az internet adta lehetõségeket használják a csapatok. A versennyel kapcsolatban folyamatos információt közöl a ahol több olyan dokumentum is megtalálható, amely segíti a felkészülést, illetve az itt működő „Fórum” lehetőséget ad, hogy a csapatok folyamatosan kommunikáljanak a pályázat kiírójával, kérdéseket tegyenek fel és további szakmai támogatást kapjanak. Ezt természetesen ben is megtehetik a csapatok. Konzultáció: A versenyfeladat megoldása során a csapatok folyamatosan fordulhatnak kérdéssel a verseny kiírójához és a szervezőkhöz a weboldal Fórumán. Az en érkező kérdéseket, illetve azokra adott választ minden csapat megkapja ben.

Feladat kiadása: szeptember 08. Jelentkezés és konzultáció:a feladat kiadásától a dolgozat beadásának napjáig folyamatosan Kutatásban segítségnyújtás2008. október 18-ig jelentkező csapatoknak igény szerint Írásbeli feladatok beérkezési határideje:2008. november :00 Vidéki csapatok esetében az elektronikus verzió beérkezésére ugyanez az időpont, s egyben a nyomtatott verzió utolsó lehetséges postai feladási dátuma. Írásbeli rész eredményhirdetése:2008. november : Fórum Szóbeli prezentáció időpontja: november 28. (péntek) helyszín: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola* * A helyszín változtatás jogát fenntartjuk.

Jutalmazás: Első helyezett  Féléves szakmai gyakorlat média és / vagy ügynökségi oldalon  Belföldi utazás utalvány kb. 60 ezer forint /fő értékben + Nivea csomag Második helyezett  Pen drive, könyvutalvány, Nivea csomag összesen kb. 30 ezer forint /fő értékben Harmadik helyezett  Pen drive, könyvutalvány, Nivea csomag összesen kb. 25 ezer forint /fő értékben Negyedik - ötödik helyezett  Könyvutalvány, Nivea csomag összesen kb. 15 ezer forint /fő értékben A szervező ügynökség, OMD Hungary fenntartja a jogot, hogy a tárgyi nyeremények változhatnak!

Elérhetőségek és kontaktok: OMD Hungary Budapest, Bürök u tel: , fax: Rozsnyai Szilvia HR igazgató tel: