Parajdi István.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mennyi az annyi, avagy a szegedi médiumok olvasottsága, hallgatottsága, nézettsége az Informédia felmérései alapján szeptember 11.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Kik vagyunk? Több mint 600 nyertes pályázat, több mint 100 millió Euró támogatás Igazgatóhelyettes, pályázati szakértő.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Coach az egészségügyben
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Nobody’s Unpredictable Vélemények a pénzügyi-gazdasági válságról az internethasználó lakosság és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások körében.
Tőzsdei befektetések A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac. Árutőzsde Értéktőzsde - értékpapírtőzsde - devizapiac Hatással van napi életünkre.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
DIÁKVÁLLALKOZÁS TANÉV. Felmérés szeptember 1306 tanuló Iskola tanulóinak 96%-a Nemek aránya fiúlány %57%
Nyugdíj.
Ismétlés  A marketing a piac folyamatos elemzése, reagálás, és befolyásolás.  Orientációtörténelem: 1. Termelés orientált 2. Értékesítés orientált 3.
Kereskedelmi gazdálkodás elemzése
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Béla gondolatai a házasságról
A nemzetközi üzleti élet etikája
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Elektronikus adóbevallás
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
A sörétes pisztolytól a távcsöves puskáig Hirdetői módszerek a szakmédiumokban Biró István és Szigetvári József.
A GYÖNYÖRŰ NŐ Életfilozófia.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Jelentés a magyarországi kapitalizmus állapotáról Vándorgyűlés Magyar Közgazdasági Társaság szeptember 25. Szepesi Balázs Közjó és Kapitalizmus.
A külföldi működő tőke szerepe a magyar gazdaságban avagy Mit adtak nekünk a Rómaiak? Havas István Amerikai Kereskedelmi Kamara, elnök Közgazdász Vándorgyűlés.
MagNet Magyar Közösségi Bank Kedvező finanszírozások a fenntarthatóbb jövőért Piac & Profit Klub Pénz de honnan konferencia május 29. Dakó Andrea.
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Bevezető Készítette: Mándó Milán
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Vétkes ártatlanok, avagy a magyar céghálózat csapdájában Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft május 12.
Gyakorló feladatok Mikroökonómia.
EGYENLŐ ESÉLYEK Tapasztalatok, teendők, tervek Dr. Derera Mihály igazgató MEOSZ Oktatási, Továbbképző és Távmunka Intézet.
Alprogramok a Pascal nyelvben
Legyen időd (fordította: Sajgó Szabolcs).
Boldog 2014-et !.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
NŐ A GYÖNYÖRŰ Szerkesztette: Dr. Hídvégi Márta pszichológus.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
„Hazai és Európai Uniós pályázatok ” Szakmai Fórum A hazai textilipari vállalkozások részvétele és részvételi lehetősége a Saving Energy in the.
Szükséges Gyakorlati Tudás:
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
Az élet minősége apróságokon múlik.
OROSZRULETT avagy információ nélküli gazdaság Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft. Vezérigazgatói találkozó, Röjtökmuzsaj.
Az energiahatékonyság a legolcsóbb energiaforrás Budapest, november.
Hurrá, nyertünk! Karádi István Karádi Rendszerház.
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
„Ötletből pénzt”.
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Tantra Indiából
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Előadás másolata:

Parajdi István

„Figyelj oda a gondolataidra, mert azok a kezdetei a cseleketeidnek!” 2008 szeptember Murau „Figyelj oda a gondolataidra, mert azok a kezdetei a cseleketeidnek!” Kínai bölcsesség

Antoine de San-Exupéry „Ahhoz hogy tisztán láss, néha elég megváltoztatni a nézőpontot, ahonnan a dolgokat nézed.” Antoine de San-Exupéry

Milyen a vállalkozásod? Működik, mindent visszaforgatunk? Értékteremtő, pénzre váltható érték? Alkalmazott vagy a saját cégedben? Hol leszel 20 év múlva?

„Az igazság, amit az ember legkevésbé szívesen hallgat, arra van a leginkább szüksége.” Jean de La Bruyére

Van exit stratégiád? Kereskedelemmel foglalkozol, kivehető a befektetett és visszaforgatott tőke? Szolgáltatással foglalkozol, ha már nem tudod vagy nem akarod folytatni, el tudod adni? Van utódod, aki tovább viszi a céget?

„Ami csillog, az csak a pillanatnak született.” Goethe

Meddig él a vállalkozásod? Túléli a válságot, az APEH-et, a nem fizető ügyfeleket, a konkurenciát? 5 - 10 - 15 évig? Elégedett vagy ezzel, vagy változtatni akarsz az életeden és a jövődön?

„Ha rájössz, hogy egy döglött lovon lovagolsz, akkor szállj le róla!” Dakota indián bölcsesség

Passzív jövedelem? Létezik passzív jövedelem? És mennyit kell vele dolgozni? Magára hagyhatod? Gondoltál már ingatlanbefektetésre?

Példa 1. Bérlakás vagy bérház nagyvárosban: Használt lakás, minimális felújítással 60-70 % hitel, 3% alatti kamattal 4-6 % az elérhető hozam Bármikor könnyen eladható Kevés feladat, a házkezelő intéz mindent Minimális tőke 50-60.000 euró

Példa 2. Bérház vidéken: Bérlőkkel, felújítást nem igényel 50 % hitel, 3% alatti kamattal 6-7 % az elérhető hozam Nehezebben eladható Közepes feladat, a házkezelő intézi részben Minimális tőke 100-140.000 euró

Példa 3. Panzió a hegyekben: Sípálya közelében, felújítást nem igényel 50 % hitel, 3% alatti kamattal Akár 10% feletti hozam, szezonális Nehezebben eladható Családi közreműködés, saját munka Minimális tőke 200-500.000 euró

Példa 4. Panzió egy tó mellett: Sípálya közelében, felújítást nem igényel 50 % hitel, 3% alatti kamattal Akár 12% feletti hozam, egész éves Nehezebben eladható Családi közreműködés, saját munka Minimális tőke 200-500.000 euró

Példa 5. Olcsó, felújítandó bérház: Nagyvárosban, teljes modernizálást igényel Kb. 1.200 euró/nm támogatás Akár 10% feletti hozam, egész éves Később is eladható Személyes közreműködés, felújítás Minimális tőke 200-500.000 euró

1. tanács Tanulj nyelveket! Német Angol Spanyol

2. tanács Képezz tartalékot

3. Tanács Tanuld meg a marketinget! Internet!

4. Tanács Olvass! Olvass! Olvass!

Mi a különbség az életszínvonal és az életminőség között?

„Amit az ember nem ért, nem is birtokolja.” Goethe