Foci VB 2006 A különböző országok taktikái. Az angol terv Megjegyzés: A széljárástól függően a csatár útiránya változhat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Les – a gyakorlatban február 25. Nyíregyháza.
Advertisements

Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Az I. világháború
A foci Varga Dávid.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 20 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két csapat kölcsönösen másként nem.
UEFA-A /UEFA PRO Tanfolyan Mérkőzés megfigyelés BELGIUM - SPANYOLORSZÁG Bob Browaeys , 19: :30.
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
Lány Ádám Labdarúgás Testnevelés.
Minden csapatjátékban, a legfontosabb része a játéknak a VÉDEKEZÉS.
9. szabály: A labda játékon kívül - A labda játékban.
Bicycle Moto-Cross, ahogy manapság emlegetik BMX, első betűje a „B” a kerékpárt, az „M” a motort és az „X” a kettő keresztezését jelöli. Kialakulása.
A Belga LSZ fejlesztési terve
4. Feladat (2) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Az MLSZ a jövő évi versenykiírást csapatokra szabva adja ki. Lesz akit köteleznek, ezen a pályán kell fogadnia az ellenfeleket, cserébe állandó térfelet.
2008-as idény Török Zsolt Nándor (TOZNAAI.ELTE).  Zárt, szilárd burkolatú, külön erre a célra épített versenypálya  Egyes helyszíneknek részben vagy.
Közigazgatási Reform Programok IH dr. Bálint Ákos főigazgató ÁROP és EKOP Félidőben 2:0 Dr. Bálint Ákos főigazgató KRPIH - NFÜ Budapest, április.
Testnevelés (Labdarúgás)
Bekezdésformázás.
SZABÁLYTALANSÁGOK ÉS SPORTSZERŰTLEN VISELKEDÉS.. A szabálytalanságok és a sportszerűtlen viselkedés büntetése a következő Közvetlen szabadrúgás Büntetőrúgás.
9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár.
Barcs Nyári Tábor Somogy megye. KÖVETKEZETES ÍTÉLETEK A FIZIKAI KIHÍVÁSOK ESETÉN Nyilvánvaló gólhelyzet Büntetőterületen belüli lökések-
10. szabály – A gól.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
A les.
Online hasonlóságelemzések: Online hasonlóságelemzések: Totó-automata?! Pitlik László, SZIE Gödöllő (Forrás: My-X.hu Hírlevél) október INNOCSEKK.
E RASMUS PROGRAM A K ÖZIGAZGATÁS - TUDOMÁNYI K ARON A 2013/2014. TANÉVBEN BÍRÓ GÁBOR ISTVÁN DÉKÁNI HIVATAL, NEMZETKÖZI ÜGYEK.
Horsegirl.sokoldal.hu TEREPLOVAGLÁS, AZ IDEÁLIS KIKAPCSOLÓDÁS!
Szülőhazám! Zenével:.
Molnár András bemutatja.
JÁTÉKRENDSZEREK CSAPATJÁTÉK NAPI TAKTIKA.
Politikai és szociálgeográfia I.
4. Feladat (1) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
Foci VB 2006 A különböző országok taktikái. Az angol terv Megjegyzés: A széljárástól függően a csatár útiránya változhat.
Készítette: Cserepes Béla – Heim Attila Chart 1 Szabálytalanságok 8:4 Azonnali 2 perces kiállítás 8:3 Progresszív büntetés 8:5 Kizárás írásos jelentés.
6. szabály – A játékvezető asszisztens. Játékvezető asszisztens kötelességei Az asszisztens kötelessége, hogy jelezze: 1. Labda elhagyta a játékteret.
Készítette: Marosfalvi Ádám, Papp Dorina és Rácz Dóri
Dia áttekintése n Tanuljon nyelveket n Szintfelmérés n Angol és német tanfolyamok n További tanfolyamaink n Látogasson el hozzánk és válasszon tanfolyamaink.
Gazdálkodj okosan TRÉFÁS GAZDASÁG….
A tanulói jelentés.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Futbalová sezona okres Trebišov 2.trieda Malý Kamenec Malý Kamenec.
Svájc.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
12. szabály: Szabálytalanságok és sportszerűtlenségek (2. rész) Alapfokú játékvezetői tanfolyam 2015.
Állítsd Sorrendbe 1. 1.Területük alapján állítsd növekv ő sorrendbe a következ ő országokat! C)Málta = 316 km 2 B) Luxemburg = 2586 km 2 a)Svájc =
Szent István Gimnázium
Az angolok taktikája Széliránytól függően változhat a kapuralövő pozíciója.
13. szabály Szabadrúgások
4. szabály: A játékosok felszerelése. Biztonság - Alapfelszerelés Biztonság A játékos nem használhat olyan felszerelést és nem viselhet semmi olyat, ami.
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
Kézilabda.
Amikor a természet kitör…. Massachussetts-i hóvihar.
A Labdarúgás.
Labdarúgás. A játék két félidőből áll, amelyek 45 percig tartanak. A pályán mindkét csapatból 11 ember játszik, a cserék száma hivatalos mérkőzésen három,
Különleges Fényképek.
Fényforrások Azokat a testeket, melyek fényt bocsátanak ki, fényforrásoknak nevezzük. A legjelentősebb fényforrásunk a Nap. Más fényforrások: zseblámpa,
Fordította: Hornok Miklós. Versenyzési formák: Rövid játszmák ( 4-ig ) Rövidített játszmák 3 nyert szettre Előny nélküli számolás Többszörös verseny.
Kié lehet ez a gyönyörű, csodálatos, lenyűgöző épület?
Közeledési kisérletek (Az önkényuralom csődje és a kiegyezés)
KÖVETKEZETES ÍTÉLETEK A FIZIKAI KIHÍVÁSOK ESETÉN
Amikor a természet kitör…
EURÓPA AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚ UTÁN
10. Szabály: A mérkőzés VÉGEREDMÉNYÉNEK meghatározása
Családi napok, Szabadtéri rendezvények
13. szabály: Szabadrúgások
ANGOL-AMERIKA FELOSZTÁSA ÉS LAKOSSÁGA
Alapfokú játékvezetői tanfolyam
Előadás másolata:

Foci VB 2006 A különböző országok taktikái

Az angol terv Megjegyzés: A széljárástól függően a csatár útiránya változhat

A német terv Megjegyzés: Radikális, hatásos. A labda sebessége elérheti a 297 km/h-t

Az olasz terv Megjegyzés: Betonvédelem, apró személyi cselek a középmezőnyben, gólpasszok a csatárnak... És büntetők tömkelege.

A brazil terv … No comments!

A svájci terv Megjegyzés: Önmaguktól, minden segítség nélkül fogják elveszteni a meccset.

A francia terv Megjegyzés: Minden lehetséges variáns szerepel a tervben. Francba! A gólról megfeledkeztek!

A török terv Megjegyzés: A piros korong nem a labda, hanem a játékvezető!

A magyar terv Maradjunk otthon és nézzük a többieket TV-n!