HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Advertisements

AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.
VIIII. Szalvéta bemutató
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Az új mlmdiszkont - változások. mlmdiszkont újratöltve Nincs havi kötelező vásárlás Nincs minimális rendelési érték Nincs jutalék a vásárlásokból Nincsenek.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
MagNet Magyar Közösségi Bank Kedvező finanszírozások a fenntarthatóbb jövőért Piac & Profit Klub Pénz de honnan konferencia május 29. Dakó Andrea.
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
EHO módosítása szeptember 01-től. EHO mértéknövekedés 14% Külön adózó jövedelmekből: - vállalkozásból kivont - értékpapír kölcsönzésből - 25 illetve.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
WTS Klient csoport Budapest Adózási és könyvelési szolgáltatás Magyarországon és Németországban.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Előadás másolata:

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Egy speciális hálózat  Egy egyszeri összegért Franchise tagságod lehet  Mindent Magyar nyelven érsz el  Személyesen segít a pénzügyeid kezelésében  Nincs más dolgod mint a piackutatást népszerűsítened A rendszer ahova hívlak!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Egyedi speciális jogosultságot szerzel  Igénybe vehetsz felső korlát nélkül egy személyre szabott pénzügyi programot  Megoldási javaslatot kapsz az ingatlan- hitel ügyed rendezésére  Több forrású rendszeres legális jövedelmed lehet akár 1 hónapon belül Mire jó neked a Franchise?

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  A rendszer egyedülálló módon építi a hálózatod  Korlátlan mélységben érdekelt vagy  A rendszer elv miatt az érdekeltséged állandó  100% -ig kockázat mentesen tudsz elindulni Amiért érdekes neked!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Teljesen ingyen kipróbálhatod a piackutatást  Ha kedvet kapsz egy minimális összeggel el tudsz indulni  A rendszer lépcsőzetesen segít felépíteni a fizetőképességed  Az induló összegedre 6 havi visszafizetési garanciát kapsz Tudnod kell róla!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Kitöltötted a piackutatást  5 napon belül küld a rendszer egy kódot, és meghív Franchise tagnak  Kiválasztod a 4 induló csomagból ami neked megfelel  Azonnal elkezdheted a piackutatást népszerűsíteni  A webirodádból követed a fejlődésed Ahogy el tudsz indulni!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD. 1. Standard: Bruttó 1 500,-Ft 12 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont 2. Easy: Bruttó 2 000,-Ft 25 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont 3. Optimum: Bruttó 2 500,-Ft 44 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont 4. Big: Bruttó 3 000,-Ft 74 Bázis pont Teljesítési szint 300 pont Választható csomagok!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  Az egyes csomagokért bázis pontokat kapsz  Az induló csomagtól függően el kell érned a megfelelő Teljesítési szintet  A Szponzoraid után kapod a pontjaidat  A szint elérése után a pontjaidért jutalékot kapsz  Mindent a webirodádból tudsz követni A csomagok és a Bázis pont!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  A személyre szabott programot csak Franchise tagként veheted igénybe  Lehetsz csak üzletkötő  3 további különböző kategóriába indulhatsz  Ha érintett vagy is, azonnal kp jutalékod is lesz  Itt is pontokat kell gyűjtened  A célösszeget el kell osztanod 500 al, ez az elérési ponthatár  Ha ide eljutottál az Ingatlant birtokba veheted 25% tulajdon résszel Ingatlan-hitel!

HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.  A HelpforYou Virtual Franchise  Bárhova szeretnél eljutni, csak a piackutatást kell népszerűsítened  A rendszer több forrásból legális jövedelmet biztosít vállalkozói engedély nélkül  Bármilyen stádiumba megoldást jelenthet a Hitel problémádra  Nem pénzügyi szolgáltatás, de személyre szabott programot ad neked, amit te építhetsz fel  Egyszerre több hálózatod, több bevételforrásod épül Összegzés!