OSZTÁLYKIRÁNDULÁS ERDÉLYBEN 2012 ÁPRILIS 27. – MÁJUS 4.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Advertisements

Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Ebben a tanévben is lesz
„Vár állott, most kőhalom…”
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec
..
AZ ÉLET NAPOS OLDALA MINDIG JELEN VAN - CSAK MEG KELL KERESNI….. MUSIC: Bobby McFerry – Don`t Worry Be Happy.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
MIT KELL A BŐRÖNDBE PAKOLNI?
Katona József MKSZIG 1 Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium.
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Előzmények  Tervezés  Szakemberek alkalmazása (testnevelő tanár, edző, rekreációs szakember, OKJ-s végzettségű segítő..stb)  Hivatalos meghirdetés.
..
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Jelentkezési határidő: április 20.
A Mobil Orvosi Segélyhely (MOS)
Komárom Kártya „Merjünk nagyok lenni – s valóban oly nehéz, - de legyünk egyszersmind bölcsek is.” Gróf Széchenyi István.
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
a szülői elégedettségmérés legfontosabb eredményeiről
 Az egyetemi évek alatt a legcélszerűbb külföldön élni egy darabig > támogatott, legkevesebb függőség itthon  Kalandvágy, önállóság, nyelvi akadályok.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Levegőztetés.
Mindennapi élet Shakespeare korában
Ausztriai Nyelvi Tábor 4. Nap. A nap programja IdőkeretProgram 07:00-07:30Reggeli 08:00-10:00Németóra 11:00-11:30Holzgautól busszal a Reuttener Bergbahnig.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Gólyatábor beharangozó
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Az ülő Buddha okos gondolatai:
MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN? gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában gyermek megajándékozása a cél Az adományt.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Adománygyűjtés A vörösiszap katasztfófát elszenvedett családoknak Ön már azzal is segít, ha továbbküldi.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Tanári beírások – szülői válaszok
A TTKT nyelvi munkaközösség alakuló értekezlete Waldmann-né Baudentisztl Éva.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Anglia Július 4.- Szeptember 4.
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Amit a diákmunkáról tudni kell
NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI...
˙ MAGYAR VÖRÖSKERESZT ˙
MÁJUSI IDÓJÁRÁS 2013-BAN ÉN ÍGY KÉSZÍTETTEM EL. KEZDETBEN  Kiválasztottam a témát, ami az időjárásjelentés lett  A hónapot is kiválasztottam ami a május.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Felnőttoktatási tájékoztatója
Funny items Eurotradecon Kft. +36(30) , +36 (1)
Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
A 10 apró különbség férfi és nő között.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Erdei Iskola a Bejárható Magyarország Program keretében a Gémes Természetjáró Egyesület szervezésében Istenmezeje, október
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
De mi volt a baj a minimumfeltételekkel? A betegsúlyosság oldaláról közelítsünk…
Turisztika tábor – Szlovákia 2015 Tábori tájékoztató
..
Irány Erdély!.
A többcélú közösségi terek fejlesztése program régiós szakmai műhelye Bemutatja: KANDIKÓ Rita Becsehely, TÁMOP A – 12/ Mi.
 A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül iskolánk 7. osztályos tanulói lehetőséget kaptak arra, hogy a magyar.
Erdei Iskola Június Pusztavám Vajda János Erdészeti Erdei Iskola.
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
ERZSÉBET TÁBOR július 30. – augusztus 4. Zánka
Egynapos osztálykirándulás
NAPIREND, KÁRPÁTALJA Határtalanul utazás.
Nyári nagytábor Pálháza júl
Szülői értekezlet
Egy átlagos napom.
Előadás másolata:

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS ERDÉLYBEN 2012 ÁPRILIS 27. – MÁJUS 4.

 

 Iratok: érvényes személyi igazolvány / útlevél!!  Utas balesetbiztosítás  Európai egészségbiztosítási kártya (érdemes)  Ingyenes, 3 évig érvényes  Iskolalátogatási igazolás szükséges a kiállításhoz  0-14 éves esetén: lakcímkártya/személyi lap + TAJ kártya  éves esetén személyi igazolvány + lakcímkártya +TAJ kártya

 A hosszú útra réteges, kényelmes ruházat  Kisméretű, az ülés alá beférő hátizsák (élelemnek, tisztálkodási eszközöknek)  A buszra könnyű pléd, (vagy hálózsák) kispárna  Biztonságos kistáska (pl. övtáska) a pénznek és az iratoknak  Egész napra élelem (szendvics, víz vagy tea)

 Pénzváltás: itthon nem kell váltani, akinél van otthon lei, az hozzon magával (közösen fogunk váltani majd a gyerekekkel)  1 RON kb. 71 Ft,-  WC használat általában 1-2 RON vagy 100 Ft  Adjanak a gyerekeknek néhány 100 Ft-ost az útra!  ATM-en keresztül is van lehetőség (pl. OTP bank)  Zsebpénz: teljes ellátásunk lesz, a belépőket fizetjük, lesz nálunk pluszban is élelem és víz, illetve üdítő nem kell sok zsebpénz, maximum Ft,-

 Semmi szükség nincs értékes ékszerekre, órákra. (a mosdóban felejtődik, ágy mögé csúszik, stb.)  A drága, márkás ruhák és cipők maradjanak itthon!  Fontos lenne viszont fényképezőgép  Akinek van kisebb méretű lap-topja, és tud is rá vigyázni!  MP3, MP4, és más zajkeltő eszköz nem fontos!  Olyan öltözet, amit a hasznos munkavégzéskor nem sajnálunk!

 Európai uniós tagállamba megyünk, európai körülmények közé!  Ugyanakkor fontos lehet odafigyelni a vízfogyasztásra – inkább ásványvizet vagy teát fogyasszanak a gyerekek (lesz nálunk bőven!)  Bármilyen szokatlan dolgot jelentsenek a tanáraiknak! (gyomorfájás, lazább széklet, stb.)  Tartós betegségről, allergiáról és gyógyszerszedésről kérjük a tájékoztatást!

 Hátizsákba:  Tisztasági felszerelés (fogkefe, fogkrém, mini törölköző, nedves kéztörlő, WC ülőke borító papír, kézfertőtlenítő, WC papír)  Élelem az utazásra – szendvicsek nem gyorsan romló alapanyagokból, lehetőleg nem szénsavas innivaló, száraz keksz vagy ropi) – este már kapunk meleg vacsorát!  Könnyű, meleg pulóver és széldzseki vagy esőkabát, esetleg sapka, kendő

 Külön papíron, részletesen leírva  Ne hozzon minden lány hajszárítót, osszák be – 5-6-ra jusson egy!  1 kiscsomag szalvéta és uzsonnacsomagoló zacskó a napi szendvicseknek  1 csomag WC papír  Zuhanyzó papucs  Ágynemű huzat (párna-, paplanhuzat és lepedő)

 Indulás:  április 27. péntek, óra a Kőrösi elől!  (gyülekezés között)  Érkezés:  május 4. péntek reggel, várhatóan 7 óra körül  (aznap nem kell iskolába jönni!)

 Napi háromszori étkezés  Meleg vacsora, 3 fogásos  Reggeli, ebédre szendvicsek  Senki nem maradhat éhes, mert lesz nálunk mindig élelem! 

 Saját blogot írunk minden nap  Blog cím:  Mobil telefonokkal óvatosan, inkább esténként!  Mobil internettel óvatosan!  Elérhetőségi listát kérjük kitölteni!